Aile & Toplum Susuz kalmaya ne kadar dayanabilirsiniz? FloraBacchus Takip Et Master Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 46 Yapay Zekaya Sor Olduğum yerden ayrılamam çok susadım 😄 sanırım ölüceeyiim. Su alıp gelin bana lütfen, tepecik eğitim araştırma hastanesindeyim fkflgk Susuz kalmaya ne kadar dayanabilirsiniz? Cevapla Eğitim Soruları Ayrılık Soruları Hasta Soruları Beğen Paylaş Takip Et 10 kişi beğendi
Ehlivukuf Takip Et FenomenMentor Yaş: 34 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 17,9b cevap paylaştı. Çok tepede ya duzbayir hastanesine getirelim 1 1 Yorumla FloraBacchus +1 yıl Bilmiyorum orayı 🙄 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 149,1b cevap paylaştı. 3 gün zaten normalde en fazla 1 hafta insan dayanır 1 0 Yorumla
HissizProfil Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl Çantana gereksiz bir ton malzeme dolduracağına bir şişe su koyaydın. 1 3 Yorumla FloraBacchus +1 yıl İçtim bitirdim 2 tane suyu, başka koymaya yer yoktu. Yorumla HissizProfil +1 yıl İyi bari hala hayattasın. Yorumla FloraBacchus +1 yıl Kolay kolay ölmem ben 😄 Yorumla
ƛԼƠƝЄƜƠԼƑ Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Uzun süre dayanırımda. Malum kas yapıyorum. Günlük 3,5 lt tüketmem gerekiyor 1 4 Yorumla FloraBacchus +1 yıl 3.5 5 yapalım 🤩😄 Yorumla ƛԼƠƝЄƜƠԼƑ +1 yıl 5 te fazla gelir.20 dk bir tuvalete kim gidecek 😂 Yorumla FloraBacchus +1 yıl 😄 Stok yap dkfkg Yorumla ƛԼƠƝЄƜƠԼƑ +1 yıl 😒😒 Yorumla
Blessedblue Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 99% +1 yıl En fazla 5 dakika su benim için gerçekten hayattır. Başım dönüyor susuz kaldığım zaman. 1 2 Yorumla FloraBacchus +1 yıl Benimde başım ağrıyor susuz kalınca. Yorumla Blessedblue +1 yıl Bu aylarda dikkat etmeliyiz 🙏 Yorumla
BirAnanasAldirdim Takip Et Master Yaş: 26 , eic 59% +1 yıl Şu sıralar hiç dayanamıyorum su rezervlerim tükenmiş gibi hissediyorum 1 2 Yorumla FloraBacchus +1 yıl Ben de yaa günde kaç litre su içiyorum bilemiyorum artık.Küçük şişeler tek içimlik suyu ihtiyacımı bile karşılamıyor. Yorumla BirAnanasAldirdim +1 yıl Hep havalardan oldu havalardan Yorumla
GhostlyKisses Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl O kadar su içiyorum ki su zehirlenmesinden korkuyorum jsjdHiç dayanamam. 1 1 Yorumla FloraBacchus +1 yıl AA bu ben 😄 Yorumla
_Expendable Takip Et Master Yaş: 38 , eic 43% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 4,9b cevap paylaştı. Sırf şu taşımak için sırt çantası kullanmaya başladım 1 6 Yorumla FloraBacchus +1 yıl 1.5 litre at çantaya anca yeter 😄 Yorumla _Expendable +1 yıl Bazen öyle bazen üç tane 0.5 Yorumla FloraBacchus +1 yıl Öyle ağır olur fkfklg Yorumla _Expendable +1 yıl Olsun susuz kalmamaktan iyidir 💞 Yorumla FloraBacchus +1 yıl Afiyet olsun 😄 Yorumla _Expendable +1 yıl Sağol 😊 Yorumla
Enperatriz_Eztia Takip Et Master Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Kendimi psikolojik okarak oyalayacak bir şey varsa ilgimi oraya yönlendirip dayanabilirim epey süre. 3 0 Yorumla
