Bu sefer bana sinirlenip diyor çoluk çocukla uğraşıyorum yaşım 22 hayatta sesimi yükseltmem ama yeri geliyor bıktım artık yemin ederim dedim annem bana karışmıyor eşim bana karışmıyor sen kimsin dedim sonra sizin anneniz zaten sizi salmış çayıra Mevlam kayra diyor öyle mi dedim hadi dedim yüzüne kapattım kapatmayacaksın diyor kapattım engelledim görümcemi de ve cuma Düğün var bu şehire de yeni taşındım kimle masada oturacağım onu da bilmiyorum selam bile vermeyecem
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
3şinle oturup sakince onu uyarmasını isteyemezmisin. Evinin huzuruna değmez he de geç tamam de ama yine yapma
Hayır eşime de dedim bundan sana ararsa çıkmayacaksın dedim çünkü bak onu da uyardım eşimi de uyardım kaç kere dedim ki bak konuşmuyorsun annenle dedim bir şey diyemiyorsun dedim bir gün ben kötü olacağım dedim senin demen daha uygun dedim eşime ama açmıyorsa ağzını ben kötü oluyorum ben ne yapayım bıktım yedi ay oldu kadın burnumdan getiriyor
Bazı kaynanaları hiç anlamıyorum çocuğunun mutlu olması gözüne mi batıyor yaa
Otele gideceğiz bak yazın tatile yanacaksınız çıplaklığın içinde ne işiniz var bak oğlum olmaz diyor dedim senin benim yanacağını nereden belli belki sen yanacağım ben Yanmam diyor o kadar dinine düşkün ki ama oğlumun yuvası bozulursa günaha boynuna 1000 beter olur inşallah
Böylelerini daha çok anlamıyorum allah korkusu da yok
Benim mi Allah korkum yok anlamadım ona baksan her gün namazını kılıyor her doğruyu o biliyor ben sizi nasıl bile bile ateşe atayım diyor kuran çarpsın kadın beni dinden soğuttu Müslüman olmamdan bile çekiniyorum artık yani
Kayınvalidenin kız
Ha sonra annemi aradı bağırdı çağırdı sen ne karışıyor bu çocuklara onların derdi yok sen niye burnunu sokuyorsun neden sana bunu söylüyor bana dedi yani anneni sizi salmış çayıra bilmem ne bunu neden sana söylüyor niye senin kızın her şeyini sana anlatıyor dedi annem hepsini engelledim amasını da engelledim annesini de engelledim hiçbirinin yüzünü görmek istemiyorum kınaya gideceğim elbiseme karışıyorlar düğüne gideceğim düzgün giyin diyorlar laf söz olur diyorlar ama sizin yaptıklarınız olmaz aynen kendi teyzesinin kızı görümce emin işte annesinin kardeşinin kızları her yeri yapılık ama onun ağzını açamıyor diyor da ona söylemem ben bir şey diyor
Öyle onunla arası açılı seninle açılmaz. Algıda saçmalık var
Yani kendi kız kardeşinin çocuklarına karışamıyor gelmiş bana karışıyor benim eşim bana giy dediği şeye sen nasıl karışırsın bir de diyor ki benim oğlum sana senden çekiniyorsa o yüzden bir şey diyemiyordur bana bunu diyor gün oğluna döndüm eşime döndüm dedim öyle mi dedim ne alaka ne dediğini ne diyon sen dedi
Eşin de çok normal değil sanki ne susuyor oda yaa
İşte ben öğretim evimi terk edeyim anlamadım eşimde yemin ederim hiçbir sorunum yok boş ver desin annemgil zaten biz istediğimizi yapacağız diyor bunun annesine söyledim işine gelmiyor bana bağırıyor da eşimi bir yola sokmam lazım ama nasıl
Bence eşini dinle eğer o böyle söylüyor sa kayınvaliden ne. Derse he de geç tama anne de konuyu kapatır huylarıdır o
He deyıp gecemem kızının yanında bu konuyu açıyor çıplakların içine mi gideceksiniz. Giydiğim elbise kınada Dizime kadardı kolları upuzun bu kısaymış bilseydim resim koyardım bundan rahatsız olmuş kız hemen konuyu değiştirdi anne neresi açıktı lan bunu sizin demeniz bile sizi yerin dibine sokuyor ablası annesi bir olmuş benden resim istemeye çalışıyor ne giyinceğimi şey yapıyorlar çok iğrenç bir şey,
Sakin ol okurken sanki bağırıyormuşsun gibi kafamda sesler yükseldi😂😂😂😂 valla takma susarlar sana alışınca
Bunu olacağını bile bile evlilik yaptın eşinin aile yaşam tarzını biliyordun eşin pasif se sorun büyük
Sana şöyle söyliyim ben uzak şehirde oturuyordum yani annemgil 7 saat ötede bir yerde ve annesi istemeye geldiler hiçbir şeye karışmadı her şey normaldi düğün alışverişine gittik nişan dan sonra başladı o açık bu açık demeye orada da buna ayar verdim çarşı içinde bağırdım bana karışmayacaksın işine gelmiyorsa bu iş burada bitsin dedim hayır sen benim kızımsın bilmem ne bilmem ne karışmiycem dedim dün oldu aynı boklar devam ediyor görümcem annem sizin iyiliğinizi istiyor biz Müslüman olarak bunları yapmamız lazım doğrular bu çıplak yerlere gitmeyin şu bu resim koymayın lan sizene sizene
Uzak şehirde geldiğini biliyorum kaliplaşmış Müslüman yaşam tarzı sadece baş kapama pardesü giyime başka şeyler önemli değil
Eşimin annesi erkekler gelince salonu hemen oturuyor oynamayı bırakıyor ama götü 3 metre sarkıyor popo sallamasını iyi biliyor getirince popon eritsin sana günahtan Şundan bundan bahsettin beyinsiz
Yanı erkek görünce evde başka odaya geçiyor günah diye maden günahsa Allah erkeği kadını niye yarattı tek cinsiyet yarata bilirdi
Ama kendi damadıyla kolkola dolaşıyor o güna girmiyor damadı dün bahçede atletle dolaşıyor onu acsın ağzını hadi
Damat içten fethetmiş kaynanaýı demekki garip geline açık giyinme Damat atlet giysin yanında dulmu kaynana
Dul degil
Kadının resmen derdi herkezi yönetim kocasının İki kardeşi ile de arası bozuk konuşmaya çekiniyor karısı yüzünden birkaç kişiden duydum o kadından biraz dikkat edin diye bilmem ne bilmem ne eşimi ele geçirmem lazım ama nasıl Eşime zaten dedim Aramayacaksın konuşmayacaksın tamam dedi ama onu kendi tarafıma çekmem lazım nasıl bilmiyorum
Garip
Hem de ne garip yemin ederim gezmeye gidiyoruz neden geziyorsunuz oraya buraya girebiliyorsunuz buraya niye gelmediniz bıktım kuran çarpsın bıktım düğüne gitcez oğluna diyor ki düzgün giyinsin sanki Götümü açtım da gittim kınaya bile karıştılar düşün kına da bacağım biraz yırtık giyindim orası çok açıktı diyor