Ben pek uymuyorum galiba ve bu yüzden cok zorbalanıyorum ama olsun canımız sağolsun ❤️

Ben pek uymuyorum galiba ve bu yüzden cok zorbalanıyorum ama olsun canımız sağolsun ❤️
Standart dışı bir guzelliğiniz var doğru ve bizim ülkemizde standart herkesin aynı olması. İki kulağımız var duymak için ama onları kapatmak ve duymamak içinde iki elimiz var. Kulakalrinizi rahatsız ve sorunlu insanlara tıkayın. Suyun üzerinde koşsanız bazıları gelir ve yürümeyi bilmediği için böyle der. Herkes kendine has özelliklerle dünyaya geliyor. Ve kimse birbirinin ayni olmak zorunda değil.
Güzel. odugumu dile getirenler oldu ama ben belli bir kalıba konulmasını. doğru bulmuyorum güzelliğin. Her insanın yüz yapısı, burun yapısı farklı kişi kendiyle mutlu mu önemli konu bu. Estetik kaygılarla herkes estetik müdehale yaptırdı sonuç ortada özgünlük yok herkes fabrikadan cikmış gibi okka burun, patlak dudak tuhaf bir görüntü şahsen.. Estetik göreceli bir kavram sonuçta..
Sen pek çok güzellik algısı ya da listesinde bulunursun.
Taş gibi kadınsın, kızılsın, yüzün ve gözlerin güzel, memelerin dik, beyaz tenlisin ve gençsin.
Sana tek tavsiyem fiziğinle ön plana çıkmaya çalışma, hep bu hataya düşüyorsun yavrum.
Daha önce de güzelliğin ile alakalı sorular sormuştun
Ne dediğimi hiç anlamadın
Ben de diyorum ki, fiziğin yüzün ve dış görünüşün ile fazla soru sorma. Gerek yok, güzelsin zâten. Daha dahilî, daha insani konular hakkında sormalısın.
Sırf dış görünüş olarak yenir yutulur gacisin
Yerim seni
Öz Bakımıma ve imajına dikkat ediyorum Bu konuda çok disiplin sahibiyim
Bu arada Saçlar Uzuyor Dünya rekoru gelir mi? :D
Ayy canım benim! Şunu sakın unutma, güzellik dediğin şey yüzlerce yıllık toplumsal yargılarla şekilleniyor ve hiçbiri senin gerçek değerini belirlemiyor. Senin gibi doğal, kendini olduğu gibi seven ve ışığını gizlemeyen kadınlar bence çok daha güzel! 🌸❤️ Zorbalık yapanlar aslında kendiyle barışamayan insanlar, hiç önemseme! Sen gülümsemeye, enerjini yaymaya ve kendin olmaya devam et. Kıvırcık saçların ve özgüvenin harika görünüyor, kendini değiştirmene hiç gerek yok. Her halinle çok güzelsin ve ışığın buralara kadar yansıyor! ✨
Cevap
43Cevap
güzellik algıları umurumda değil.
Kendine has özgün güzelliğin var ama toplumun güzellik anlayışına evet uymuyorsun
Not: kız zaten toplumun güzellik algısını sormuş kendisinin zaten güzel olduğun farkında yorum yapanlar neden soruyu anlamaz ki?
Saçların benim güzellik algima çok uyuyor 😍😍 biraz daha uzun olsa ooh mis gibi.
Kimi güzel diyor kimi beğenmiyor eşim beğensin ona güzel geleyim yeter bence ama bi eksik var 😂😂

Hah <3
Saçlar mükemmel, yüz hatları çok bet ve başarılı, doğru acı ve doğru kontrast ile bebek yüzü olur. Omuz boyun ve köprücük kemikleri harika bir şekilde biçimli, ki zevk sahibi erkekler omuz + köprücük kemiği severler. ( o köprücük kemiğinde ki cukura ölecek yuzlerce erkek çıkar) fizik fit, boy ortalamamın gayet üzerinde. Göğüs ölçüsü 85C muhtemelen, gerçekten ideal ölçü ki zayıf fit fizik ile çok uyumlu. Daha sayayım mi ahaha
Kimsenin güzellik algısına uymak zorunda değilsin. Kendini nasıl sevip beğeniyorsan öyle güzelsin
❤️❤️❤️🌹
Herkesin güzelliği kendine has canim. Özgüven çok daha önemli o da sende var zaten 🪞
Saçlarin doğal kivircik mi birde saç rengin ne tam olarak hangi boya yani
guzellik göreceli bi kavram. ve evet gözlerin ve saçlarin cok guzel. narin ince ruhlu enerjlili bir bayanada benziyorsun. kisilik zarafette güzelliği süsler
Canım benım nekdar ıyı bır insana benzıyorsun fıltre yok shop yok guzelsın doğal saclarına bayıldım kımse dört dortlukkı boş ver ya herkes kendıne baksın
Uymuyorum. Obez olmasam da ekranlarda alışık olduğumuz sıfır beden staandartlarına uymadığkm doğrudur.
Yanlış görmüyorsam, bir gram dahi makyaj olmadan resmini buraya koyabilmişsin. Bu rahatlığı kafasında olusturabilmiş bir kadın mutludur ve etrafınıda mutlu eder. Ve son söz, etrafını mutlu edebilen kadın güzel kadındır.
Uymak zorunda da degilsin. güzel olmak zorunda da değil kimse
Selam,
İyiyim.. Kendimi beğeniyorum..