niceness Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Uzun süre dayanabilirim. Sıklıkla su içme ihtiyacı hissetmiyorum. Bugün yarım bardak içtim. Uyuyana kadar daha içmem herhalde. 1 0 Yorumla
u _Süveyda Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 +1 yıl Tankerle geliyorum şimdi sjsjs 1 1 Yorumla FloraBacchus +1 yıl Anca yeter fkfkg Yorumla
NiYaZiCaNvErDi Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,2b cevap paylaştı. orada kimse yokmu hayrına işte versinler ya da internetten sipariş ver 1 2 Yorumla FloraBacchus +1 yıl Çıktım bir su bir gazoz içtim. 😄 Yorumla NiYaZiCaNvErDi +1 yıl Afiyet olsun 😂 Yorumla
KaanCarry Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 810 cevap paylaştı. 3 gün aç ve susuz kalabiliyorum denendi ( zamanında knight online char kasarken ) 1 0 Yorumla
Sunrisee_ Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 95% +1 yıl Allahini seven ustune su atsin😄bende hic dayanamam ya 1 0 Yorumla
tiryakinimtiryakin Takip Et Master Yaş: 36 +1 yıl Bunu deneyen var mı acaba.. 😄Sabahtan akşama galiba en fazla.. 1 0 Yorumla
Mooodman Takip Et Bilge Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Bunu yeni gördüm görsem alırdım valla 🙂 1 2 Yorumla FloraBacchus +1 yıl Birdahaki sefere artık. Yorumla Mooodman +1 yıl aynen bi dahakine Yorumla
MadagaskarAslanı Takip Et Master Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl 1 saat anca sonra var ya dehşet salarım 1 2 Yorumla FloraBacchus +1 yıl Yaparsın inanırım 😄 Yorumla MadagaskarAslanı +1 yıl Sen beni iyi tanırsın ajsjs Yorumla
Richardgör Takip Et Master Yaş: 36 , eic 98% +1 yıl istanbuldayım galba seni ölüme terkedicem:))) 1 48 Yorumla FloraBacchus +1 yıl Vicdansız seni 😄 Yorumla Richardgör +1 yıl https://www.youtube.com/watch?v=rYxQPrn0iT8 Yorumla Richardgör +1 yıl bana herşeyi de ama vicdansız deme:))))) sabuha Yorumla FloraBacchus +1 yıl 😄 Yorumla Richardgör +1 yıl https://www.dailymotion.com/video/x5nupev1.55 ten itibaren izle, herkese su floraya yok:) Yorumla FloraBacchus +1 yıl 20 saniye reklam mı izliycem Abbas 😄 Yorumla Richardgör +1 yıl valla zalımın kızı ben koymadım reklamları:) Yorumla FloraBacchus +1 yıl Sorumlusu sensin anlamam ben.1 GB geri ver 😄 Yorumla Richardgör +1 yıl 1gb köpeen olsun, İstanbul'a gelince gel benden al Yorumla Richardgör +1 yıl john hopkins dr erol de beni herkes tanır Yorumla FloraBacchus +1 yıl 😄Vicdansızsın işte fkfkhkgm Yorumla Richardgör +1 yıl https://www.youtube.com/watch?v=hZ9ieqBVsf4 Yorumla Richardgör +1 yıl vicdan kız ismi bana gtmez:) Yorumla FloraBacchus +1 yıl 😄 Vicdaniye kız ismi bir kere Yorumla Richardgör +1 yıl ohhh öldür beni espri yapadan önce lütfen:)))))))) bu kadarı işkenceye girer insan haklarına aykırı:))) Yorumla Richardgör +1 yıl pişmaniyedir o vicdaniye diye kız ismi olmaz, vicdan kız ismi zaten:))) Yorumla FloraBacchus +1 yıl Mantıklı gelmiyor bana, vicdan erkek ismi bence 😄 Yorumla Richardgör +1 yıl seni nasıl ikna edebiliriz:) Yorumla FloraBacchus +1 yıl İkna olmam ben inadım 😄 Yorumla Richardgör +1 yıl İnadım inat bende var iki kanat olandan mı Yorumla