Çünkü normal bir şey herkes herkese saygı duymak zorunda. Burası laik bir ülke çoğunluk müslüman diye kimse kendi tercihlerinden, yaşantısından vazgeçmek zorunda değil. Evet Kuran'da lanetlenmiş ama size ne? Acısını onlar çekecek sizin yapmanız gereken sadece saygı duymak! Bu yaptıklarınız onların kararlarını değiştirmeyecek hatta sizin gibi homofobik insanlardan korunmak için daha çok destek çıkılacak. Bu ülke özgür bir ülke şu örümcek ağı ile kaplanmış beyninizi lütfen ağlardan kurtarın ve biraz geniş düşünmeye başlayın
Acısını onlar çekecek diyorsun da yeni neslin çocukları zehirleniyor bunu niye hesaba katmıyorsunuz? Herkes kendi halinde ne halt ederse etsin ama yaymaya çalışmaları adice
Hemen açıklayayım ; sen çocuğunun böyle olmasından korkuyorsan (ki korkacak bir şey yok) ona gerekli kendine göre yanlışı anlatırsın. Çocuklar zehirleniyor diyorsun ne kadar komiksiniz yahu e size göre bu yanlışsa anlatınsana çocuğunuza kendinize göre doğruyu yanlışı eğer lgbt bireyi bir çocuğunuz olursa da siz kendi eğitiminizi çocuğunuza vermemişsiniz demektir kendi doğru yanlışınızı anlatmamışsınız demektir.. bu da sizin sorumsuzluğunuzdan kaynaklanır yani etraftan değil... Umarım yayılır çok mutlı olurım sizin gibi insanlardan da kurtuluruz umarım biraz zor ama. Ha bu arada nedense bir köpeğe tecavüz eden bir çocuğunuzun olmasından korkacağınıza bir lgbt destekleyen ya da bireyi olan bir çocuğunuz olmasından korkuyorsunuz bir de. Yazıkk tek kelimeyle galiba kocanız ya da gelecekteki eşiniz ya da siz bilemem köpeğe tecavğz etmiş olmalısınız ki bunu gayet normal görüyorsunuz..
Yani köpeğe tecavüzü nornal karşıladığımı söylemişsin ya ne diyim ya hahahaha ya kendin konuşmuşsun, kendin söylemişsin, bir de bunu normal karşılıyorsun falan diye kendi kendine saçmalayıp bir de buna inanmişsın falan 😂 Sende alzhemer başlangıcı olabilir bence bir doktora görün :)
İyi ya sen git eşcinsel ol tamam mı :) Biz çocuklarımızı sevip dünyaya ahlaklı insanlar yetiştirirken siz iki kız eve bir tane köpek alır onu beslersiniz çocuk niyetine. Dikkat edin köpeğinize tecavüz etmesinler koruyun onu 😂
Madem normal karşılıyor, saygı duyuyor ve yayılmalarını istiyorsun öyleyse eşcinsel ol dedim diye neden bu kadar rahatsız oldun ki. Bence kim cahil bir daha düşün :)
İnsanı köpek olarak görmek ne alaka ben öyle bişey mi dedim? Bence sen doktora gitmeden önce bir Türkçe çalış. Paragraf falan çöz belki faydası olur. Okuduğunu anlamakta sıkıntı yaşıyorsun tatlım
Ben "normalleştirme" çabası görmüyorum. Çünkü zaten normal bir şey. İnsanlarımız bilimsel kanıtlar olmasına rağmen hâlâ böyle bir şeyin tercih edilebilir, hastalık, özentilik vb. olduğunu düşünüyor. Komik. Günah olduğunu söyleyenler var ama kendileri Kur'an'ın hepsini okumuş, harfi harfine tüm yazılanları uyguluyor sanki. Merak etmeyin, siz onlar yerine hesap vermeyeceksiniz. Kendi rızasıyla birbirini seven iki insan aynı cinsiyetten diye neden herkes "sapıklık" damgasını yapıştırıyor? Onur Hafta'sında bazı "insanların" yaptığı hareketleri ben de desteklemiyorum. Ama bir kişiye bakıp tüm insanları genelleyemezsiniz. İsteyen Japonya'da yapılan Onur Yürüyüşlerine bakabilir. Gayet saygılı ve güzel bir şekilde yürüyorlar. Eğer insanları bir kişiye bakıp yargılayacaksanız ben de bunu derim: Tüm erkekler sapıktır, erkekler iğrençtir, erkekler normalleştirilemezler. Çünkü her zaman haberlerde bir erkeğin bir kadına tecavüz, taciz ettiğini; şiddet uyguladığını görüyoruz. Ne kadar saçma değil mi bir insandan dolayı diğerlerini de yargılamak? Tanıdığım bir sürü iyi kalpli eşcinsel insanlar var. Ön yargınızı kırın artık.
