Atatürk'ten nefret ediyor sevmiyor ona göre o çok suçlu bir insanmış.tamam sevmesin. Ben aşırı atatürkçü bir insanım ve aşırı fikir uyusmazlıklarımız var. Ben ona Atatürk ün yaptıgı seyleri anlatıyorum o bana "ilk okul bilgilerinle yasıyosun kızım ya" diyor. çok sinir oldum. Bitirmekte haksızmıyım
Cevabın nedir?
Gizli Üye(30-35)+1 yılherkesin görüşü kendine.. sen seversin başkası sevmez bunları değiştiremeyiz helede belli bir yaşa gelmişken.. ve bunları iki yankın insanın tartışması her ikinizede zarar verir.konuyu açmamanız lazım açılsa bile birbirinize saygı gösterip konuyu kısa zamanda bitirmelisiniz.. ayrıca hayatında anlaşmazlık yaşıcan bir sürü insan olucak bunların hepsini tek tek hayatından çıkartamassın.benim sevdiğim kişiyle çok zıtız..bu tarz değil ama bişey desek ikimizde yanlş anlıyoruz..gerçekten seviyosan senin bunu düzgünce konuşup birbirimize saygı gösterelim demen gerekr ve sevgilin olduğu için anlaşabilirsiniz..afedersin ama sırf bu yüzden bitirmeyi düşünüyorsan gerçekten sevmiyor olmalısın..
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılAtatürk siyasi bir şekilde lanse edilmemelidir.Allaha şükür Atatürke teşekkür diyeceksin ama yaptıgı iyilikleri, fedakarlıkları unutursan bu hayasızlıktır.Arkadaşının karakterli oldugunu düşünmüyorum.Zorunda değil sevmek ama eğer biraz içinde duygu olsaymış Atatürkü unutmazmış.
30 Yorumla
O. Çocuklarıyla zaman harcamak sadece seviyeni düşürür onunla ayrıl ve bir daha asla muhattap olma hatta onun gibi düşunen cahillerle bile muhattap olma dediğim gibi sen asilsin onun ve onun gibilerin ne olduğu belli değil sadece aptallar seviyesini düşürür ve bu sen değilsin
51 Yorumla
Soran+1 yılKesınlıkle.
- Aşk İlişkileri konusunda 726 cevap paylaştı.
+1 yılayrıl !
96 Yorumla- +1 yıl
mustafa kemal olmasaydı başkası olurdu o olmasaydı başkası olurdu biz hiçbir zaman başkasının güdümünde yaşamadık bu millet nene hatunlarıda gördü sütçü imamlarıda 16 tane devlet kurduk hepsini yıktık 17 yi kurduk o devletleri kuranlar lider değilmiydi mustafa kemal olmasaydı başkası olurdu merak etme.
- +1 yıl
kardeş hadi bak yoluna ya.
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
25
Cevap
72Cevap
şimdi vakti zamanında ingiliz himayesi altına girmek isteyen ve savaşa katılmayan hacı hoca takımını atatürk savaş bittikten sonra astı haklı olarak. o hocaların torunları da şu an halkı kandırabildiği kadar kandırıyor atatürk hakkında. hiç değmez böyle biriyle vakit geçirmeye. en yakın zamanda ayır yolları.
21 Yorumla
Soran+1 yılhaklsıın
Bu aslında yaşam tarzlarınızın da farklı olduğunun bir işareti olabilir. Size göre doğru olan bir hareket erkek arkadaşınıza göre yanlış olabilir. O yüzden siyasi görüşün ilişkide önemli olduğunu düşünüyorum, karar size ait ama bundan sonrası için ilişkiye başlamadan önce karşı tarafı daha iyi tanımaya çalışın.