FloraBacchus +1 yıl Yani olabilir. Yorumla Richardgör +1 yıl Ahahaha uçabiliyormusun😀 Yorumla FloraBacchus +1 yıl 😄 Astral seyahat yapıyorum djfkg Yorumla Richardgör +1 yıl Kaçak mı biniyorsun yani trene metroya😆😆 Yorumla FloraBacchus +1 yıl Hangi soruydu bu diye gittim soruya baktım 😄Yook kartla 24 lira 😄 Yorumla Richardgör +1 yıl Ahahahaha o soruda, senindi dimi Yorumla FloraBacchus +1 yıl Sen görüş atmış mıydın o soruya fjfkf Yorumla Richardgör +1 yıl Evet atmıştım galiba Yorumla FloraBacchus +1 yıl Gidip bakıcam atmamışsan darılırım fjfkg Yorumla Richardgör +1 yıl AaaA elim kırılsın bak atmadıysam Yorumla FloraBacchus +1 yıl Allah korusun 😄 Yorumla Richardgör +1 yıl Amin diyeyim ama cevap vermişim Yorumla FloraBacchus +1 yıl 😄Yws yes yes yes fkfkg Yorumla Richardgör +1 yıl Günahımı aldın😆 Yorumla FloraBacchus +1 yıl Benimkiler bana yeter istemem 😄 Yorumla Richardgör +1 yıl ölümü gör biraz vereyim:))) öte tarafta sayemde ısınmaya para vermeyeceksin, sıfır doğalgaz faturası:) Yorumla FloraBacchus +1 yıl Çokk mantıklı geldi amaa olmaz 😄1000 güneş ısısı kadar ateşim olduğuna eminim djfkfk Yorumla Richardgör +1 yıl sen hastanede napıyodun hakikaten, hastamısın Yorumla FloraBacchus +1 yıl Kendim için değildi çoçuk içindi. Yorumla Richardgör +1 yıl o geçmiş olsun Yorumla FloraBacchus +1 yıl Teşekkür ederim saol 😊🙏 Yorumla Richardgör +1 yıl iyileştimi nesi varmış Yorumla FloraBacchus +1 yıl Henüz bilmiyorum.Randevu aldım detaylı incelenmesi için, haftaya gidip göreceğim.Umarım bir şeyi yoktur. 😒 Yorumla Richardgör +1 yıl neden şüphelendiniz Yorumla FloraBacchus +1 yıl Aklıma kötüyü getirmek dahi istemiyorum, yazmasam daha iyi.Nefroloji bölümüne randevu aldım. Yorumla Richardgör +1 yıl peki yazma unutalım Yorumla FloraBacchus +1 yıl Teşekkür ederim 😊Kaçayım ben artık uyku saatim geldi 😄İyi geceler mutlu kal. 🖐️ Yorumla Richardgör +1 yıl saolasın iyi geceler Yorumla
flaneurx Takip Et Master Yaş: 125 , eic 63% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 5,2b cevap paylaştı. Tepecik nerde konum at 😄 1 16 Yorumla FloraBacchus +1 yıl Tepede kanka 🥴😄 Yorumla flaneurx +1 yıl Ilkez duyuyorum gelemem 😒 Yorumla FloraBacchus +1 yıl Susuz öleyim ozaman. Yorumla flaneurx +1 yıl Yok ben bilmediğim yollara gideyim kurtlar kuşlar yesin beni 🥺 Yorumla FloraBacchus +1 yıl Benden başka kimse yiyemez gel bakalım yamacıma djfkg. Yorumla flaneurx +1 yıl Çatalca tepecik mi Yorumla FloraBacchus +1 yıl 😄Öyle bir yer yok heralde 😄 Yorumla flaneurx +1 yıl m.moovitapp.com/.../tr Yorumla FloraBacchus +1 yıl Başka tepecik olmasın o 😄 Yorumla flaneurx +1 yıl Valla ben kayboldum eve dönüyorum 🤣🤣 Yorumla FloraBacchus +1 yıl Geldiğin yoldan git ara sokaklara girme fkfkg Yorumla flaneurx +1 yıl Polis ambulans itfaiye herkesi aradim Yorumla FloraBacchus +1 yıl FBI da ara 😄 Yorumla flaneurx +1 yıl Helikopterler beni arıyor yukarıdan şu an Yorumla FloraBacchus +1 yıl Ağaçların altına saklan, belki düşman eligopteridir fkfkg. Yorumla flaneurx +1 yıl https://youtu.be/8GDbvwOFT8Y Yorumla
