Sizce nedendir gerçekten anlam veremiyorum. Sakat erkekten dahi, bakın tekrar söylüyorum kanunda açık var, sakat erkekten dahiiiiii nafaka almanın önünü açan, kanunsal engel bulunmayan bir sözleşme. Hatta bir haberde gördüm. Kadın sağlıklı, boşandığı adam tekerlekli sandalyede, kadın adamı aldatmış ve buna rağmen adamın kadına nafaka ödemesi kararı çıkıyor. Böyle saçmalık olmaz kusura bakmayın. Bu erkek düşmanlığıdır. Cinsiyetçiliktir. Eşitliği savunmak bu kadar zor mu?
Hepimiz eşitiz. Kimse kimseden üstün değil.
Hepimiz eşitiz. Kimse kimseden üstün değil.
Nafaka alıp çalışmadan yan gelip yatmak için
Sadist oldukları ve femdomcu oldukları için
Erkeklerden nefret ettikleri için
Kadınları üstün gördükleri için
Fomonozm çok yonloş onloşoloyor
Diğer
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
sözleşme engellemez ki zaten sokağın ortasında vuran gene vuruyor yani.. bu ülkenin ceza kanunları mahkemeleri hakimleri yok mu polisi askeri yok mu yani İstanbul sözleşmesi devletten daha mı yüksek ve güçlü? hayır ama adam buna rağmen çekiyor vuruyor yani.. bence bu cinayetleri işleyenler incelenmeli işin garip tarafı kadın cinayeti işleyenlerin çoğunun hiçbir adi suçunun olmaması.. hayatları boyunca karıncayı bile incitmemiş insanlar nasıl birden böyle katil oluyor neler yaşıyor ne oluyorda kriminal suç işleyecek duruma geliyor... bu kadın cinayetlerini araştırmak için üniversiteler, bakanlıklar, sivil toplum örgütleri, emniyet güçleri bir çalıştay başlatıp teorisini ve partiğini bulmalılar... bu kriminal suça itel sebepler ve sonuçlar incelenmeli ve önüne geçmek için düzenlemeler ve çalışmalar yapılmalı..
Yaptığın yorum hiiiiiiç hoşuma gitmedi. Kadınların manipülasyonlarına gelmişsin. Ben sadece sözleşmenin kaldırılmasından bahsettim. Kadınlar mağdur diye bir şey demedim. Yılda 300 kadın cinayetine karşılık, 7000 civarı erkek cinayeti oluyorken senin kalkıp kadın cinayetleri incelenmeli demen bir feministten farkın olmadığını gösteriyor. Aynı onlar gibi konuşuyorsun. Bu erkek düşmanlığından başka hiçbir şey değildir.
sen okuduğunu anlamıyormusun? çoğunun hiçbir adli suçu yokken hayatları boyunca karıncayı bile incitmeyen insanlar ne oluyorda ya da ne yaşıyorda birde kriminal bir cinayet işleyecek boyuta geliyor? benim söylemek istediğim buydu.. burada ne kadınları ne de erkekleri tutuyorum hukuk çünkü hiçbir cinsiyete özel olmaz objektiftir ve adaletten yanadır sadece..
Erkek cinayetlerinden neden bahsetmiyorsun? Erkek cinayetleri nasıl önlenecek? Yılda 7000 civarı erkek cinayeti oluyor. Bu konu hakkındaki görüşün ne peki?
Kadinlari salsan mi kardesim sabahtan beri ayni tantana tamam en hakli sensin
Geldi yine f*minist erkek düşmanı. İşiniz gücünüz manipülasyon. Ben kanmıyorum laf salatalarınıza. Erkekq düşmanlığının kokusunu alırım 100 metre öteden.