10 Yorumlavur tekmeyi geç mesele Atatürke saygı sevgi duyması degil bu ülkenin geçmişine ve bayragına saygı duymaması emin ol Atatürk hakkında atıp tutanlar bir metin bile okumamıslar hayatında :) neyse dedigimiz gibi vatana yararı olmaayandan sana yarar gelmez yol ver gitsin
42 Yorumla
+1 yılAtatürk yandaşı olan ve olmayan iki insanın bir ilişki kurması mümkün dahi değildir. İkiside birbirinden farklı görüştedirler. Sen harika bir insansın öyle bir insanla seviyor dahi olsan bir ilişki içerisinde olman mümkün değildir. Bu ülkenin kurucusuna, Türkün bize kadınlara getirilen hakların kurucusuna özgürlüğün kurucusuna hakaret eden sevmeyen biriyle birlikte olamazsın tabi senin kararındır ama kendini harcatma
40 Yorumla
+1 yılsiyasi fikirler yaşam tarzı gibidir. aynı olmazsa büyük sorunlar çıkar. Ya sevgilin koyu akpli ya da kürt. Tam anlamadım ama dediğim gibi büyük sorunlar çıkar. Benimle aynı siyasi görüşten olmayan adamla birlikte olamam ben ileriyi düşünerek. Anti Atatürkçü biriyle yapamam mesela.
23 Yorumla
Soran+1 yılakpli evet siyasi görüşlerimiz uymuyor hayat görüşlerimizde öyle.. evde hayvan beslemek ona göre günahmış bana göre hayvansız ev olmaz mesela.
- +1 yıl
Allaha çok şükür evde 2 tane kedimiz var iyi ki hayvan sevgisini tattım ve ruhumda bişeyler uyandı. Düşünceler ve fikirler uymuyorsa ya da bir taraf aşırıya kaçıyorsa bu iş zor olmaz zorluk çekersin.
Soran+1 yılbenmde 3 kedımm var:D
+1 yılDurduk yere fikrine laf atıyor ve seni kırıyorsa ayrılman cok gereksiz. Herkez Atatürk'ü sevecek diye bir kaide yok , ona bakarsan Atatürk bu zaman ki cogu gence bu ülkeyi bırakmıs olması büyük bir hayal kırıklıgı.Çünkü Atatürk'ün bıraktı bırakmak ıstedıgı genclık bu genclık degil. Atatürk'ün vesilesinde coni adını koyamıyorlar bize ama gencliğe hitabeye uymayanlarımz cok.
12 Yorumla- +1 yıl
ayrılman cokj gereksiz degil ayrılman gerekır yazıcaktım pardon.
Soran+1 yılayrıldım bıle.
+1 yılKaraktersiz. Gönder.
Siyasi açıya çeker bunu çekenler.
Ama Atatürk siyasetten ötedir.
O ki her kesimi canı gibi sevmiştir.
Onu sevmemek ŞEREFSİZLİKTİR.
Ve şerefsizlerle konuşmak kötüdür. Yallah postala30 Yorumlaİlkokul bilgilerinle yaşadığın muhtemelen doğru ama kimsenin kimseyi o istemeden bilgiyle donanması mümkün değildir hakkı da değildir.
Burada şöyle bir durum var: bilgine düşünce ve tezlerine güveniyorsan tartış ama üstün gelmediğin halde yine eski söylemine sırf sevgin sebebiyle devam edeceksen bu karşındaki insanı delirtir çünkü saygısızlık niteliğindedir...14 Yorumla- +1 yıl
Saygısızlıkmı? atatürk tam bir islam düşmanıydı bundan haberın varmi?
Googleye yazip ''TİMURTAŞ HOCA ATATÜRK İSLAM DÜŞMANIYDI NERDE NE KADAR LAYİKLİK VARSA ALLAH BELASINI VERSIN'' adlı videosunu izlemenı tavsiye ederim..
Soran+1 yılönce bir "laik" yazmasını öğren sonra din ve devlet işlerini birbirinden ayırtmayı öğren okey hadi bakıyım efdfe seni
Soran+1 yılsanane?
Fazlasıyla haklısın. Ben kardeşim dediğim dostlarımı sildim hatta babama bile posta koydum ki babam da Atatürkçü'dür. Yine de yanlışını gördüm postayı yedi ve kim olursa olsun bu durum benim için böyle. Eğer sevmiyorsa ve nefret ediyorsa gitsin seveceği adamların ülkesinde yaşasın. Eğer ilkokul bilgilerinden fazlasını istiyorsa, Sinan MEYDAN okumasını söyle belki o kalın kafasında girer.
