Bu bir travma mı çok mu abartıyorum?

15 yaşımda orta okulun mezuniyet günü saçlarımı kestirip fönletmiştim. O güne kadar saçlarımı 3 4 yıldır at kuyruğu yapıyordum hep. Saçlarımı açınca çok hoşuma gitmişti. Kendimi çok güzel hissetmiştim. Babam mezuniyette tam sahneye çıkmak için beklerken bana demişti ki :kızıma da her şey yakışıyor ama başlamak daha çok yakışıyor demişti. O an çirkin mi oldum diye düşündüm. Sonra saçlarımı hep açık kullanmaya başladım. 1 hafta sonra kahvaltı için pastanemize gidicektik ailecek. Babamın pastanesi vardı. Çok net hatırlıyorum üstüme yeşil bir tişört giyip saçımı açmıştım. Mutfakta su açarken babamla denk geldik. Bana güzel bişey diycek diye bekledim çünkü kendimi çok güzel hissediyorudum o an. Ama babam dedi ki :Bu ne böyle kızım ya 30 yaşındaki kadınlar gibi olmuşsun dedi. Çok kötü hissettim. Sonra oturma odasında şu saçını bağla kızım dedi. Bağlamak istemedim. Zorla beni ağlata ağlata saçımı bağlattı anneme. O günden sonra saçımı açmaya devam ettim ama babamın yanında saçımın iki tarafını da öne alamıyorum. Arkaya atıyorum doluyorum sanki bağlamış gibi. şu an 22 yaşındayım. Sizce bu bir travma mı. Kendimi övmek için söylemiyorum ama bana hep çok güzel olduğumu söylerler. Ama ben babamın yanında güzel olmaktan korkuyorum sanki çok ayıp kötü bişeymiş gibi geliyor. Şunu giysem şunu taksam saçımı söyle yapsam babam ne düşünür diye düşünüyorum. Sizce çok mu abartıyorum
Bu bir travma mı çok mu abartıyorum?