Mağdur rolü yapıyor düşmanım napabilirim?

Kiskancligindan çok yoruldum beni çok felaket kıskanıyor arkadaş ilişkilerini elbiselerimi aile hayatımı. Arkadaşım kucukligumuzden beri beni sinirlendirecek her şeyi yapıyor hiç utanmiyorda herşeye gülüp geçiyor asla umursamıyor. Arkadaslarimla buluscam yok hava sıcak çıkmayın yok hava soğuk çıkmayın herşeye bişey buluyor. Millet liseyi bitirene kadar gezdi tozdu konserlere gitti yemek yedi eğlendi ya ben evde oturdum onun yüzünden. Herseye engel oldu. En son dayanamayıp kıza bağırdım ben kötü oldum bana tavırlı bi sürü insan var şimdi çok eziliyorum. Kimle arkadaş olsam beni soğuttu onlardan. Cok ağlıyorum gucumde yetmiyor. Cunku insanların çoğu onun arkasında. Bizi sinirlendirmek için her türlü numarayı yapıyor sonra mağdur rolünü oynuyor herkes bize düşman oluyor çok yoruldum bu durumdan. Bende destekçi istiyorum yakın arkadaş istiyorum ama olunca hemen ayırıyorlar. Yardim isterken milletten çok tatlı dilli iş bittikten sonra size bidaha iyi davranmıyor yanınıza bidaha gelmiyor. Sonra hemen sizi çevreye ya kotuluyor ya rezil ediyor bunu bütün arkadaşlarıma yapıyor. Onlarsa çok saf onu hala çok sevil tutuyolat. Aslinda hepsini kullanıyor. Bide bana sen insanları kullanıyorsun diyor ve yalanla iftirayla kendini haklı çıkartıyor. Beni hiç konusturmuyolar hemen diyolarki sus arkadaş kaybedersin. Bu haksızlık ama o her şeyi yaparken onu kimse uyarmıyor ben kendimi koruyorum kimseye küfür etmiyorum onlarsa bana küfür hakaret ediyor dayanamıyorum ve çok ağlıyorum lise bitti çok ağır bi işte aç karna çalışıp eve geç gidiyorum okuyamadım da kendimi çok yalnız hissediyorum. B yi işaretlemeyin çünkü hala zarar görüyorum yani. Onun arkadaşlarımın arkasından söylediği kötü sözleri duydum sizce anlatayım mı yalan diyebilir ki derde bende bundan korkuyorum napayim akıl verin

Gerçek yüzünü ortaya çıkar arkadaşlarına anlat
Anlatma
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Mağdur rolü yapıyor düşmanım napabilirim?