AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
151Cevap
Ben de istemiyorum evlilik. Ailem baskı yapıyor ama nafile
Tabiki tercih senin para kazanmakla evliliğin alakası yok ama kadın için erkek erkek için kadın yaratılmış şayet iki tarafta her anlamda anlaşırsa evlilik çok güzel olur
Başkaları istiyor diye evleneceksen sakın evlenme ileride sorun çıkarsa neden yüzük attın diye başlarlar
Asla böyle düşünme bekar kadın şöyle böyle demek gerçekten ayiplik ayakların üzerinde duran her kadın asıl kadındır
yani bence de gereksiz. Bekaret olayı takıntın yok ve istekli bir kadın olup zevklerini görebiliyorsun. Ya da tam tersi durumda ihtiyaç gibi hissetmeyip, zorlanmıyorsan
yani bayan evloliye souk bakiyorsankendi haline birakmak gerek zorla veya baskiya evledrseler hem. kafin hem. alan. kisi. omir boyu mutsuz bir evlilik yasarlar adam da kadini aldatmasi veya bosamasi kacinilmaz olur bence
Ne alaka yarim kadin olasinki bence evlilik herkes icin ideal olan olmayabilir
Bunun tartışmaya lüzumu yok pek aslında, tastamam var olmak için birine ihtiyaç duyuyorsa bir insan zaten yarımdır bence. Sen bu halimle mutluyum diyorsan kimsenin üstüne laf söylemeye hakkı yok. Ailenin de bu konu hakkında baskı yapması çok yanlış
Hayır değil bende öyle sanıyordum. Kaliteli bir yalnızlığı tercih ettim bende cıvık ilişkilere hayatımda yer yok. Sırf çocuk yapmak için veya ailevi baskılar, görücü usulü evlenmek bunlar bana ters. Artık ailemdende sıkıldım ayrı eve çıkıcam
Şu an bekar kalmak güzel olabilir ama genel olarak insanlar evlendiği için ilerleyen yaşlarda yanlız kalmamak için iyidir
ama evlenmek isteyenlerin ise hayat arkadaşını iyi seçerse onlardan mutlusu yoktur bana göre
Sen buldun mu
Evet
Bir sey sorucam özel bakar misin
Sorun varsa burada sor özele cevap vermiyorum
Olmaz o zaman
Yürü git be kardeşim burada ne kadar cıvık insan var. Kendi işine bak.
Uygulamayı da siliyorum sorulara ciddi bir şekilde cevap veriyorum fakat soruyla alakasız saçma sapan pis insanlar karşımıza çıkıyor. Ne bu ya
Konusmazsan konuşma manyak mısın hemen yargılama yapiyorsun cıvık diye sen kendine bak bi egoist egoist konuşuyorsun
Silde kurtulalim ya kendini beğenmiş ukala sanki sen gidince karalar bağlıycaz 😅
Bence artık belli bı yaşa gelmişsin kimbilir neler yaşadın bir çok istediğin şeyi yaptın bir çoğu içinde kalmadı artık hevesini aldın ama artık bir yuva kur derim yani hayatında birine şans verip kendi aileni kurmanın zamanı gelmiş bence
En önemli şey ekonomik özgürlük. Kocasız yaşanır ama parasız yaşanmaz
İstememek kötü bişe degil ama yasgeçtimi cocuk yapma olasıgı azalıyor ailen ölmeden mürüvetini görmek istiyor...
Aynı baskı bendede var ama artık kaçıcam Aileden uzak yaşam en guzeli
Başka ihtiyaçlarınızı da giderebiliyorsanız sorun yok
Sevgililerim oluyor veya flörtlerim ama kalıcı değil, cinsel olarak tabularım da yok ben sadece evlilik gibi büyük bir sorumluluğun altına girmek istemiyorum
Bu yaşta evlenmek istemeyen kadınlar hakkında yanlış bi algı var kesin bakire değildir bu zaten gününü gün ediyor parası var niye evlensin gibi
Uygun birisi çıkarsa evlenirim, yoksa evlenmem ikide bir benim maaşımin yüksek olmasını kendisine sorun eden erkekle işim olmaz, sende kendine göre haklısın
kendine göre gayet haklısın.
belli bir yaştan sonra hem kadına hem de erkeğe baskı olabiliyor.
Şahsen ben de istemiyorum. Ne bir çocuğun sorumluluğunu almak istiyorum ne de bir kadınla kendimi Zincirlerimek
Baskalari kendini tatmin etmek icin herkesin hayatina burnunu sokuyo. Evlilik cok guzel bekar kalmaman lazim diyene ikinciyi al diyebilirsin. ben bekar mutluyum yanii 😆
Bence her yaşın kendine göre bir güzelliği var ve yirmili yaşların ortasıda evlilik için güzel 32 yaşında evlenmemiş olmak yarım kadın olmakla bence alakasız ama geçte kalmışsın
Inadina bekar kal. Ehehehe ayrica akrabalarinla gorusmelerini azalt. Bu konuyu actiklarinda igneleyici laflar soyle sana terbiyesiz derler ve ayiplayip konusmazlar
Kendi parasini kazanan, kimseye bagli olmayan kadinlar>>>>>
Olmasi gerekeni yapiyosun
Evlenelim sonra boşa beni :) sende kurtul bende :)))
Evlilik kötü değil ama sorumluluk. Bu zamanda insanlar kendilerine bile yetemiyorken bir kişinin daha sorumluluğunu almak hem maddi hem manevi zorluyor insanı. Hele bir de çocuk olunca 🤦🏼♀️
Bende Erkeğim evlilik veya ilişki kurmayı düşünmüyorum. Kendi paramı kendim kazanıyorum. Bunda olumsuz bir durum yok istemeyen ilişki kurmaz sana kalmış onlara aldırma sen.
