Merhaba hanımlar ya kafayı yemek üzereyim artık evleneli 1 buçuk sene olacak nerdeyse 2 görümcem 1 kaynim bende kalıyor gorumcemin biri evlendi ondan kurtuldum ama bu görümcem okuduğu için ve benim evimde daha rahat olduğu için hiç bi yerde kalmak istemiyor aşırı pasaklı evi temiz bırakıp çıksam geldiğimde bı yerde bı leke misafir için tatlı yapsam arkamı döndüğümde tepsi yarilanmis bı şekilde evlendiğinde beri hayatımdan tat alamaz oldum şu an küçük bı bebeğim var ve herşeye yetişemiyorum her Allah'ın günü temizlik yapmaktan bıktım kendi evi gibi çok rahat aksine sanki ben yabancıyım evin içinde ne yapmam lazım gitmesi için yardımcı olun lütfen
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gerçekten ben hayret ediyorum ya burada böyle şeyler okudukça.
Açıkça benim özel alanıma çok fazla müdahale oluyor biraz yalnız kalmak istiyorum. Artık evde çocuğum ve eşimden başka yatılı misafir kabul etmiyorum diye kayınvalidenize söyleyin. Alsın kızını yanına. Ayıptır ya.
Bu nasıl şey böyle. Hayret edilesi bir durum.
Eşinizle de konuşun, eğer kabul etmez ise siz bir süre gidin annenize yaşasın kardeşleri ile yaşamak istiyor ise.
Bu ne ya.
Sizin yerinize o kadar çok sinir oldum ki...02 Yorumla
Soran+1 yılSorun şu ki kaynanam ve kayinpederim köyde kalıyor ve kışın buraya geliyorlar hatta onlarda geldiklerinde tüm çocuklarında kalıyor tabi şöyle soylim 6 ay kalıyorsa 4 ay benim yanımda neymiş benim evim daha sessizmis çoluk çocuk yokmuş başı agriyormus tabi hizmette sınır yok ya yiyip iciriyorum bende kalıyorlar şimdi kufredesim geldi
- +1 yıl
O zaman kendilerine kışlık ev tutsunlar ya da alsınlar. Buna maddi imkanları yoksa da otursunlar Kendi evlerinde kışın da. Kimsenin kimsenin evliliğini sabote etme hakkı yok. Rahatsız olduğunuzu söyleyin eşinize. Eğer ailesini haklı görüyor ise alın çocuğunuzu gidin evinize. Hayır genç yaşta çocuk bakıp, kardeş ev kayınvalide bakacağınıza kendi anne babanıza bakarsınız hiç olmadı kıymet bilirler. Kayınvalideniz de oğlu ile sessiz sessiz otursun.
Eşiniz de o zaman anlar.
Acayip sinir oldum ya.
Ben de bir görümce olarak, davet edilirsem giderim. Edilmezsem gitmem. Yatılı zaten gitmem 2 senelik evli insanda me işimiz var ya. Bunlar nasıl şeu cidden aşırı sinir bozucu. Allah kolaylık versin
En İyi Cevaplar
+1 yıl1. Eşinle kesin ve sert bir dille bu durumdan şikayetçi olduğunu ve istemediğini söyle.
2. Hepsi ile tek tek görüşüp evin ailelerinin evi olmadığını ve size ait olduğunu idrak etmelerini bildir.
3. Evde senin kimsenin hizmetçisi olmadığını ve herkes kendi işini kendi yapması, kirletmemelerini ve temiz tutmalarını gerektiğini,
4. Kimseye bakma ve besleme durumunda olmadığını herkes her şeye kolay erişmesinin mümkün olmadığını, misafir için hazırlanmış olana el sürülemeyeceğini,
5. Kimseyi zorla tutmadığını ve isteyenin evin kapısını dışarıdan kapatırsa çok memnun olacağını söylemelisin.
Kendi aile evleri nerede?04 Yorumla
Soran+1 yılKöyde kalıyorlar geri kafalı bir aileye geldiğim için çok pişmanım cokkk bazen kendime zarar vermekten korkuyorum cidden çocuğum olmasaydı coclktan terkedip gitmiştim
- +1 yıl
Çalışıyorsun ve ayaklarının üzerinde duruyorsun. Ben olsam çekmem.
