Aile & Toplum Güzellik algısına uyuyor musunuz? -PerhapsLove- Takip Et Master Yaş: 35 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Çok kişiden güzel yakışıklı olduğunuza dair cümleler duyuyor musunuz?İyi geceler KS'cim 😂💜 Güzellik algısına uyuyor musunuz? Cevapla Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 149,1b cevap paylaştı. Evet yabancı kızlar beni aşırı beğeniyor 0 0 Yorumla
smileyyy_ Takip Et Yoda Yaş: 41 , eic 95% +1 yıl Belliki sen alıyorsun. Güzelsin evet. Ama kaderinin güzel olmasini İyi geceler. Bu arada bizde tık yok🥱🥱 0 0 Yorumla
AllTimeTrader Takip Et Bilge Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Pek çevrem yoktur, duymam nasıl olduğumu. Açık sözlü biriyimdir o yüzden biri ( @-perhapslove- ) güzelse beğeniyorsam söylerim 🖤 0 0 Yorumla
AsabiÖküz Takip Et Master Yaş: 40 , eic 96% +1 yıl Yüzün fena değilAma ruhun çürümüş seninDeğilse hoş garisin bak 0 2 Yorumla Aydamira +1 yıl Bak yasemini buldun kaçırma 😁 Yorumla AsabiÖküz +1 yıl @Aydamira buldum daBu pek nazlı çıktı Yorumla
вуηαяcσѕ Takip Et Mentor Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Yani fena değilim diyeyim. Şimdi kendimi övmek istemem 0 0 Yorumla
u OurangMedan Takip Et Master Yaş: 38 , eic 75% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 961 cevap paylaştı. Gıcık, uyuz demekten yakışıklısın demeye fırsatları olmuyor. Dolayısıyla pek uymuyorum. 0 0 Yorumla
Bığtıkya Takip Et Xper 1 Yaş: 31 +1 yıl Nadiren onlara da pek inanmam. yakışıklı olduğumu düşünmüyorum ama bu konuda pek mutsuz da değilim. bir gün beni sevip evlenecek insanın karakterim için seveceği düşüncesi mutlu ediyor. 0 0 Yorumla
zalimsinhayat91 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl çevremdekiler sağolsunlar çok güzelsin derler 1 0 Yorumla
tugayyıldrm Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Eskiden yakışıklı olduğumu çok söylerlerdi 0 0 Yorumla
Affedilmeyen Takip Et Mentor Yaş: 42 , eic 52% +1 yıl cıx uymuyorumama bunu pek dert etmiyorum.. 0 0 Yorumla
Ehlivukuf Takip Et FenomenMentor Yaş: 34 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 17,9b cevap paylaştı. Uymuyorum 0 0 Yorumla
Gökay90 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 42% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 3,3b cevap paylaştı. Cıks uymuyorum 0 0 Yorumla
Rascoln36 Takip Et Master Yaş: 27 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 16,6b cevap paylaştı. Ben elendim 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
Evet yabancı kızlar beni aşırı beğeniyor
Belliki sen alıyorsun. Güzelsin evet. Ama kaderinin güzel olmasini İyi geceler. Bu arada bizde tık yok🥱🥱
Pek çevrem yoktur, duymam nasıl olduğumu. Açık sözlü biriyimdir o yüzden biri ( @-perhapslove- ) güzelse beğeniyorsam söylerim 🖤
Yüzün fena değil
Ama ruhun çürümüş senin
Değilse hoş garisin bak
Bak yasemini buldun kaçırma 😁
@Aydamira buldum da
Bu pek nazlı çıktı
Yani fena değilim diyeyim. Şimdi kendimi övmek istemem
Gıcık, uyuz demekten yakışıklısın demeye fırsatları olmuyor. Dolayısıyla pek uymuyorum.
Pek uymuyorum ama takmıyorum kendimi beğenmek bana yeterli.
Nadiren onlara da pek inanmam. yakışıklı olduğumu düşünmüyorum ama bu konuda pek mutsuz da değilim. bir gün beni sevip evlenecek insanın karakterim için seveceği düşüncesi mutlu ediyor.
Yüzümüze bakılır şükür😂😂
çevremdekiler sağolsunlar çok güzelsin derler
Duyuyorum evet maşallah bana
Eskiden yakışıklı olduğumu çok söylerlerdi
Duyuyorum. Sen duyuyor musun?
cıx uymuyorum
ama bunu pek dert etmiyorum..
Çevremdeki bir kaç kişiden duyuyorum.
Uymuyorum
Yok uymam
Evet
Cıks uymuyorum