İstanbul 30. LGBTİ+ Onur Haftasının etkinlikleri Beyoğlu ve Kadıköy Kaymakamlığı tarafından yasaklandı. Devamlı yasaklarla karşılaştığımız bu günlerde LGBTİ+'ların güvenli alanları daraltılıyor. Sebepler birbirinden farklılık gösterse de.. Asıl mesele LGBTİ+fobi!
Bu yılın teması Direniş seçilmişken, yasakları kim dinler!
Kimsenin yönelimine, cinsiyetine karışamam. Ama onur yürüyüşü başlı başına saçmalık. Sanki cinsellik yürüyüşü gibi, seks partisine gider gibi mantıksız yani.
Düşünsene herkesin Lgbt haricinde sokaklara cinsellik içeren yürüyüş yapmalarını!! Bir mantığı yok yani. Ya da bu mantığı ben kavrayamadım.
Dincilerin, yobazların ya da gerçek dindarların bu yürüyüşe karşı çıkmaları da düşündürücü. Ülke de Kuran kurslarında erkek çocuklarına tecavüz ettiler ses çıkarmadılar. Deve kuşu gibi başlarını kuma gömdüler. Bu eşcinsellerin özgür iradeleri ile mantıksız bulduğum yürüyüşlerine şiddetle karşı çıkıyorlar. Osmanlı zamanında bir alimi yargılamışlar “ bu Çeşme müslümanlara haram “dediği için. Bu olaya karşı çıkanların sözde müslümanların ya da dincilerin durumu da benziyor bu olaya.
İki tarafında kabul edemediğim, mantıksız bulduğum eylemleri var bana göre.
Çünkü maalesef aranızdan bazıları özgürlük ve onur adı altında ulu orta öpüşmeyi bir marifet sanıyorsunuz. Bu kutlamalarda da bunlar fazlasıyla oluyor. Sonra neden bize karşılar diye de dert yanıyorsunuz. Kimisi sokakta alkol almayı özgürlük sayar, kimisi sokakta karşı cins ya da hem cins olarak öpüşmeyi/sevişmeyi özgürlük sanır.
Zamlardan dolayı LPG fiyat artışına da onur yürüşü bekleniyor. LPG önemli sonuçta araçların ihtiyacı. 🤣🤣🤣 Allah'ım bir de onur diyorlar. Yeni çıkan oyuncaklarla artık çocukların bilinçaltına bile inmeye başladılar. Çocuklarınıza alacağınız oyuncaklara dikkat edin. Sadece bu oyunlara gelmeyeceğiz. Savaşımız sürecek. 💯
Herkes bunların istediği gibi yaşayacak, bunların istediği gibi yiyecek içecek inanacak! Farklılığı düşmanlık sananların güçlü olduğu bu devirde yazık ki LGBT+ Onur Haftası da gözünün üstünde kaşın var gibi sebeplerle engellenmeye çalışılıyor.
Arkadaşlar, siz heteroseksüel olabilirsiniz hiç sorun yok. Bir başkası velev ki güzel kardeşim, bunda da sorun yok. Biri sizi zorla yatırıp tecavüz etmeye çalışmıyorsa inanın bir sorun yok. Bırakın herkes sevdiğiyle olabilsin ya!
Hangi Onur? Neyin onuru? Siz onurun ne demek olduğunu biliyor musunuz?
Dinin karşı olduğuFıtratın karşı olduğuİnançların karşı olduğuToplumumuzun ve toplumların karşı olduğuYenilir yutulur zerre kadar fayda sağlamayan bu bir avuç insanlarin bu sapkınlığın neresini onaylayalım? Toplumlara ahlaksızlıktan başka ne getiriyor ki bu lgbt ki bunu alkışlayalim? İnsanlar, toplumlar, inançlar, dinler her zaman faydalı olan şeyleri desteklemiş, zararlı olan şeyleri de reddetmiştir.. Sizin tek derdiniz, bu sapkınlığı rahatça yapabilmek, başka bir derdiniz yok! Allah zamanında bu güruhlara gereken dersi vermiş, bu güruhlara destek verenlerin de akıbetini göstermişken; bu kadar yanlış varken hangi akla hizmet destek bekliyorsunuz ki? Elbette toplumumuz buna refleks gösterecek! Kaymakam yasakları da tamamen toplumun talebidir..#Vesselam
Ülkede meğer ne kadar homofobik varmış🤦♀️Size ne ya milletin cinsel kimliğinden... size neeeee? "Lgbt çocuklarımıza kötü örnektir bla bla" söyleyenler eldiven değiştirir gibi sevgili değiştiriyorlar... Erkek ve kadın nasıl bir birlerini seviyorsa, hemcinsini de sevebilir insan. Bunda kötü bir şey yok... İnsanlar Marsa uçuyor,ülkenin derdine bak ya...#lgbthaklarıinsanhaklarıdır
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
İstedikleri kadar yasaklasinlar önüne geçemeyecekler
ney yasaklanıyo ne amaçlanıyo ona bakmak gerek aslında.. toplumu özendirilmemesi için normalleştirilmemesi için kadınların erkek gibi erkeklerin kadın gibi dolaştırılmaması için bu normal bir şey değil.. saygı duyarım kendi hallerine ancak karşıyım kimse kusura bakmasın
Agnostiğim ve lgbt li bireylerin heterolarla aynı haklara ship olması gerektiğini düşünüyorum ama onur yürüyüşü saçmalığını desteklemiyorum topluma açık alanda taşkın cinsel davranışlar doğru değil. Lgbt li olunca illa teşhirci mi olunması lazım. Efendi gibi haklarını isteyenleri sonuna kadar destekliyorum tabi
Ak ülke batmış, öğrenciler kiradan dolayı aç kalmış, ekonomi yaprağı yemiş. Bu diyor kutlama. LGBT ise LGBT dir bir şey demiyoruz kimseye zaten bayram gibi kutlamaya ne gerek var mkk. Kıyamet koparken orispik saçını tararmış bu o hesap.
Ya sende bi, aga bunun olayi eşcinselligi oldukca azaltmak çok yanlis ve gunah bir sey ve sokakdada insanlari çok rahatsiz ediyor dusunsene örnek veriyorum sahilde sevgilinle yuruyorsun yaninizda iki erkek iliski yasiyor falan yani bu göz kirliliği ki o kutlamalarda bilerek daha fazla escinsel sokaklara cikiyo opusuyorlar falan
Ya bi sg olmayan beynini sunger hale getirip insanliga bir gram faydan yok anca oksijen soluyup co2 açığa çıkarıyorsun ekosisteme bile katkın yok gelmis bana hain diyor sensin hain sen ve sizin gibilerin bu sacma dinciligi yuzunden ne halde goruyor musun neyse ki durumumuz iyi acinizdan geberin kaybol şimdi muhattabim olamazsin ise yaramaz herif
dünyada nice 31 kişiler heteroseksüel erkeklerin tecavüzleri ile helak oldu gitti alçaklık demedin de, bunu mu tuttun aklında? :D çok komiksiniz gerçekten.