00 Yorumlabende sevmem atatürkü sebebi yaptıkları kahraman olarak tanıtılsada yaptıkları asla doğru değil öncelıkle bunu belırteyım ve onu sevmememın nedenı ıcmesı felan degıl islama karsı olması once atatürk hakkında görüşümü belirttim ki verdiğim cevabı daha iyi degerlendir
birinizin o kişiyi sevip diğerinizin sevmemesi zaten mutlaka huzursuzluk çıkartır aranızdaki ilişkiden çocuk yetiştirmeye kadar bundan dolayı verdiğin karar ve ayrılmanız çok doğru ve yerinde bir karar olmuş fazla söze gerek yok39 Yorumla- +1 yıl
sebep? ben sizin peşinden gittiğiniz adamı kabul etmiyorum diye mi? o şahıs benim atam değil ama can veren onca atam var siz atanızın memleketine gidin burası benim atalarımın memleketi. ben size her türlü cevap verrim ama zaman değerli konuşmayı bilmeyenlerle konuşulmaz konuşmayı öğrenin önce sevgi saygı nedir bunları öğrenin diyecem ama desemde nafile temel yok sizde
- +1 yıl
Faith sultan mehmedin ordusu başinda fatih olmasa istanbulu alabilirmiydi? Daha once cok denenmiş ama olmamiş o yuzden istanbulu fatih almiştir deriz buda ayni şey fatihin ordusuda bizim milletimiz atalarimizdi emin ol (ikiside atam ikiside gururum). Ayrica Kabul et Ataturk olmasaydi şu an ne misir ne suriyeden bir farkimiz olurdu,
- +1 yıl
bak kabul etmek lazım bu sefer güzel konuştun saygısız tek cümlen yok :) ben türkiyeyi kurtarmadı demedim hakaret etmedim senin dediğin gibi iftira atmadım ama parlamanız canımı sıktı bunları belirteyim önce. bu benim kendi görüşüm siz nasıl kabul etmekte özgür iradeye sahipseniz bende kabul etmemekde aynı iradeye sahibim. 5816 ya aykırı bir cümlem olsa tamam diyecem haklısınız ama öyle bir cümle de kurmadım neden parladınız o zaman?
- Aşk İlişkileri konusunda 866 cevap paylaştı.
+1 yılMustafa Kemal Atatürk'ü sevmeye bilirsin ama ona saygı duymak zorundasın diyeceksin iş bu kadar basit arkadaşım ve o çocuktan sana bir bok çıkmaz o ne biliyor musun devşirme o.ç. o * et sen onu
30 Yorumla
+1 yılşimdi bende atatürkü severim ama ilişkiniz iyise araya siyaset veya politika karıştırmayın yani saçma olur bence başka konular hakkında konuşun atatürkü tartışmak size bişey kazandırmaz veya kaybettirmez seven insan sever , sevmeyen sevmez insanın aklına bikere düşmüştür bu inandığı değerlerden vazgeçemez
12 Yorumla
Soran+1 yılfikir uyusmazlıgı coktu ztn
- +1 yıl
Ozaman boşver o yobaz pisliği, sana sevgilimi yok
+1 yılVay günümüz ne hale gelmiş koskoca insanı tartışma konusu yapmışlar Allahım Rabbim akıl fikir versin insanlarımıza. Bende aşırı Atatürkçüyüm dinimede bağlıyım.. Sen bilirsin de ben olsam ayrılırım. Ama bu senin kararın etkilemek istemiyorum.
11 Yorumla
Soran+1 yılayrıldım bıle
Sonuna kadar haklısın. Vatana ihanetin açıklaması olmaz, bedeli olur...