Desteklenmesi taraftarı değilim, normalleşmemesi gerektiğini düşünüyorum ama şiddetle karşı olanlar bana aşırı itici geliyorlar. Sanki onlar yaratıkmış gibi bakılması hiç hoş değil 🤦♀️O şiddetle karşı olanların yarın bir gün çocuğu olucak, başlarına gelmeyeceği ne malum? Başlarına gelirse desteklesinler demiyorum ama çocuklarıyla beraber bu durum hakkında mücadele etmeleri gerektiğini düşünüyorum Onları sokağa atmalarını değil! Sonu kötü yol oluyor çünkü. 🤦♀️ Dediğim gibi desteklemiyorum bu durumu ama aşırı karşı olanları da anlayamıyorum malesef. Ölsünler gebersinler diyenler var 🤔
Diledikleri kadar normalleştirmeye çalışsınlar ancak ben hem bir terapist olarak hemde bir vatandaş olarak bu durumu normal görmüyorum. Şu an lgbt lilerin yaptığı tercihlerini özgürce yaşamanın dışına çıkmış durumda açıkça özendirmeye gidiyor. Çocuk terapisti bir arkadaşım özünde eş cinsellik olmayan ama lgbt yayınlardan etkilendiği için BEN NEYİM ACABA EŞCİNSEL OLABİLİRMİYİM ikilemi yaşayan çok çocuğa terapi yaptığını söylüyor.
Sen eş cinsel isen git yaşa eşcinselliğini kendi sınırların dahilinde bundan bizene ama senin yetişme çağında olan zihinleri bulanıklaştırmaya ne hakkın var?
Açık ve dürüst olmak gerekirse elbette eşcinsellik hepimizin başına gelebilir evladımız da ailemizde sülale de böyle şeyler olabilirdi ne demişler gülme komşuna gelir başına, şiddet görmeleri ölüme terk edilmesi şiddet görmesi tasvip ettiğim bir duyum değil hem ahlak hemde inancım olan İslam dinine yanlıştır. Ama bu durumu normal kabul etmem saygı duymak ayrı kabul etmek ayrı, zaten günümüzde nerede ahlaksızlık var o normal kabul ediliyor bu sadece eşcinsellik için değil, evlenmeden önce ilişki yaşamak nikahsız aynı evde yaşamak televizyon dizileri yayınlar ahlak namus evlilik bırakmadı ülkede çoğu genç hem geçim sıkıntısı hemde özenti hayatlar gayrimeşru ilişkiler yüzünden bekar yaşıyor. Dolayısıyla her ne şekilde olursa olsun bunun adına ne kılıf bulunursa bulunsun haram olan Allah'ın lanetlediği eşcinsellik benim gözümde normal değil sapkınlık başka bir şey değildir kimseye karışmam ama böyle erkeklerden uzak dururum arkadaş olmam çünkü zamanında denedim o kişi bana dahi sapkınlık yapmaya kalktı, ayrıca koronavirüs gibi belalar musibetler bizlere ders olması gerekir ama halen gaflet uykusundan uyanamıyoruz sadece yazık diyorum. Allah Hidayet versin inşallah.