Soran+1 yılBen asla çalışmaktan gocunmam yine olsa yine calsiirim yıllarca kendi ayaklarımın üstünde durmuş ailesine bakmış çeyizini dizmiş bir insanım ve asla kendimi başkalarına muhtaç görmem çok şükür elim ayağım tutuyot
- +1 yıl
Ne güzel.
+1 yılGerçekten çok üzüldüm yaa , yani bu konuda gorumcenin sana yardımcı olması gerekir , kaynının kalması ise ayrıca önemli sorun , hadi senin erkek kardeşin olsa neyse ama kaynın olması senin rahat bir ev yaşamını muhtemelki olumsuz etkiliyordur. Lakin bu durumu daha çok eşinin düşünüp çare bulması gerekir. Sen en küçük birsey söylemeyi bırak ima etsen , kötü olursun ki bu da üzülmeye huzursuz olmana sebep olur. Sabırlar diliyorum
00 Yorumla
Tek başına değil eşinle konuşup halletmeniz lazım.
Siz de bir ailesiniz.
Gorumcenin anne babası nerede uzak diye mi sizinle kalıyor?
Eğer öyleyse bile evin sahibinin sen olduğunu idrak etmesi gerek.
Imalar falan bunlar boş şeyler durumu önce eşine daha sonra ikiniz beraber onlarla konuşun.
Kaynın ve görümcen ayrı eve çıkabilir.
Düşüncesiz insanlar her yerde var maalesef, sen geç bile kalmışsın bir buçuk sene ne demek ya...00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
45
Cevap
44Cevap
- Aile & Toplum konusunda 565 cevap paylaştı.
+1 yılİsyan çıkartman lazım arkadaşım. Olmuyorsa o evi terketmen lazım. İmkanın ya da cesaretin yoksa kapan bi odaya çocuğunla ilgilen. Varsa imkanın al çocuğunu gez dolaş. Ev temizmi pismi yemek yapılmışmı yapılmamışmı umursama. Kocan olacak dangoz seni eş olasın diye almamış oteline eleman almış sanki. Sülalenin bakıcısı mısın sen? Yokmu bu insanların başka kalacak yerleri.
00 Yorumla Söyle ya birey 2 ev süpürsün tabi ben böyle sinirle söylüyorum ama canım bak çocukla da ilgileniyorum bana yardım etsen şuraya bi süpürge tutsan falan derken üzerine iş kitlendiğini farkettiğinde kaçar kaçmıyorsa da vatana millete hayrı dokunur. Tatlı dil çözer diye düşünüyorum ama susup oturmak asla
00 YorumlaÇok haklısın bence hele evinde kalıp birde sana destek olmuyorlarsa ne desen haklısın en azından eşin ile konuşsan bebeğim var yoruluyorum desen görümcen biraz iş yükünü üzerinden alsa okuyunca ben bile çok kızdım bende öğrenciyim ama anneme iş kalmasın diye kendimi paralıyorum bir yandan dünyanın en zor şeyi değil gayet de ikisi bir arada yapılabilir görümcen şımarık bencil bir kızmış önce onun akıllanması gerek
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılO zaman senin evinde rahat edememesini sağla ve gitsin. Senin göndermene gerek kalmadan kendisi gitsin. Onun dağıttığı yerleri toplama mesela. Yemekleri güzel yapma. Sonra o “Ay yemek güzel olmamış” falan derse de “nasıl yani sen yemeklerimi beğenmiyor musun? Kırıldım” falan de
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılAyrıca senin küçük bebeğin var. Allah aşkına sen niye temizlikle uğraşıyorsun. O üniversiteye giden kız sende kalmasını bilip evi dağıtmasını biliyorsa dağıttığı yeri toplamayı ve barındığı yerdeki evin işlerine yardım etmek zorunda. Sende hata böyle yapmamalıydın…
Soran+1 yılMantıklı
+1 yılBir şey yapmana gerek yok. Kocana söyle gitmesi gerektiğini yoksa boşanacağını söyle. Al valizini git bunlar gitmeden ben bu eve dönmeyeceğim kararım kesin. Ben seninle evlendim senin kız kardeşlerinle evlenmedim de. Çocuğunu da al git.