73 Yorumla- +1 yıl
%75 gibi büyük bir kitle olsa bugün girdiğin her iş yerinde insanların atatürk portresi astığını göremezdin, Anıtkabir'e bir gün içerisinde giriş yapan sayısı 1 milyonu geçmezdi :) Ayrıca benim anne tarafım hep Akp'li ve Atatürk'ü çok seviyorlar diğer tanıdığım Akp'liler de Atatürk olsa onun kazanacağını söylediğine çoğu kez şahit oldum. Şimdi senin gibi bir avanak çıkmış %75 diyor :) He yavrum he.. Sen hayal dünyanda yaşamaya devam et. Ayrıca çocuk dediğin adam istese emdiği sütü burnundan getirir, kendisini buna zorlama istersen daha fazla :) Varsa bir derdin ankaradayım özelime numaranı yaz buluşalım
Aşk İlişkileri konusunda 468 cevap paylaştı. Kesinlikle haklısın o kadar cahilmiş ki ATATÜRK ten nasıl olurda nefret eder buna çok kızıyorum en çok önemsediğim şeydir bir insanın ATATÜRKÇÜ olması en iyisini yapmışsın kardeşim..
40 Yorumlabana göre en iyisi bu konuları pek konuşmamak. ama bir de senin için sorun olan ne? atatürk'ü sevmemesi ise ona yapacak bir şey yok, saygı duymamak ise uygun bir dille anlat saygısızlık etmemesi gerektiğini. ama mevzu atatürk değil tabi her konuda saygı şart. her iki taraf için.
02 Yorumla
Soran+1 yılbana cahıl dedı ya!
Atatürk'ü sevmeyebilir ama saygı duymak zorunda. kendisinin sevmeme sebebi hangi bilgilere dayanıyormuş acaba? Büyük konuşmayım ama fikir ayrılığına düştüğüm birini istemem hayatımda. ki ayrıldım da ben öyle olduğunu görünce
03 Yorumla
Soran+1 yılbende ayrıldım
Soran+1 yılsorma..
- Aşk İlişkileri konusunda 473 cevap paylaştı.
+1 yılsöyleyebileceğin tek şey "atatürk sayesinde sevgili olmamıza izin veriyor devlet, iran da olaydık ancak resimlerimi görürdün"demektir...ayrıl diyemem o senin bileceğin şey
33 Yorumla- +1 yıl
Iran'la ilgili bildiklerin belli tv kanallarinin aktardiklarindan ibaret bu bir... Ayrıca Atatürk ve iran arasında ne gibi bir bağlantı kurdun? Sanırım sen de Atatürk öncesi Osmanlı'da Suudi Arabistan yafs iran gibi şeriat devleti olduğunu ve padisahlikla yönetildiği zannefiyorsun. İlkokul bilgilerinden kasıt bu zaten
- +1 yıl
ben iran ve ırak ile iş yapıyorum.genelde okumaya ya da tv izlemeye zaman bulamasam da;sağa sola gitmem gerekebiliyor.görünce de bazı taşlar yerine daha iyi oturuyor.osmanlı zamanını düşünürsek şeriat ile yönetilmediğinin kanıtını link olarak gönderebilirsen sevinirim.okuyup biz de öğrenelim doğrusunu.saygılar.
Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. sorma sorma o tipler türedi son zamanlarda iyice, onlara kalsa bir kaç yıl sonra atatürk vatan haini ilan edilecek
32 Yorumla
Soran+1 yılsormaa yaa..
atatürkü sevmeyebilir ama senin fikirlerine saygı duymaması kötü bir şey. ATAMIZA laf söylemesi onu zaten baştan eleme listesine alman gerekir.
50 Yorumla
+1 yılBende sevmem atatürkü ama... :D
ciddi olmak gerekirse atatürkü bende sevmem layiktir çünkü ve de islam düşmanidir...
Timurtaş atatürk islam düşmanıydı adlı videosunu izliyebilirsiniz.40 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. Adam haklı beyler ,
https://www.youtube.com/watch?v=_woEOiu3_Kc60 YorumlaFikirlerini hoşgörüyle karşısındakini aşağılamadan ve saygı duyarak savunan biriyle olur ama çocuk yerine koymuş seni birbirinizin sınırlarına saygılı olun o zaman tamamlayabilirsiniz tek bir fikir ayrılığında ilişki bitirilmemeli diye düşünüyorum
00 YorumlaOnun bilgileri de Kadir Mısıroglu ve Mustafa Armağan gibi tarihci bile olmayan zavallilardan, timarhane kackinlarindan oluşmakta ve çağın gerisinden gelen bir insan muhtemelen yol yakınken dön derim.
