Aile & Toplum Yaz nasıl gidiyor? Sinirli_ Takip Et Bilge Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 13 Yapay Zekaya Sor Merak ettimm 🦋 Güncellemeler+1 yıl ++++ Güncellemeler+1 yıl ++ Yaz nasıl gidiyor? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 148,7b cevap paylaştı. Sıkıcı gidiyor 0 0 Yorumla
şahinn1 Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 35% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. haftaya çarşamba başlıyorum tatile 50 gün tatildeyimmm 0 0 Yorumla
WaltDisney Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 99% +1 yıl Henüz başlamadı. Temmuz 26 itibariyle başlayacak 😅 0 0 Yorumla
cancancanmaço Takip Et Guru Yaş: 33 +1 yıl şu an fena değil. Haftaya tatile gidince daha güzel olacağından eminim. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl ÇalışarakGerçi bayrama kadar bayramdan sonra burası kapanacak ne yaparım bilmiyorum 0 0 Yorumla
Ali-Rıza Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı. Dışarda yagmur var 😊 0 0 Yorumla
KıyametAlameti Takip Et Master Yaş: 42 , eic 62% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı. Normal, rahat daha eğlenceli olabilirdi. 0 0 Yorumla
SAblaK Takip Et Master Yaş: 31 , eic 42% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 4,3b cevap paylaştı. Daha yaz olmadı ki 😅 0 0 Yorumla
mozcanmbel17 Takip Et Bilge Yaş: 45 , eic 97% +1 yıl Ankara ya gelmedi. Muson yağmurları devam ediyor 0 0 Yorumla
Kafkas001 Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 98% +1 yıl Güzel gidiyor da ben spor ev arası gidiyorum 😅 0 1 Yorumla Kafkas001 +1 yıl Valla hiç şikayet etmiyecem, gayet de güzel 😄 Yorumla
Ehlivukuf Takip Et FenomenMentor Yaş: 34 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 17,9b cevap paylaştı. Sıkıcı 0 0 Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et Mentor Yaş: 34 , eic 52% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 11b cevap paylaştı. Yaz gelmedi ki 0 0 Yorumla
HoşafAğızlı Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 5,9b cevap paylaştı. Sıkıcı sıcak 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
26Cevap
Sıkıcı gidiyor
haftaya çarşamba başlıyorum tatile 50 gün tatildeyimmm
Henüz başlamadı. Temmuz 26 itibariyle başlayacak 😅
şu an fena değil. Haftaya tatile gidince daha güzel olacağından eminim.
Çalışarak
Gerçi bayrama kadar bayramdan sonra burası kapanacak ne yaparım bilmiyorum
Dışarda yagmur var 😊
Normal, rahat daha eğlenceli olabilirdi.
Yaz mevsimini sevmiyorum. Piştim.
Plaj, insanlar, sicak falan
Daha yaz olmadı ki 😅
Ankara ya gelmedi. Muson yağmurları devam ediyor
Ankara da fırtına yağmur
Güzel gidiyor da ben spor ev arası gidiyorum 😅
Valla hiç şikayet etmiyecem, gayet de güzel 😄
Sıkıcı
Şimdilik gitmiyor ama yakın zamanda gidecek
sıkıcı
Yarin son sinavim var ins bütlere kalmadan biter
Sıcak