00 Yorumla
+1 yılAnnesi babası yok mu bunların herkes evine gitsin anlamıyorum ki nedir bu rahatlık eşinle konuş diycem ama zaten konuşmuşsundur bilmem kaç kez yinede konuşmaya devam et eğer uymuyolarsa o zaman onlarda el atsın ben çocukla mı uğraşıyım onların arkasını toplamakla mi ugrasayim de bıktık ya ne bu böyle bende eşimle ailesi yüzünden ayrıldım o yüzden cok hassasim bu konularda
02 Yorumla
Soran+1 yılValla evlendigimden beri sürekli aile yüzünden tartışıyoruz yani hiç canım cicim olmadik
- +1 yıl
Allah yardımcın olsun
Sen hem bebeğine bakıp hemde onun işlerini mi yapıyorsun bence sen kocana söyle oda yardımcı olsun köle değilsin bence kimseye boyun eğme kimsenin seni kullanmasına izin verme sonradan çok pişman olursun
00 Yorumla
+1 yılhadi 10 yıllık gelin olsan anlarım da daha yeni gelin sayılırsın onlara bakmak zorunda değilsin bir de hizmet ediyorsun bari sana yardım etse o kız etmiyormuş da bence kocanla bunu ciddi şekilde konuş sen onların hizmetçisi değilsin sen istemediğin sürece evlerine giremezler saçmalık ya
02 Yorumla
Soran+1 yılValla bı gün öldürecem o olacak artık sınıra dayandim
- +1 yıl
deme öyle eşin anlayışlıysa anlar seni düzgünce konuş eğer olumsuz cevaplar veriyorsa o zaman ben gideyim babamın evine siz beraber yaşayın falan de
+1 yılbu davranışlarından rahatsız olduğunu söyleyip kibarca uyarabilirsin görümceni
Veya eşine anlat durumu anlayışlıysa seni anlayıp bi çagre bulacaktır03 Yorumla
Soran+1 yılSöylüyorum söylemez miyim bı kulağından girip öbür kulağından çıkıyor bazen huyuna bile gidiyorum ama yok ya çok tembel mesela örnek demin yemek yaptım sofrayı kurdum bebeğim agdi karnını doyurim dedim o sofra 1 saat orada bekledi taaki ben kaldıran kadar
- +1 yıl
Evet görümcen hem sorumsuz hem tembelmiş
Ne deyim Allah yardımcın olsun işin zor
Keşke evlenmeden önce eşinle bu konuyu konuşup ona göre tavrını ortaya koysaydın
Soran+1 yılEvet orada hata yaptım zaten suçlu benim
+1 yılEşinle güzelce konuş, anlat. Her şeye yetişemiyorum, hiç yalniz kalamıyoruz vs vs güzelce kafanda tasarla. Sonra kocana anlat. Anne babası yok mu eşinin?
10 Yorumla
+1 yılNeden onlara karşı sesiniz çıkaramıyorsunuz? Diyin bu ne dagınıklık topla suruları cocuga vakıyorum ben felan diyin yanı acın su agzınızı sonra eziliyorsunuz böyle de cekiyorsunuz
00 Yorumla
+1 yılSen onun hizmetçisi değilsin mecburen evinde kalıyor insan ona göre davranır. Bir işin ucundan tutması gerek sende dile getirmelisin
02 Yorumla
Soran+1 yılİnan sürekli söylüyorum artık dilimde tüy bitti
- +1 yıl
al çocuğunu git pasaklı yaşasınlar bu nee
Kusura bakma ama esin sa lakmis. Yeni evli çiftin evinde surekli kalici olarak yerlesmek de ayri bir yüzsüzlük
20 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılEşinle neden konuşmuyorsun yok anlamıyor diyorsan açacaksın ağzını kıza söyleyeceksin kendine gel susarak devam eder böyle
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEşinle bunu sakince aynı durum çok yakınımda yaşandı. Ağır sonuçlar yaşansa da çözüm sağlandı. Ama dediğim gibi sakince konus. Sonuçta Bi bayansin ve evlisin. Senlik bir durum olmasada rahatsız olman çok normal
00 YorumlaEşinle konuştun mu? Evinde kalıyorsa ve bebeğin de varsa sana ev işlerinde vs. yardım etmek zorunda o ne öyle
00 Yorumla
+1 yılBir düzene soksaydiniz hayatınızı da öyle çocuk yapsaydiniz? bikarsin tabi normal maddiyat açısından sanırım bu şekilde yaşıyorsunuz.
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı. çok acile bunu eşinize sert bi dille belirtin en azından ev işlerini yapsa iş yükünü sırtınızdan alsa neysede, ne günlere kaldık
00 Yorumla
+1 yıleşin ne düşünüyor bu durumla ilgili hiç konuşdunmu onunla baştan neden kabul ettin kabul etmeyebilirdin
00 Yorumla
+1 yılbi de mal gibi çocuk yapmışın baştan boyun eğmicektin şimdi ne desek boş zaten 1 yıl olmuş çek ömrünün sonuna kadar
00 YorumlaAy ne iğrenç bir durum, evli misin, hizmetçilik mi yapıyorsun belli değil. Eşinle her şeyi konuş, nereye kadar gidecek böyle? Hiç doğru değil ya.
00 Yorumla
+1 yılBir şey olmaz ileride seninde çocukların olur sizde kocamla gidersiniz evinde kalırsınız biraz geniş düşün.
04 Yorumla- +1 yıl
Ama aile yanı sonuçta atılmaz. Amca halayı boş ver anne ve baba iyi de olsa kötü olsa yanyanasınız. Saygı yani bugün benim annemle babama bakacak kimse olmasa mecbur ben bakacağım onlar bize baktı belkide zor büyüdük o kadar büyüttü yani bizi ailemiz sonuçta bakmak boynumuzun borcudur diye düşünüyorum.
- +1 yıl
Sen iyi niyetle yazmışsın anladım ama kadına yazık cidden çünkü emin ol ilerde onlar düşünce ne görümce ne kayın yardımcı olur onlara hayat acımasız kadın çektiği çile ile kalır ve ki baktığı kişiler çocuk değil bi işe girip kendi ekmeklerini kazansın ayrı eve çıksınlar hiç değilse eve yardımcı olsunlar
- +1 yıl
Ama ufak bir yardımcı olmaları lazım yani bir katkı olması lazım öyle biriktirip mezara götürmemelerjmi gerekir ya da kim bakarsa parayı o çocuklarına versinler bu devirde zaten her şey pahalı...
Aile & Toplum konusunda 3,7b cevap paylaştı. Çok sıkıntılı bir durum eşinizle sorunlara yer açar hep huzursuzluk yaşarsınız. zevkiniz ölür.
02 Yorumla
Soran+1 yılO durumdayız şu an
- Aile & Toplum konusunda 420 cevap paylaştı.
+1 yılevlenip şikayet edenlere kızıyorum. bir de üstüne üremişsiniz bu kafayla..
14 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
- Aile & Toplum konusunda 940 cevap paylaştı.
