Arkadaşlar konu şöyleki çevrem tarafından deli muamelesi görüyorum. Ben ta çocukluğumda ailesel sorunlarla karşılaştım, lisede zorbalık gördüm, üniversitede zorbalık gördüm, son birkaç yıldır da okb ile savaşıyordum. Çevremde yıllardır benim açığımı bekliyormuş gibi dedikodumu dilden dile yaymaya başladılar. Yüzüme bir şey diyemiyorlar (ailem bazen diyor tabi) ama arkamı döndüğüm an konuşuyorlar. Daha geçen gün evdekilerle tartıştım dışarı yürümeye çıktım çok bunalmıştım, yolda tanımadığım yaşlı bir adam ben yanından geçerken" buda iyice kafayı yedi" dedi. İlk başta emin olamadım bana mı dedi başkasınamı neyse diyip devam ediyorken o stresle derin bir of çektim. Hemen ardından aynı adam "noldu bunaldin mı" deyince arkamı döndüm şimdi bir şey dicem o olacak ha diye sitem ettim. Yani elin adamı eğer benim hakkımda böyle konuşuyorsa ciddi ciddi dedikodum yayılmış demektir. Ahım olsun bana bunları yaşatanlar aynılarını yaşasınlar. Bir ara da okb sebebiyle gittiğim markette alacağım ürünün hiç açılmamışını seçer alırdım. Mesela o zamanlarda hırsızmışım gibi çalışanlar beni gözlerdi... Çok zoruma gidiyor neden ya. Ben kendi halimde birisiyim kendi derdimle savaşıyorum neden bu kadar bana gıcık alıp uğraşıyorlar neden ben ne yapacağım?
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Zayıf halka olduğundan herkes seni eziyor biraz olgunlaş. Okb geçen bir rahatsızlık değil bunu kabullen.
İnan bana zayıf halka değilim. Sadece kimsenin çıkıpta ya bu insanada bunu nasıl reva görüyorsunuz utanmıyormusunuz demeye gücü yetmiyor. Bir binanın 1 veya 2 camı kırıksa insanlar o binanın diğer camlarınıda kırmaktan çekinmezler... Benimkide o hesap.
Ablam ya Allah yardımcın olsun 😩
Saol kardeşim, çok zor insanın adı çıkacağına canı çiksa yeri.
Aynen ablam haklısın insanın çevresi kişiyi çok etkiliyor bide yapmadığın bir şey için suclanmak falan
bak görüyormusun dengesizin biri dakka bir sen sizofrensin yaziyor.
Okumadan yazıyor işte aptallar sen takma abla işte görüyorsun akılları böyle bunların bunlar yüzünden sen üzülme lütfen :(
ben çok yoruldum insanların düşüncesizliği yüzünden yaşama sevincim kalmadı
Abla takma lütfen bak bende bazen çok taktım bazı şeyler ama hiç bir şey yaramadı olan bana oldu üzülen sen tek oluyorsun böyle yaparak kimse seni takmıyor anlıyorum böyle bilmiyorum ya ne diyeceğimi ama takmamaya çalış
Abla o adama yazıyı yazan bendim kalp kırmak kabeyi kırmaktan bile günah ama gel bunu cahillere anlat bencillere anlat
saol Allah razı olsun en azından merhametli konuşuyorsun halden anlıyorsun... Bilmiyorum taş olsa çatlardı.
boş ver ya dayan sen elbet seninde yüzün güler sabır etmeyi bil yeter
Abla o sana şizofren diyen kişi ile tartışma
Silemiyormuyum ben onu ya yazdığınıfalan görmek istemiyorum
Silemezsij şikayet tek et tartışma büyüklük sende kalsın
sildim ama bir bakarmısın silinmişmi
Evet abla silindi
İşte dünya hassas kalpler için cehennemmiş.
Sen de artık abla her sözü takma takarsan ooo dert bitmez alttan al herşeyi
Bidefa onun benle bunu tartişabilmesi için aynılarına maruz kalması lazım. Hele bi cevresinden zorbalık görsün daha bak erkek olsa bile nasil fare gibi kaçacak delik arıyor. Ben başım dik yürüyorum yinede.
Helal olsun 👏
Allah razı olsun
Sendende Allah razı olsun ☺️