40 YorumlaAşırı atatürkçi bir kişi hala ayrılsam mı diye düşünüyor. Vah.
35 Yorumla
Soran+1 yılSevıyodum kardeş ama tıksındım
Soran+1 yılmalın tekı ya ayrılcam
Soran+1 yılayrıldım bıle
+1 yılKonu şahıstan ziyade saygıyla alakalı. Senin sevdiğin bir şahsı senin sevgilinin sevmemesi sorun değildir önemli olan bunu saygıyla kapatıp bitirmektir konuyu.
10 Yorumla
+1 yılİnsanları kimi sevip sevmediğine göre guruplara ayırırsak başımıza çok gelecek var.
Zaten de öyle oluyor.
"Ne zaman adam oluruz? Birbirine farklı düşünücemiz için düşman olmadığımız zaman "
vesselam...10 Yorumla
+1 yılAtatürk'ün verdiği hakla bu ülkenin kurucusu olan Atatürk'ü eleştirebiliyor ama hala nankörlükte başçekmekte. Gerçekten acınılası bir durum.
26 Yorumla
Soran+1 yılaynen acınılası...
- +1 yıl
Ayrıl gitsin. Bir dahaki sefere de sevgili olacağın kişinin dünya görüşüne dikkat edersin.
Atatürk'ü sevmemesini geçtim, Atatürk'ü seviyorsun diye seni aşağılaması bile seni sevmediğini gösteriyor.
Soran+1 yılsanırım
- +1 yıl
Atatürk'ün verdiği hakla mı? Eleştiri hakkını Atatürk mu vermiş? Onun zamanında kendisini eleştirmek serbest miydi sanıyorsunuz siz. Bir dilbilimci milletvekili kurulacak Denizbank'in adıyla ilgili bir eleştiri yaptı diye bizzat Atatürk'un emriyle radyo yayını kesilip saatlerce kendisine hakaret edildi ertesi gün tüm gazeteler ayni hakaretleri içeren aynı basyazi ile çıktı. ... bir idam mahkumu son sözünde 'keser döner sap döner' ana fikrinde bir sarki misrasi söyleyerek ataturk'e gonderme yapti diye o şarkınin calinmasi soylenmesi dinlenmesi tüm ülkede yasaklandı...
Herşey deyin de bari eleştiri hakkı demeyin - +1 yıl
Ne.
+1 yılAtatürk demek Ulusumuzun önderi demektir.
Saygızlık etmiş, kendisi neciymiş40 Yorumla
+1 yılTamam ilişki saygıyla olurda böyle ottan boktan şeyler için güzelim ilişkinizi batırma. Cahil mi demiş. Üzüldüğünü söyle özür diler emin ol. Sahip çıkın ilişkinize be. Aaa bana şunu dedi deyip buraya konu açıp ayrılayım mı falan nedir. He ayrıl.
00 Yorumlaben de sevmem atatürk'ü ama saygı duyarım... başkasının düşüncesine ilk okul çocugu gibi konuşuyon küçümsemem küçümseyenlerdende tiksinirim bence ayrıl
00 Yorumlasenin sevgilin babasının kim olduğunu bildiği için Atatürk'ten nefret edebilir. bir de böyle sor bakalım kendisine, babasıyla problemimi varmış.
10 YorumlaAtatürk'e saygısı olmayan adam sana ailene nasıl saygı duysun ayrıl gitsin ayrılmazsan kenara çeker biz ayırırız
31 Yorumla
Soran+1 yılayrılcam kardeş..
+1 yılAtatürk'ü sevmiyor diye ilişkini bitireceksen bence de bitir. Nasılsa yarın başka bir fikrini beğenmez ona ayrılırsın, kafayı koymuşun sen.
30 Yorumlabu derece bir fark hayata bakışıda etkiler bence en önemlisi siyasi görüştür bu ortak değilse ortak bir hayat olamaz
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 8,9b cevap paylaştı. Böyle şerefsizler sana da nankörlük yapar.Yol yakınken bas tekmeyi.