+1 yılBize ne? Kocana sor, söyle? Kim dedi sana bu şekilde yaşa hemen çocuk yap diye?
00 Yorumla Eşinle konuşsan olmasmı s3nin adına çok üzüldüm inşallah biran önce giderler. Eşin onları uyarsın
00 YorumlaSuç sende yavrum
İlk başta bu hayatı seçen sendin
Ne xikime şikayet ediyorsun ki04 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 661 cevap paylaştı.
+1 yılAranın bozulmasını umursamadan direkt göndereceksin
00 Yorumla Ya al karsina konus temiz duzenli olcaksin de yoksa kapi orada de
00 YorumlaEşinle konuş böyle olmaz görümcen ve kaynının evden gitmesi gerek
00 YorumlaEvli olmayan görümce ve kaynın sende ne işi var ki onların anne baba evi yokmu
10 Yorumla
+1 yılSen de onun alanına müdahale et dinsizn hakkından imansız gelir
00 Yorumla
+1 yılbu durumu eşinizle konuşun detaylıca nelerden sıkıldığınızı anlatın
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılOkulu ne zaman bitecek? Kaynının da evlenmesini mi bekleyeceksiniz?
14 Yorumla
Soran+1 yılşu an daha yeni lise bitti üniversite için bugün sınava girdi o kadar dua ediyorum ki uzak bı yere gitsin diye ama şansım hiç yok bu kafayla kesin puanda tutmaz anca pubg oynar
Soran+1 yılKaynimda güyya öbür eltime gidecekti ama benim evinin arka sokakta işe başladığı için bende kalıyor 😐
Cevap sahibi+1 yılİnşaAllah hayırlısıyla üniversite uzağa çıkar. Kaynında gider😞
Soran+1 yılKaynım zaten üni okuyor 3 aylığına bende ama gorumcem temelli
Gizli Üye(30-35)+1 yılYuh be. Kayınvalideyle ve görümceyle aynı evde kalınır mı. Aman Allah yazdıysa bozsun bana. Çıldırır kaçardım valla evden
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılkocana de biz ne yapalim burdan. nasil seks yapiyorsunuz siz bir de yeni evlisiniz
02 Yorumla
Soran+1 yılSanki 10yillik evliyim desem
Cevap sahibi+1 yılbana abimde ablamda gel yanimizda kal diyorlar gitmiyorum. onlarin hep gonulden istegi olsa yine gitmez. dinsizin hakkindan imansiz gelir derler. ne demek bende tam bilmiyorum ama anlayacagin sen daha beter olacaksin.
Gizli Üye(25-29)+1 yılİyy sığıntilar eşin yola gelmez evden gitsen daha rezil durma düşersin ama. denemeye değer bence koti duruma düşersin a. yakandan düşerler
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEşinle konuş bu ne ya hizmetçi misin sen def olup gitsin pasaklı
04 Yorumla
Soran+1 yılAh ah konuşmaktan bı hâl oldum
Cevap sahibi+1 yılBöyle evlilik olmaz kuzum evlilik iki kişinin arasında olur böyle ablasıymış kardeşiymiş yatıya kalınmaz olmaz böyle evlilik. Eşinle konuş geceleri rahat olamıyorum sesim gider diye rahat rahat yapamıyorum de bu yönden abartarak konuş. Yine devam ederse bilmiyorum ben kabul etmem boşanırdım herhalde
Soran+1 yılYa evin içinde rahat rahat giyinemiyorum bile sen düşün bı saniye boş kalamuyorun anasını satım sanki hizmetciyim
Cevap sahibi+1 yılÖff canım ya valla üzüldüm çok çok haklısın. Bu yönünü kocana konuş erkekler bu konularda daha anlayışlı oluyorlar. Evde rahat giyenemiyoru açık saçık seni tahrik edici şekilde giyinemiyorum de. Ayy böyle evlilik mi olur asla yapamam ben kocamla sadece yatakta mı yakınlaşıcam ya böyle şey mi olur evin içinde de yakınlaşmak isterim. Kocan konuşmuyorsa sen sert çık kov nereye giderse gitsin çocuğun var senin evliliğinin arkasında dur. Açık açık konuş görümcenle bir daha gelmezsede gelmesin küserse de küssün kocan bir kaç gün yüz asar sonra unutur gider
+1 yıleşinle arandaki bağıda koparabilir. eşinle konuş ortak bir karar verin umarım dediğini önemser. evliliğinizde sen, eşin ve çocuğun dışında kaynanadır bilmem nedir girerse mutlu bir evliliğin olmaz 🦧
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBazıları çocuğu üzerinden dilencilik bile yapıyor bakanlık neden denetlemiyor.
