Allah rızası fikir verin çok yoruldum masum rolü yapan düşmana napilir?

Cok ağlıyorum şu an bi arkadaşım evlatlığım diye kendini acındırıp duygu sömürüsü yaptı hiç arkadaşım yok Bu okulda demişti Ben de onu kendi arkadaşlarımla tanıştırdım sonra kız sırayla hepsi ile aramı bozdu çok fena çıktı ve çok da kıskanç çıktı Ben mesela arkadaşlarımla buluşacağım yok Hava soğuk dışarı çıkmayın diyor çıkmadılar oyun oynuyoruz mesela oyun oynamama bile dayanamayıp diyor ki onu öldürün onu eleyin çıksın oyunda ondan sonra hiçbir şeyi çekemiyor Ben anneme sürpriz olarak doğum günü pastası yapmıştım ona bile laf atıyor aile ilişkilerini bile kıskanıyor Durup dururken de laf söylüyor yok göründüğün gibi değilsin yok çok fenasın söylesin böylesin çok tatlı dilli biri yardıma ihtiyacı olunca insanlarla tatlı tatlı konuşuyor yardım gördükten sonra bir daha sizinle konuşmuyor yanınıza gelmiyor insanlara aşırı kötülüyor ve benim gördüğüm zarar hiç kimsenin umurunda olmuyor ama ben onunla tartışsam zarar vermiyorum bakın tartışsam bile bana düşmanca tavırlı küfür eden bir sürü insan oluyor Ondan sonra eleştiriliyorum dışlanıyorum bilerek insanlara diyor ki pişmanım şunu yaptığım için üzgünüm Ama yemin ederim pişman olmuyor numara yapıyor öyle deyince kendine tepki gösterilmesini engelliyor çok yoruldum arkadaşımdan lise bitti 2 yıl geçti hala çok çekiyorum Yani arkadaşlarımın çoğu Onu tutuyor Ben bağırsam masum rollerine giriyor ben ne yaptım ki bana bağırdı diyor sakin şekilde konuşsam üstüme iftira atıyor yok diyor telefonumu engellemiş Ben onu arayamıyorum arasam özür dilerdim ama yok öyle bir şey gerçek yüzünü Sizce insanlara anlatayım mı anlatmayayım mi? Arkadaşlarının arkasından söylediği kötü sözleri ben duydum mesela. Ama gidip anlatmadım sizce doğru mu yaptım beni yalancı çıkartabilirdi. O bana aşırı kötülük yaptı meselaben İntikam kafasına girip ona hiç zarar vermedim ama ben onunla tartışsam bile o hemen Milletin yanına gidiyor beni çekiştiriyor onun yüzünden başka kişiler bana düşman oluyor Bir de onlarla uğraşıyorum eve geliyorum size Yemin ederim Tam 7-8 yıldır ailemle çok tartışıyoruz babam zaten pisliğin teki diyor ki o okula gelirim ağzına biber sürerim onların kendini niye ezdiriyorsun diyor bana öyle bağırıyor benim öyle kavga ediyor ki ben dayanamayıp ağlıyorum annem zaten iyi biri o da Kızım kendini ezdirme diyor ama yine de eziliyorum okulda bir grup size karşı oldu mu çok zor oluyor ve arkamızda bir grup Olmayınca Buna dayanmasi çok zor Mesela yani üniversite sınavı var ikinci defa gireceğim ama kazanamayacağım Ama eminim Çünkü Öfkemden sinirden evde kendi kendime konuşuyorum buz gibi evde oturuyorum iki defa Hayati riskli hastalığa yakalandım oturdum evler çok kötü olduğuiçinonlar çok lüks evlerde oturuyorlar ama asla böyle rahat huzur vermediler Lisede Bir kere arkadaşlarımla Dışarı gezmeye gidebildim düşünün yani insanlarla samimi olmamı nasıl engelledi beni dışlayan insan çok değildi aslında Sadece iki üç kişi Kafayı bana çok takıp yakın arkadaşlarimla arami bozdu.
Allah rızası fikir verin çok yoruldum masum rolü yapan düşmana napilir?