majestetuncay Takip Et Mentor Yaş: 39 +1 yıl keşke orada olsaydım, sevaba girerdim :) 1 1 Yorumla FloraBacchus +1 yıl 😄 Kolay mı sevap kazanmak öyle Yorumla
aysekaptan Takip Et Master Yaş: 39 , eic 86% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 676 cevap paylaştı. en fazla 12 saat çünkü oruçluyken su içmiyoruz 0 0 Yorumla
Alaçatı_mavisi Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,1b cevap paylaştı. Su benim yasam kaynagım 3 saat icmezsem bayilirim 0 0 Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et Mentor Yaş: 34 , eic 52% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 11b cevap paylaştı. Dayanırım 1 0 Yorumla
Billy59 Takip Et Master Yaş: 25 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 9,1b cevap paylaştı. Fazla su icmem 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
Çok tepede ya duzbayir hastanesine getirelim
Bilmiyorum orayı 🙄
3 gün zaten normalde en fazla 1 hafta insan dayanır
Çantana gereksiz bir ton malzeme dolduracağına bir şişe su koyaydın.
İçtim bitirdim 2 tane suyu, başka koymaya yer yoktu.
İyi bari hala hayattasın.
Kolay kolay ölmem ben 😄
Uzun süre dayanırımda. Malum kas yapıyorum. Günlük 3,5 lt tüketmem gerekiyor
3.5 5 yapalım 🤩😄
5 te fazla gelir.20 dk bir tuvalete kim gidecek 😂
😄 Stok yap dkfkg
😒😒
En fazla 5 dakika su benim için gerçekten hayattır. Başım dönüyor susuz kaldığım zaman.
Benimde başım ağrıyor susuz kalınca.
Bu aylarda dikkat etmeliyiz 🙏
Şu sıralar hiç dayanamıyorum su rezervlerim tükenmiş gibi hissediyorum
Ben de yaa günde kaç litre su içiyorum bilemiyorum artık.
Küçük şişeler tek içimlik suyu ihtiyacımı bile karşılamıyor.
Hep havalardan oldu havalardan
O kadar su içiyorum ki su zehirlenmesinden korkuyorum jsjd
Hiç dayanamam.
AA bu ben 😄
Sırf şu taşımak için sırt çantası kullanmaya başladım
1.5 litre at çantaya anca yeter 😄
Bazen öyle bazen üç tane 0.5
Öyle ağır olur fkfklg
Olsun susuz kalmamaktan iyidir 💞
Afiyet olsun 😄
Sağol 😊
Kendimi psikolojik okarak oyalayacak bir şey varsa ilgimi oraya yönlendirip dayanabilirim epey süre.
Uzun süre dayanabilirim. Sıklıkla su içme ihtiyacı hissetmiyorum. Bugün yarım bardak içtim. Uyuyana kadar daha içmem herhalde.
Tankerle geliyorum şimdi sjsjs
Anca yeter fkfkg
orada kimse yokmu hayrına işte versinler ya da internetten sipariş ver
Çıktım bir su bir gazoz içtim. 😄
Afiyet olsun 😂
3 gün aç ve susuz kalabiliyorum denendi ( zamanında knight online char kasarken )
Allahini seven ustune su atsin😄bende hic dayanamam ya
Bunu deneyen var mı acaba.. 😄
Sabahtan akşama galiba en fazla..
Bunu yeni gördüm görsem alırdım valla 🙂
Birdahaki sefere artık.
aynen bi dahakine
1 saat anca sonra var ya dehşet salarım
Yaparsın inanırım 😄
Sen beni iyi tanırsın ajsjs
istanbuldayım galba seni ölüme terkedicem:)))
Vicdansız seni 😄
https://www.youtube.com/watch?v=rYxQPrn0iT8
bana herşeyi de ama vicdansız deme:))))) sabuha
😄
https://www.dailymotion.com/video/x5nupev
1.55 ten itibaren izle, herkese su floraya yok:)
20 saniye reklam mı izliycem Abbas 😄
valla zalımın kızı ben koymadım reklamları:)
Sorumlusu sensin anlamam ben.