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılPardon yanlış soru
+1 yılBallaha ben açık açık eşimede kalanlarada onların ailesinede söylerdim bu şekilde yaşamak istemediğimi. Bu ne ya, aile yaşantı diye bisey bırakmıyorlar görgüsüzlük
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılValla artik böyle melek insan kaldi mi nasil dayaniyorsun gercekten. Eşin nasi bir sey demiyor.
00 Yorumla
+1 yılGeceleri çocuğu ağlatmaya çalış.
Gündüzde hiç sevmediği müzikleri son ses dinle.
Bi yerde kayış koparır kaçar00 YorumlaEsinle güzel güzel konuş sana bişey sormak istiyorum
04 Yorumla
Soran+1 yılBuyrun
Soran+1 yılNeden burada sormuyorsun
Soran+1 yılGit başkasına sor
Masaya yumruğunu koy ve s... Gidin evimden de. Sen hayır kurumumuzun ya.
00 Yorumlasuya fare zehri at böyle bir dert kalmaz. eşinle direk sert bir şekilde konuş
00 Yorumla
+1 yılcovid veya yeni maymuncuk virüsü belirtileri varmış gibi yap aynı dakika kaçarlar
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 4,1b cevap paylaştı.
+1 yılEşinle konusacaksın bu konuyu
01 Yorumla
Soran+1 yılEşimle sürekli bu yüzden tartışmaktan sıkıldım herhalde tek çare bı sure evden uzaklaşmak en azından değerimi anlasınlar
Gizli Üye(30-35)+1 yılDagdan gelip bagdakini kovmak seninki , gitmesi gereken kişi sensin, bence.
04 Yorumla
Soran+1 yılDoğru söylüyorsun
Cevap sahibi+1 yılAnında bosarim
Aile & Toplum konusunda 1,8b cevap paylaştı. Baştan bu adamla evlenmeseydin
01 Yorumla
Soran+1 yılorada hata yaptım zaten
- Aile & Toplum konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılEvli olan birinin yanında kalınılmaz.
10 Yorumla
+1 yılBunebicim evlilik... boyle evlilik olmaz
10 YorumlaUyku ilacı ver akşama kadar uyusunlar
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 11b cevap paylaştı.
+1 yılEşinizle konuşun bu konuyu
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 5,4b cevap paylaştı.
+1 yılNe çekilmez çilen varmış senin
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBu sorunu kökünden çözmenin çok kolay yolu var aslında
00 Yorumla
+1 yılAllah kolaylık versin bacım ya
00 Yorumla
+1 yılEşinin bu durumda bişey yapması lazım
00 Yorumla
+1 yılKibarca gitmelerini istediğini söylemelisin.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 5,6b cevap paylaştı.
+1 yılSen ayrıl ya.. Söyle eşine bu böyle olmaz ki..
00 Yorumla - Devamını Gör (29)
Devamını Gör(74)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Sorular > 1,5 yıldır evliyim görümcem ve kaynım bende kalıyor. Bu durumdan rahatsızım, ne yapmalıyım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler