Başkalarının tatil storylerini izleyerek
Eğlenerek
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Benimde durum aynı tek farkı arkadaşım yok kimsenin hikayesini izlemiyorum ama benim için yaz çok sıkıcı geçiyor. yapacak bir şey bulamadım bu yaz. normal de antalya ya giderdim ama bu yaz hiç bir yere gitmedim. genelde sıkıcı bunaltıcı ve sıcak bir yaz geçirdim. belki de diğer yaz güzel geçer ama o zaman yaşar mıyız bilmem.
%80 arkadaşların tatil storylwrini izlemekle geçti. Erdek ve Seyrek plajı tatilleri dışında geçtiğimiz hafta sonu bol bol gezdim. İnönü, Mihalgazi, Sarıcakaya ilçeleri ile buralara bağlı köylere gittim. Kütahya'daki İstanbullu kız arkadaşımı gezdirmiş oldum. Hatta yaz ortasında Gürleyik şelalesi ile Eskişehir Odunpazarı'ndaki Aquapark'a da gittim. Defalarca kez uzun yol araba kullandım. A, bir şeyi daha eklemeyi unuttum. Bursa ve Afyonkarahisar'ı da gezdim, Kütahya, Sakarya ve İzmit de gezilerime dahildi.
Gerçekten yaz mevsimi bu sene bayağı bir sıcak geçti bir iki aydır parka gelemiyordum şu anda belediyenin parkına geldim oturuyorum
Cevabımı beğendiniz için teşekkür ederim @masakocaayii
Başkalarının tatil storylerini izleyerek geçiyor daha çok, insanlar nasıl eğleniyor, imreniyorum da. Havanın sıcaklığından mıdır bilemeyeceğim, uyku düzenimi de etkiledi, yaz monoton ve sıkıcı geçiyor, tahammül seviyem düşüyor.
Cevap
17Cevap
Tabii ki eğlenerek geçiyor. Bugün havuz kapalı bakımda şelale varmış oraya gideceğiz. Ayy bitmiyor tatil bitmiyor🤣🤣🤣
Yooo hazırlanıyorum ve gidiyoruz. Sülalede foto atarım sana🤣🤣🤣
Şelale**
Geçen yıl yazım güzeldi. Köye gitmiştim. Bu yaz idare eder. Birazdan hazırlanıp denize gitmeyi düşünüyorum. Nedense eskisi gibi zevk vermiyor. Güneş bile yaşlanmış sanki sıcaklığı canımı sıkıyor
Tatil deniz gez toz sıcak eglen çalış yoruldum kış gelsin oturalım biyerimizin üstüne sakinleselim artik
Yaz yarın itibariyle burada yağışlarla sona eriyor yarın 19 dereceyi gorucez.. yani yaz bitiyor :))
Tatil de yaptım, hastane işleriyle de uğraştım, çalıştım da, pinekledim de… Ne arasan var bu yaz bende
Tatilimi sonbahara girişte yaptım sen düşün ne kadar güzel geçtiğini😂
Çok şükür iyi, yarından sonra sıcaklık da 3-5 derece artacakmış daha ne olsun✌🏻
Hiç umduğum gibi bir yaz olmadı 2024 yazına plan yapıyorum şimdiden
Güzel geçiyor, eğlenceli bir yazdı. Akşam yolda olacak olsamda, daha harika olucak. :D
Yaz bitti iğrençti hiç kimse eğlenmedi tam tersine sıkıldı
Sıcaktan delirerek geçiyor. Onun dışında güzel her şey
Bu seneki yazdan hiç bir şey anlamadım...
Hikayeleri izlenen arkadaş benim 💃
Geçmiyor, geçer diye bekliyoruz
Tatile gidenleri izlemekle
Ne kadar eglendigimi en iyi sen bilirsin😄
Denize havuza gitmedim yaz bitti
Full kırmızi çift saridanda değil direk kırmızı 😂
Eğlenerek geçiyor çok şükür
Yazın bitmesini istemiyoyum
Seksi ve güzel
Bu sene çok sıcak bunalıyorum sıcaktan.
Hayattan daha çok soğuyarak
Başkalarının tatil storysi
İyi geçiyor benim için
Tatil bize uygun olamıyor?
Yorucu ve stresli bir yaz dönemi oldu bu sene..
kamp, paten, drone çekimleriyle
Kendime eğlence çıkararak
Tatil bizim neyimize biz işimizin başındayız
Fena değil bazen sıkılıyorum sadece.
çalışarak ama güzel yine de
Son zamanlarda çalışarak
İki hafta sonra tatildeyim 😀
Arkadasim yok 😂👍
Evde oturarak
Eğlenerek 😆🏖️
Benim yazım bitti
çalışarak