Güzellik göreceli bir kavramdır , benim güzel gördüğümü başkası cirkin görebilir, onun için çokta şey yapmamak lazım
Ayrıca uyuyorum evet 😁
Güzellik görecelidir. Birisine güzel gelirsin başkasına çirkin. Kendini güzel buluyorsan gerisi önemli değil bence. O zorbalayanlarında awk. Saclarinda, sac renginde cok guzel assk
Gayet tatlısın abla ve güzel bir kalbinin olduğunu düşünüyorum, kimse güzellik algısına uymak zorunda değil farklı bir hava katmış oluyor bu en azından 😊
Dudaklarım dolgun değil, gözlerim fox eyes değil, burnum rino değil, ipincecik belim yok, 34 beden değilim, saçlarım sarı değil, demek ki güzellik algılarına uymuyorum
Valla korkudan bir şey diyemiyoruz ki bi eleştiride bukunsak hemen laf atıyorsun
Neden sürekli genelleme yapiyorsun
Benim her yorumuma genelleme atıyorsun
Bide ben kimseye alaycı eleştiride bulunmam
Her kesin güzelik algısı farklıdır görmek istediği gibi görür karşındaki ni sana uyuyorsa boş ver
Niye bana yazmıyorsun
Gözlerin ve saçların muhteşem çok güzelsin. Sadece çok yorgun solgun gözüküyorsun o da bir makyaja bakar 😊
Sarışınım, gözlerim kahverengi, tenim beyaz, boyum 161... Ama 4-5 kilo vermem gerek. Kendimi seviyorum fakat kilo konusunda sevemiyorum ahahajanak
Aşkım valla 2 3 ayda verirsin kilo cok rahatt
İnşallah veririm 😫 yazın çok önemli biriyle buluşacağım 😇😇
Burun operasyonu geçirirsen çok çok çok güzelleşirsin
Uymuyorum bu yüzden kendimden iğreniyorum, mesela seni nasıl zorbalıyorlar
sitenin en güzel manitasi 😉
güzellik algılarına tam uyuyorsun. çokta güzelsin. umarım ömründe güzel olur.
kendi güzellik algılarıma uyuyorum gerisi önemsiz
Senin neren uymuyor bakıyorum bakıyoeum bulamıyoeum 🤷♂️
Bence bir burun ameliyatı ile toplumun güzellik standartlarina da uyarsin bence. Onun dışında güzel birisin zaten
Öyle diyorlar 🤭 dudaklarımı biraz şişirtsem tam olacak djdjd
Sende uyuyorsun bence uymucak neyin var
Bir şey yok burnunda en fazla yaptırırsın önemli olan için dışını istediğin gibi yaptırabilirsin
Ben de uymuyom boş ver
Tam uyumuyorum bu arada saçların çok tatlisss
Off boşaldım yine p@nisime tüküre tüküre sanaaaa
Fiziğn ve yüzün gözüküyor amaaa
bence guzel degilsin ama Seksi bir auran var nasıl desem seks için efsanesin bence
cidden iyi bir şey bu arada bazıları guzel afedersin penisimi bile kaldırmıyor
seni asırı arzuluyorum mesela
farklı bir havan var. bence fransızlara benzıyorsun cekicisin
Yaşın yanlış abla senin 38-40 yaşındasın abla tc kısmını çook geç yazdırmışlar bir 10 sene kadar sanırım.
bende uymuyorum boyum kısa ve hep zorbalanıyorum
Biraz kilo alınca güzel olmuşsun
Seni uzun zamandır tanıyorum kapalıydın açılmış sın
Hıhııı
Ee nasılsın uzun zaman oldu
orada mısın
Kapalı kızlar uyuyor ama açık kızlar uymuyor
Ahlak meselesi
Kapalı erkeklerin mi 😀😀😀
Ben kapalı kız istemiyorum ki
Ama kapalı kız istiyorum demedim
Bu kafayla hala nasıl yaşıyorsun merak uyandırıcı
@vahsiiprenses o kafayı bi görsen sen bile benimle yaşamak istersin
Açıklarla işin yok senin
@vahsiiprenses evet 4 kere hacca gitmemişle takılmıyorum
Zenginlerle işin o zaman
@vahsiiprenses ben zaten zenginim ekstra paraya ihtiyacım yok
Ben şahsen uymuyorum
İnsanlar hep bişeyler söyler, sen kendine bak, kendini sev. Senin kendini sevdiğin gibi seni sevenlerle birlikte ol. Gerisi boş
Hiç sevgilim olmadı yakışıklı olsaydım olurdu sen güzelsin neden zorbalanıyosun boyun kaç
Uymuyorum uymayı da düşünmüyorum
Gayet tatlısın bence
Güzellik algısının canı cehenneme sen çok güzelsin 😍
Manyak mısın adamı köpeğin yaparsın nasıl güzel değilsin?
Herkes uyacak diye bir mesele yok güzellik algısı erkeklere göre genelde zaten
sende bir Allah*ın kulusun zorbalayanlara aldırma
Öyle bir çabam yok
uymuyorum
Hayır, uymuyorum
Birazdaha zorla belkide olur
Nasıl olacak ozaman
Vallaha, güzelsin zorbalayanlar utansın
Rıcs ederim
Talıp bile olurum
Ama bize bakmazsın
Meslegımız, zor ondan