Ülke ekonomisinin halini siz görüyorsunuz bu durumda ne desem az kaç aydır kredi borcunu ödeyemiyorum birisi bu siteden taktı bana kafayı şikayet edecekmiş sizce ceza alırmıyım
Arkadaşlar Erdoğana oy veren haindir dedim diye beni şikayet edecekmiş ceza alır mıyım?
Bi şey olmaz. Devletin hakim ve savcısının da işi gücü yok burada birisine düşünce özgürlüğünü kullanarak “hain olduklarını düşünüyorum” dediğin için ceza vs almazsın. Hatta ben bu arkadaşın şikayet ettiğini dahi düşünmüyorum. Düşünce özgürlük kapsamında hain olduğunu da birisinin düşünebilirsin, vatansever de. Hakaret de değil. Küfür yok. Bu nedenle sıkmış biraz. Cb hakaret suç evet ama burada hakaret yok, sen hükümete söylemişsin suç olabilmesi için şahsa hakaret etmen gerekli. Tckya bak yine, şahsa edilmediği müddetçe (milli değerler hariç) sorun olmaz. O da etsin şikayet sonra avukat masrafını öder 😂 kendi kendine boşuna para harcamış olur.
Hain sadece dağa çıkıp eline silah alıp Türkiye ile savaşana denilmiyor. Bak şimdi iyi dinle. Tüm türkiyede heryerde multeciler var Suriyeliler Afkanlar Pakistanlılar ve niceleri çoğunluktalar doğrumu doğru. 2. Sayın Erdoğan Türkiye topraklarını fabrikaları verimli yerlere yabancı araplara ve ülkelere satıyor mu satıyor. 3. Erdoğan Türkiye vatandaşlığıni 200 bin dolar gibi komik bir paraya satıyormu evet satıyor. Senin dedenin benim dedemin kanı var bu vatanda. Kolay kazanılmadı bu vatan... 4. Türk parası pul oldumu oldu. Bunları birleştirince aklımda oluşan tek bir cümle oluyor oda hainliktir. Hainlik vatanın batmasını ulusun bitmesini ve vatana millete hertürlü zarar veren ve vatanını para için satan herkese karşı kullanılır. Sadece eline silah alıp Türkiyeye ateş açana değil