Maalesef ne yaparsanız yapın onların düşüncesini değiştiremezsiniz. Evlenmek istemiyorsanız elinde sonunda size saygı duymak zorunda kalacaklar. Umarım istediğiniz gibi bir hayat yaşarsınız ^^
Çocuk düşünceniz yoksa ve böyle iyi hissediyorsanız boş verin
Bnce kendi kalbini dinle kimsenin lafina itibar etme herkes kendine baksın
Sonuçta özgür bir bireysin herkes evlenmek zorunda drilki
Güzel dedin 😉
Sen yarım kadın falan değilsin onlar yarım beyin. Bunu onlara aynen söyle, bulunduğun ortamdan taşın ve iletişimi tamamen kes.
Bekar bir insan değil; diğer yarısı bulamamış insan yarımdır. Yoksa çok gördük mahalle baskısına bakarak evlenip yarım kalanları...
Allah eklenenleri mesut bahtiyar etsin ama bekarlık her zaman sultanlıktır
Gayet haklısın ben de öyle düşünüyorum evlendiğini zaman yüzüğü parmağına değil de boynuna takıyorsun benim düşüncem o
Ben evlendim Yandım Sende Yan Sen bu şekilde özgür olmak baskısı bu bence 😄 gereksiz eleştiri gizli hayranlıktır
hayır kötü bişey değildi hatta ablam evlenmiycem diyodu senle yaşarız diyodu bana 7 ay sonra nişanlandı
Bence önemli olan ailenin düşünceleri deyil senin kendi düşüncelerin ve bu hayatı sen yaşayacaksın herkes kendi hayatını yaşaması gerekir bence
Eğer doğru kişiyi henüz bulamadıysanız bekar halinde kalmak daha iyi. Sevmediğiniz biriyle bir evde iki yalnız olmaktan iyidir
Gerçekten niyetin varsa evlenmeye evlen niyetin yoksa evlensende o evlilik fazla surmez isteksiz evlendin zaman sorunlarla karsilasilasiyosun
Hayır tabiki yarım kadın felan değildir ne zaman gerçek aşkı blursan ozaman evlen insanlara asla bakma
Asıl evlenen evde kalır sakın evlenme kimseye de kulak asma insanlar mutsuzluğunu paylaşmak istiyor 🤍
hayatını sen belirlersin kimse değil hayatın boyunca mutsuz olursun istemeden evlenirsen ailenle aran açılsa bile sakın evlenme bebeğim
Yarim olan ne biliyor musun, bunu diyenlerin beyni. S. et boş ver elalem memnun etmeye gelmedik dünyaya
Kimi istiyorsan, ve ne zaman istiyorsan öyle evlenirsin. Sırf laf olsun diye evlenilmez Hayat senin hayatın bi ömür geçecek sonuçta.
Bende aynı durumdayım tatlım ve benim de ailem aynı kafada.. salla yaa hayatına bak sen boşwet milleti
Tatlım diyen ağzını yiyim mii
Abaza mısın oğlum yaaa gitt
Be abazan değilim sen çok sevimlisi
Yhaaaww hee heee
Konuşmaya bak ya
Elin oğluna bakacağına kendine vakit ayırırsın, daha mutlu bi insan olursun, kendini seversin. BEKARLIK SULTANLIK👑
Sonucta hayatini onlar yasamayacak. Ayaklarinin ustunde duruyosan kimseye gore sekillendirme nasil istiyosan oyle yasa
Yani bence kotü degil ama onlar eski kafali oldugu icin oyel dusunuyorlar😂😂🤣🤣🤣
seni bir birey olarak görmüyorlarsa yarım kadınmışsın ne önemi var
Bu senin kendi tercihin o yüzden kimseyi takma mutlu olmaya bak
Rahatsız olma sebebi: insanın bu baskıyı kendi içinde hissetmesi.
Evlenme zorla olumazı eğer devam ederse kaç kalbin sevecek yoksa yalan olur evlilik
Onlara bekarlığın da güzel ve ayıplanacak bir şey olmadığını kibarca anlat
Hey kimin ne dediği kimin umrunda kimseye muhtaç değilsin 💗
asla değilsin toplum baskısı ile evlenen mutsuz oluyor hazır olduğunda evlen
hayatını koca sikli bir adama adamak mı yok ben almayayım
Hayır değil ama sormak isterim kim nasıl hangi sözüyle içinde açan çiçekleri soldurdu?
Evlenecek insam kalmadı ki kimsede güven huzur refah kalmadı aynı dertten bizde muzdaribiz
saçma, evlilik; sadece yapılan düzüşmeye kamu izni eklemek
İsteğe bağlı ama hayırlısıni istemekde güzel bir şey
evlen tabi ya senin... benden daha fazla mutlu olmaya ne hakkın var.
Yok ya bu iğrenç insanlarla olacağıma Yanlız olmak daha iyi dir