Böyle bir şey denildiği zaman bana ben “evde kaldım beni alan yok, bul birisini de evleneyim” diyorum. En son dayım insan içinde böyle saçma saçma konuştu, aynen bunu söyledim.
Yasim yaziyor ve birini bulmuslar ve istemedigimi soyluyorum evlenince seversin diyorlar, benim anlamadigim evlilik cocuk oyuncagimi? Sonra neden bosabkalar cogaldi diyorlar.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Böyle bir şey denildiği zaman bana ben “evde kaldım beni alan yok, bul birisini de evleneyim” diyorum. En son dayım insan içinde böyle saçma saçma konuştu, aynen bunu söyledim.
Yani akrabalarınızın baskı yapması saçma. Hadi anne baba anlarım da başka akrabaların böyle bir şeye hakkı yok
Sende takma canım sal gitsin gidebildikleri yere kadar evliliği kolay bişey zannediyorlar sanırırım
Evet oyle dusunuyorlar
Takma kafana tamam felan de bulacam de ilan verecek de akıllarıyla dalga geç sende
Yaş kaç bu arada
Yasim yaziyor ve birini bulmuslar ve istemedigimi soyluyorum evlenince seversin diyorlar, benim anlamadigim evlilik cocuk oyuncagimi? Sonra neden bosabkalar cogaldi diyorlar.
Evet oyuncağı değil aynenn ancak işte insanlar seversin felan sank pazardan patlıcan alıyorsun bu ne rahatlık anlam veremiyorum
Onları göre göre takmayarak bu onlara daha da batar
Ben takmiyorum yok nosan yapacaklar yok onu yapacaklar yok bunu yapacaklar anlayamiyorum.
ya da senin için beğendikleri biri varki baskı yapıyor olabilirler
Evet var ve nasil kurtulacagimi bilmiyorum.
Onlara gelecek planlarını baskılı bir şekilde anlat
He deyip geçiştiriyorum
Kim takar akrabayı