Benim sözüm onlara değil yanlış anlaşılmasın. Bu doğal bir durum, fakat buna özendirmek bana göre yanlış. Küçük çocuklar ve henüz olgunluk seviyesine erişememiş bir çok insan bu duruma özeniyor.
Sapkınlık? Gerçekten şaka gibi bir toplumuz. Kusura bakmasınlar da bu LGBT bireyleri çoğu müslümana bin basar. Daha geçen köpeğe 1 ay tecavüz edip salınan biri vardı. O zaman nerdeydi bu sapkınlığa dur protestoları? Onlar hiç olmazsa kendi içlerinde kimseye zarar vermeden ya da bir hayvana tecavüz etmeden! Duygularıyla ya da duygusuz fark etmez bir şeylet yaşıyorlar. Kimse buna karışamaz!
İnsanları tercihine göre yargılayan birisi değilim. Bu bana daha doğrusu kimseye düşmez. Fakat burada özenilmesi gereken bir şey yok. Yorumlarda ' LGBT üyeleri zararsız, diğer insanlardan daha üstün' tarzı şeyler söyleyen olmuş. Bu bana göre tamamıyla yanlış bir cümle. Nasıl ki her müslümanın günahı, yanlışı varsa LGBT üyelerinin de var.
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(45 üstü)
+1 yıl
herkesin tercihi kendinedir. lgbt de insan önce bunun farkına varmak lazım lgbtye laf edip zina yapan kul hakkı yiyenlere ne diyorsunuz
Benim sözüm onlara değil yanlış anlaşılmasın. Bu doğal bir durum, fakat buna özendirmek bana göre yanlış. Küçük çocuklar ve henüz olgunluk seviyesine erişememiş bir çok insan bu duruma özeniyor.
Bu tamamen sapkınlığı normallestirip ahlaki dezenformasyon yaratmak, i. neliği, lezliği birde Onur kelimesi ile bağdastirmıyorlarmı Onursuz şeref. szler, onur olsa kendi cinsi ile halleşmez, hayvanlar bile daha Onurlu.
Kimsenin cinsel tercihine karışmam. İsteyen gay olsun, isteyen lez, isteyen biseks veya başka birşey. Ama ONUR yürüyüşü diye yaptıkları şeyde açılan pankartlar ve verilen görüntülerle beni rahatsız etme hakkına da sahip değiller.
Şimdi benim birinci önceliğim değil ama başka insanların yaşamları sizi ilgilendirmez. yarın bir gün birisi çıkıp 4 kadınla evlenmek sapıklıktır dese, owww dinimize hakaret ediyorlar diye çıkarsınız. biraz hazımsızlık var sizde.
Kesinlikle ticari, KAR amacıyla yapılan şeyler buna destek veren markalara sektörlere bakarsanız anlarsınız, dünyanın hiçbi yerinde lgbt yi destekleyen savunan bir beyaz eşya markası gördünüz mü göremezsiniz
Bunu normalleştirmeye çalışan insanlardan uzak durulmalı ilk olarak herşeyin doğrusu özü var bu bana göre sapkınlıktan başka bir şey değil. İsteyen de kusura baksın!
Ee tamam da aşk kadar normal bir şey yok ki aksjskjsskjdjs neyin normalleştirilmesinden bahsediyorsunuz kafayı yiyorum yaa ksjsjssjsjsns. bu arada artık Nutella yicem ne güzel bir görüntü olmuş öyle 🏳️🌈🌈
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
yanlış hareketler, sırf daha çok satış yapmak için göz boyuyorlar
Şu an adını unuttum Türkiyede bilinen bir lgbt sayfası rızaya dayalı ensest ilişkileri de normal gördüğünü buna da özgürlük getirilmesi gerektiğine dair yazı yazmışlardı. Bunlara fırsat verilirse olacağı bu