1 GB geri ver 😄
1gb köpeen olsun, İstanbul'a gelince gel benden al
john hopkins dr erol de beni herkes tanır
😄Vicdansızsın işte fkfkhkgm
https://www.youtube.com/watch?v=hZ9ieqBVsf4
vicdan kız ismi bana gtmez:)
😄 Vicdaniye kız ismi bir kere
ohhh öldür beni espri yapadan önce lütfen:)))))))) bu kadarı işkenceye girer insan haklarına aykırı:)))
pişmaniyedir o vicdaniye diye kız ismi olmaz, vicdan kız ismi zaten:)))
Mantıklı gelmiyor bana, vicdan erkek ismi bence 😄
seni nasıl ikna edebiliriz:)
İkna olmam ben inadım 😄
İnadım inat bende var iki kanat olandan mı
Yani olabilir.
Ahahaha uçabiliyormusun😀
😄 Astral seyahat yapıyorum djfkg
Kaçak mı biniyorsun yani trene metroya😆😆
Hangi soruydu bu diye gittim soruya baktım 😄
Yook kartla 24 lira 😄
Ahahahaha o soruda, senindi dimi
Sen görüş atmış mıydın o soruya fjfkf
Evet atmıştım galiba
Gidip bakıcam atmamışsan darılırım fjfkg
AaaA elim kırılsın bak atmadıysam
Allah korusun 😄
Amin diyeyim ama cevap vermişim
😄Yws yes yes yes fkfkg
Günahımı aldın😆
Benimkiler bana yeter istemem 😄
ölümü gör biraz vereyim:))) öte tarafta sayemde ısınmaya para vermeyeceksin, sıfır doğalgaz faturası:)
Çokk mantıklı geldi amaa olmaz 😄
1000 güneş ısısı kadar ateşim olduğuna eminim djfkfk
sen hastanede napıyodun hakikaten, hastamısın
Kendim için değildi çoçuk içindi.
o geçmiş olsun
Teşekkür ederim saol 😊🙏
iyileştimi nesi varmış
Henüz bilmiyorum.
Randevu aldım detaylı incelenmesi için, haftaya gidip göreceğim.
Umarım bir şeyi yoktur. 😒
neden şüphelendiniz
Aklıma kötüyü getirmek dahi istemiyorum, yazmasam daha iyi.
Nefroloji bölümüne randevu aldım.
peki yazma unutalım
Teşekkür ederim 😊
Kaçayım ben artık uyku saatim geldi 😄
İyi geceler mutlu kal. 🖐️
saolasın iyi geceler
Tepecik nerde konum at 😄
Tepede kanka 🥴😄
Ilkez duyuyorum gelemem 😒
Susuz öleyim ozaman.
Yok ben bilmediğim yollara gideyim kurtlar kuşlar yesin beni 🥺
Benden başka kimse yiyemez gel bakalım yamacıma djfkg.
Çatalca tepecik mi
😄Öyle bir yer yok heralde 😄
m.moovitapp.com/.../tr
Başka tepecik olmasın o 😄
Valla ben kayboldum eve dönüyorum 🤣🤣
Geldiğin yoldan git ara sokaklara girme fkfkg
Polis ambulans itfaiye herkesi aradim
FBI da ara 😄
Helikopterler beni arıyor yukarıdan şu an
Ağaçların altına saklan, belki düşman eligopteridir fkfkg.
https://youtu.be/8GDbvwOFT8Y
keşke orada olsaydım, sevaba girerdim :)
😄 Kolay mı sevap kazanmak öyle
Yanımda şişeyle su taşıyorum hep
pek dayanamam su içmeyi severim
en fazla 12 saat çünkü oruçluyken su içmiyoruz
Su benim yasam kaynagım 3 saat icmezsem bayilirim
Çok değil
böbreklere zarar
Birkaç gün dayanırım
12 saat falan
Dayanırım
çok dayanamam
Fazla su icmem