Hirsizlikla suclaniyorum?

2022 yilinda butun siniflarda hirsizliklar oldu. bizdede ayni. birisinin buyuk miktar calinmis bizim siniftan. ama o zaman kiz bilmiyordu parasi calindigini. su almak icin tesadufen o kiza sordum yakindik biraz. 5 liran var mı su alcam dedim. kizda evet var diyip cantasini kontrol etmeye basladi. parayi bulamadi ve bana parami ver dedi. sakami yapiyorsun dedim. bana kizarak sen saka yapiyorsun galiba parami ver dedi. bende yok dedim. kiz inanmayarak beni mudur yardimcisina soyledi. ustume gelindigi icin gozyaslarimi tutamadim ve aglamaya basladim. benim caldigima dair kanit yoktu ama yinede korkuyodum. konu kapandi ve sinifa girdim. o kiz agliyordu herkes bana dusmanmisim gibi bakiyordu. o gunden sonrada atni herkesin buyuk miktar parasi calindi. hirsizlik oldugunda beni sucluyorlardi. bu yuzden bende bu sene baska sinifa kaydoldum. ne sans ki ben gittim hirsizliklar kesildi. simdide bana sen gittin hirsizliklar kesildi dediler eski sinifim. beni baya skistirdilar ne yapsam bilmiyorum. acil taktik alabilirmiyim?
Hirsizlikla suclaniyorum?