Sosyal medyalara bakıyorum, herkes babasını paylaşıyor, herkes babasının babalar gününü kutluyor. Bütün bunlar sadece bir gösterişten mi ibaret, yoksa samimi mi? Sizin için gerçekten babalar günü bir anlam ifade ediyor mu? Yoksa, herkes paylaşıyor ben de kendimi göstereyim mi diyorsunuz?Samimi cevaplar bekliyorum
Bu tür, özel günler (sevgililer günü, Anneler günü, Babalar günü,... gibi ) benim için önemli değil, Normal günlerde evlatlarını önemsemeyen Anne ve Babaların bu kavramları taşımalarına karşıyım, aynı şekilde evlât kavramını taşımayan insanlar da geçer li.. Tıpkı kadınlar gününü veya sevgililer günü binleeeeeerce hediyelerle kutlayıp birbirlerini tükettikleri gibi.. O kadar kadın, erkek , hayvan doğa zarar görürken, hıc bir şey olmamış gibi "kutlamak" bana adaletsizlik gibi geliyor..
Ne mutlu gerçekten Anne ve Baba kavramını taşıyanlara, Ne mutlu gerçekten Evlat kavramını taşıyanlara Ne mutlu gerçekten bu kadar sorunlara rağmen (ekonomi, şiddet, istismar, adaletsizlik) dayanıp "Aile" kavrami altinda sevgiyle , saygiyla kalanlara Ilk önce Adaletli olan , evladını göz göre göre, toprağa feda eden ama yine de ben sineme çekerim diyen gözü yaşlı Babaların Etiyle , tırnağıyla çalışıp, evlâdım bir lokma ekmek yesin , aman kul hakkina girmeyeyim diye titreyen Babaların Baba çalışır, kadın evde hizmetçilik yapar demeyip , ne olursa olsun ben bu Aileyi ayakta tutmalıyım diyen Babaların Baba lar gününü onların varolmasinin huzuruyla , saygıyla anıyorum teşekkürler..
Anne ve babamın sevgisi bir güne sığdıracak kadar küçük değil.. Benim için bir gün değil her gün önemli iyi ki varsın ve iyi ki benim babamsın Allah başımızdan eksik etmesin.. Anne ve babam en değerli varlıklarım var oluş sebebim oyüzden bir gün değil her gün benim için özel kıymetli..
Babalar günü, anneler günü gibi günlere önem vermiyorum. Tüm sene milletin burnundan getirip bir gün canım annem canım babam diye internette reklam yapmaya gerek yok. İnsan seviyorsa zaten her zaman bunu belli eder
Bu günün benim için hiçbir kıymeti yok çünkü benim babam hayatta değil o sebeple kimsenin babasi ve bugün umurunda bile değil keşke az ilerde oynasalar bıktırdılar