Güncellemeler
+1 yıl
tatildekiler nerelerde?
Güncellemeler
+1 yıl
yok mu antalyada bodrumda filan kokteylini yudumlayarak KS'ye girenler :d
daha tatile çıkmadık, İstanbuldayız. evdeyiz genelde hava sıcak diye. sürekli pizza alıyoruz 😂 bin tl harcadım son on günde pizzaya. böyle böyle takılmaca bizim.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
24Cevap
Benim için sıkıcı maalesef.
https://www.youtube.com/embed/Y88LVU7MAe4@cagilaura bu niki şikayet edersen temizlenir site. yazdıklarına bir bakın, hak vereceksiniz
Aşk bodrumda yaşanıyor güzelim dinliyoruz hergün bodrumda 😂
bodrumda mısın, oh ne güzel ya
@cagilaura bu niki şikayet edin de temizlensin site. yazdıklarına bakarsanız hak verirsiniz
ninja kaplumbağalar gibi evde neden pizza ile besleniyorsunuz onu anlamadım
Bodrum dan birkaç kere girdim ama su an İstanbul’un kavurucu sıcaklarını çekiyorum güzdüzleri 😢
Yaş aralığın doğru mu 😀 çok tatlış geldi ifadelerin. Merak ettim yaşını 😀
Sende Şile'de yuzsene
yok farklı şehre gitmem lazm:d
Gel hava sıcak burada 😀
neredesin
Ben şiledeyim şu an
çekilir mi bu saatte deniz hava 40 derece
Gelirsen baya bi serinlersin iyi gelir yalnız rahatlatiyor insani
Fenaaaaaaa her gece partiliyoruz
haha hangi belde?
Ortaköy Beşiktaş beldesi
yok ya yazın çekilmez
o kalabalık o araplar ruslar vıy vıy
Aynen ben de zaten geceleri gidip sortienin etrafında tur atıyorum sarhoş kız denk gelir diye
Orta boy pizza ne kadar kanka
orta 185ti sanırım. büyük 240. neden?
Bundan 3 sene önce günde 4 Orta boy pizza yerdim bağımlıydım baya pahalanmış pahalılik bağımlılikdan kurtardı beni 😄sen yine tatil yapıyorsun ben sıcakta çalışıyorum sakın tatilinden şikayet etme 😄
evde tatil mi olur. keyifsiz ya. güzel bir yerlere gitmek istyorm. sıcakta çalışmak da zordur. kolay gelsin. umarım ofis işidir ama o rahat olut
Sahile git ara sıra sonuçta İstanbuldasın ben her hafta sonu Sarıyer de bodrumdan daha lüks bedeva tatil yapıyorum sende. Yapabilirsin zor bir şey değil ki sen evden çıkmaya üşeniyorsun bence 😄
Sağol bu arada keşke ofis işi olsa en sıcak işi yapıyorum peyzaj işi
anadolu kavağı dayadım geçen. üşenmyorm ama keyifsiz geliyor bu şehirde deniz vs bana. adalara yaknm mesela ama tırt 😂
Haha sen bu üşengeçlikle tatil yapamazsin ama sende haklısın sıcak insanı üşendirip enerjisini alıyor seni kapıdan jet alması lazım özel olarak yoksa sana her şey tırt gelir 😄
aa sen ne diyorsn, beni tanısan ne çok gezdiğimiz bilirsin. sadece farklı yerler istyorm ben ya. bir ay önce bir haftalğna yurtdışına çıktım ve tabana kuvvet hiç durmadım her gün gezdim ama kesmedi ya 😂
Anlaidm sende şehir Doygunluğu bıkkınlığı var demek ki Avrupa yakasına gel şehir değişikliği gibi gelir sana 😄senin yasadigin semtte türk yok hep yabancı türk görünce değişim olduğu zanledersin hiç değilse bak aklıma girdin şimdi plaja gidiyorum yüzme ye iş arasın da inşallah işten kovulmam😄
dikkat et de müsilajlanma 😂 bana avrupa yakası deme deme 😂😂😂😂 korkuyom. gerçi sarıyer taraftarın orası güzel ama söyliim bizim yakanın kuzeyi de cennet. yine de evet o bıkkınlık var ya
Öldüm öldüm su kötü etti beni kiskan istersen tatilimi😄birde pizza olsa tamamdı cennet burası senin oralar nasıl Cennet olur sen cennetle cehennemi karışıyor olmalısın😄
allahın pizzasını da almyorsn :d. kıskanmyom ben evde yatyorm
Bu sıcak da pizami yenir da o yüzden almıyor um kıskan beni 😀😀
valla bir şeylerle uğraşmaktansa hazır yemek iyi
Haklısın sende 😊
sen balık mı pişirdin :d
Yokya hiç bir şey yapmadım yüzdüm uyudum uyandım karpuz yiyom şimdi sen neler yaptın bakalım
:) afiyet olsun. küvette çimiyorsunuz o zaman :)
o ne ya 😂 küvette çimmek
:) suya girmeden serinlenmiyor. İstanbul'da nerede yüzeceksin ( çimmek ) serinlemek için :)
duşakabinim var ama benim kuvetim yok. ama oturduğum sitede havuz var o da mutlu etmiyor
Yalnız mutlu etmez tabi. boynuna alıp fırlatacak güçlü bir erkek olmalı.
haha komik seni. hayır diğer insanlar da var onu sevmyorm. bana özel olsun havuz isterdim 😂😂😂😂
Büyük bir leğen alıp geleyim :) beraber çimeriz. güneş kremi de sürerim ben sana
hiç diyor mu bir yat kiralayıp alayım seni de 😂
Bende İstanbul'da yaşıyorum sırf dışarıdan yemek almiyim diye neredeyse her gün evde tost yiyorum. 😁😊
Niye her gün pizza yiyosunuz
her gün yesem 2500 giderdi. on günde 4 defa aldk
Niye başka bir şey değil de o demek istemiştim
ha, valla seviyorum ya 😂 başka şeyler de alıyoruz da bu ara pizzaya taktım
@cagilaura bu niki şikayet eder misiniz, temizlenir site. yazdıklarına bir bakın, hak vereceksiniz
Ettim
umarım site de dikkate alır. ne saçma insanlar var. teşekkürler bu arada
Var böyleleri eskiden hiç olmazdı
Bankada bir orta boy bir 1 litre cocola alıyım
Bankadan mı 😂😂😂
Bu kadar da cimri olmayın altarafi bir yokma yemek 🧐😭
Spor havuz klima 😁
tatilde misin yoksa evinde mi
İş yerim residance tatile gittim Mersin'e vazgeçtim geri geldim çok sıcak hiç gerek yok mis keyfim yerinde böyle daha iyi
ben gitmek istyorm ya. rezidansta oturyom bizde de havuz var ama şehirden bıktım. keyif alamyorm.
Valla şehir güzel bence sıkıntı yok bende İstanbul'dayım ve İstanbulu seviyorum sosyal bir hayatım var biraz zevklerime düşkünüm gezmek balık tutmak vs bir sürü aktivite yani 😁
İstanbulun bugünkü halini nasıl güzel buluyorsun ya 😂 caddebostan sahilinin bile durumu vahim.
Ne bakımdan vahim sizce sıcaklık olarak mı?
insan kitlesi olarak. çok saçma sapan insanlarla doldu şehir son yıllarda. on sene öncesine geri dönse keşke
Keşke dönse de öyle bir ihtimal artık yok sürekli bir artış var şöyle özet geçeyim size iş yerimde kişi sayım az patronun bizle işi yok kafamıza göre gündüz spor havuz yani oralarda kalabalık değil gittiğim mekan yerleri de seçerim araçla gideceğim yerler genelde az insan olan yerler tercih ederim balık mi tutacağım tekne ile giderim yani ben kendimi soyutladım o durumlardan insan çok seven birisi değilim sıkılıyor metrobüs minibüs otobüs hayatımda kaç kez kullandım bilmiyorum ama her zaman da tartıştım çok saygısız
evet bunlar güle şeyler. doğrusu aynı şeyi ben de yaparm. hep kuzey taraflara filan giderim çıkınca daha soyutlanmış yerlerde olmak adına. ama yine de üzerimde bir bıkkınlık var gibi. hiç mi yurtdışına ya da şehir dışına kaçış isteği olmuyor sizde
O bıkkınlık hiç geçmez doğrusu yurt dışına çıktım bir kaç kez orası da aynı bakma millet anlatıyor vs İstanbul cennet yanında her zaman genelde köy evi vs gibi isteklerim var müstakil az insan bol huzur gibi düşünüyorum.
İstanbul da nerdesiniz?
ben biraz daha aktif olmak istiyor olabilirim aslında. doğrusu yurtdışına bir ay önce çıkmıştım ama çıktın mı da sonra geri gelip İstanbul'a kapanmak ayrı sıkıcı geliyor. dışarı da çıkıyorum keyfi oldukça o ayrı ama yok kesmiyor 😂😂😂 her yerini de gördük, yeni şeyler göremiyorum.
Valla kişiye göre değişen psikolojik durumlar tamamen ben gayet memnunum şahsen İstanbuldan çevreden yaptığım iş vs genel olarak ama sizi de anlıyorum doğrusu aktif olmak İstanbul gibi bir yerde biraz fazla zor kahvaltı yapayım dedim cumartesi günü dışarıda bir arkadaş ile çatalcaya gittik sırf kahvaltı için az insan olsun vs diye
bir de kalabalık konusu dışında o ortamdaki kitlenin durumu da önemli ya. nasıl desem saçma sapan insanlar oluyor ya hayattan soğuyorum görünce. geçen biri şey yazmış, hayvan gibi para döküp boğazda yemeye çıkıyoruz yanımızda araplar kara çarşaflılar.
Çevre önemli orada eğitim düzeyi ve kalitesi önemli bir rol oynar doğrusu
İzmirde 1 hafta fecirdim yeter heralde
Zenginlik başa bela 😂😂
yazı sevmem hele bide sıcakların cok oldugu anlar
Her zamanki gibi sıcak geçiyor.
Tatil bitti eve dönüyorum.
hoş geldin.
İzmir var.
çeşme sahilleri mi :)
sahil çok :)
keyif bol diyorsun :d
başka alanlarda da keyif bol :)
mesela? :)
urla var seferihisar sığacık mordoğan
@cagilaura bu niki şikayet edin bir zahmet. yazdıklarına bakarsanız, yarın size de aynısını yapar
ettim
yakında silinir üyeliği
teşekkür ederim. eminim birçok paylaşımda aynını yapıyordur
silindi üyeliği hemen şikayet öyle sapıkları.
umarım ders olur.
başka nickle gelir de böylelerini tutuklamak lazım.
site ilgilense o da iyi. kaç defa şikayet ediyoruz umurlarında değil
Bana da ismarlasana 😅margarita olsun
Sıcak
evet fena
Kötü birazcıkk
neden
@cagilaura bu niki şikayet ederseniz temizlenir site. yazdıklarına bir bakın, hak vereceksiniz
Ayni
İstanbul yanıyor
Çok güzel
Yaz geçiriyo bana
Antalyadayım geziyorum
Güzel geçiyor
şu an için güzel geçiyor
Evdeyim
Çalışarak tatil
Calisarak
İdare
Normal