50 Yorumlakesinlikle ayrılmalısın başka seylerde yazacaktm ama susuyorm..
40 YorumlaBöyle bir konudan dolayı kavga ediyosanız zaten hiç sevgili olmamışsınız demektir.
10 Yorumla
+1 yılSevmek zorunda değil ama saygı duyabilirsiniz birbirinizin fikirlerine ve sen ne biliyorsun deyip konuşabilirsiniz hani bu yüzden eğer gerçekten asiksan bence bir kez daha düşün
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılhaklısın böyle zaten yürümez atatürk ne yapmış onada sevmiyor atatürkü mantıklı birini bul en azından be kızım !
30 YorumlaAyrıl ve sor eğer Atatürk olmasaymış o kimin oğlu olacak mış?
40 YorumlaZaman kaybıdır böyle insanlar. Uğraşmana değmez çünkü o kadar bağnazlarki sen ne anlatırsan anlat anlamamakta direnecektir.
20 Yorumla
+1 yılhaklısın tabi yüzüne bile bakmam sevmiyorum böyle insanları
00 YorumlaFikir uyuşmazlığı olan biriyle sevgili olmayı bırak, arkadaş bile olmam. Siyasi görüşü çok önemlidir birinin. Senin yerinde olsam ilişkiye bile başlamazdım onunla
00 YorumlaBence tam uyumlu olmuştunuz.sevmek ve sevmemek yanyana gelmiş.saygıyı öğrenebilirdiniz bir birinize karşı.Ama ülke gündeminde kisaygısızlık ilişkilerede yansımış malesef
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,1b cevap paylaştı. Atatürkü sevmiyorsa nefret ediyorsa onun kurduğu Ülkede ne işi var o lavuğun?
40 Yorumla
+1 yılhayat bu sekilde gecer mi sence?
sürekli tartısacaksan ne diye sevgilisin?
bitmiş10 YorumlaBitirmelisin şimdiden böyle sorun oluyor.
Ki bu sorunlar bitmez.11 Yorumla
+1 yılBence onun fikirlerine önem ver. Doğru söylüyor. Araştır herşeyi. Kaynak çok. Onun sevmeme gerekçelerini not edip araştır. Bende sevmiyorum gerekçelerim çok geçerli.
11 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,9b cevap paylaştı. Düşünce özgürlüğü kavramını açıklamama gerek var mı? Farklı fikirler sevgiye engel mi sence?
14 Yorumla
Soran+1 yılbana ılk okul bılgılerın le yasıyosun kızım yeaaa dıyemez olummm
Soran+1 yılbu mesajı baskasına gonderıyodum sana geldı cok pardon. cahıl degılım DEMEKKI SEVMIYOMUSUM.
+1 yılDüşüncelerinin uyuşmadığı biriyle niye sevgili oluyosun ki?
12 Yorumla
Soran+1 yılZamanla tanıdım
- +1 yıl
ohoo
Gizli Üye(30-35)+1 yılbirisini sevmeye bilirsin ama saygı duyman gerek. açık konuşmak gerekirse bende sevmiyorum ama saygı duyarım. sevgiline durumu bu şekil izah et.
20 Yorumla
+1 yılSevneye bilir ama saygı duymak zorunda. Bir nevi vatan haini sevgilin ben olsam ayrilirim.
20 Yorumla
+1 yılfikrinin uyusmadıgı bir insanla beraber olmanın bir manası yok
00 Yorumla
+1 yılKonuyu kapatın olsun bitsin, istersen bitir sen bilirsin ^^
20 Yorumla
+1 yılHaklısın . Düşüncelerine saygı duymayan insanla bir geleceğin olmaz zaten.
10 Yorumlakesinlikle ayrıl bu zekadaki bir insanla nasıl mutlu olucaksın
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbende sevmiyorum ve sevgili seçerkende buna dikkat ederim herzaman
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılkız düşürmek için atatürkçü takılan, kollarına atatürk dövmesini yaptıran tiplerden iyidir.
21 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılbir çift meme için satamayacak davası olmayan insanlaraydı sözüm.
+1 yıldirek ayrıl o kimki Atama laf edicek çok kötü şeyler yazıcam neyse
10 Yorumla- Devamını Gör (37)
Devamını Gör(82)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Atatürk'ü savundum diye bana böyle diyen bir sevgilim var ayrılsam mı?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler