ben yobaz bi ailede büyüdüm. ailemin bana birtakım kötülükleri oldu. beni okula bile göndermediler liseye bir sene geç gittim. şu an ailemden ayrı yaşıyorum ama onlarla hala konuşuyorum bi araya geldiğimde huzursuz oluyorum kavga ediyoruz. bunları sevgilime anlattım ve ailemden nefret etti. onunla paylaşmakla hata ettim biliyorum.
sevgilim evlendiğimiz zaman ailen evimize gelmesin onlarla görüşmeyeceksin diyor. bu beni çok yaraladı. bu söylediğini kabul etmediğim için bana bağırdı ağladım. ağladığım halde üstüme gitmeye devam etti benim enayi olduğumu bütün bunları hakettiğimi söylüyor. ben sadece sorun çıkmasın istiyorum. onlar gibi merhametsiz değilim diyorum. sen malsın sana bunları yapan insanlarla hala görüşüyosun zevk mi alıyosun diye bana bağırdı. evlendikten sonra evimize gelemezler diyo. çok zoruma gitti öyle söylemesi. ben de zaten görüşmek istemiyorum ama bu şekilde beni zorlaması şiddet altında hissettirdi. kendimi çok kötü hissediyorum.
biraz karmaşık yazdıysam özür dilerim çok üzgünüm şu an. paylaşacak kimsem yok içimi dökmek istedim.
sevgilim evlendiğimiz zaman ailen evimize gelmesin onlarla görüşmeyeceksin diyor. bu beni çok yaraladı. bu söylediğini kabul etmediğim için bana bağırdı ağladım. ağladığım halde üstüme gitmeye devam etti benim enayi olduğumu bütün bunları hakettiğimi söylüyor. ben sadece sorun çıkmasın istiyorum. onlar gibi merhametsiz değilim diyorum. sen malsın sana bunları yapan insanlarla hala görüşüyosun zevk mi alıyosun diye bana bağırdı. evlendikten sonra evimize gelemezler diyo. çok zoruma gitti öyle söylemesi. ben de zaten görüşmek istemiyorum ama bu şekilde beni zorlaması şiddet altında hissettirdi. kendimi çok kötü hissediyorum.
biraz karmaşık yazdıysam özür dilerim çok üzgünüm şu an. paylaşacak kimsem yok içimi dökmek istedim.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Her ne olursa olsun senin ailen. Sen bu sekilde yapıcı düşünürken onun yıkıcı davranmasi gercekten yanlis. Belki de seni yalnızlastirmak istiyordur. Ona muhtac olman icin bu baskiyi kuruyordur. Bence iliskini gözden geçirmelisin
haklısın. sağlıklı biri olduğunu düşünmüyorum zaten. çok üzerime geliyo kırıyo beni. açıkçası korkmaya da başladım. beni bırakmıyo ne kadar ayrılmaya çalışırsam çalışayım. napcam bilmiyorum..
Iste o zaman ayril ve kurtul. Sen yalnizlastirmak istiyor. Manuple ediyor. sana deger verse senin isteklerine onem verir anlayışla karsilardi. Bak simdi yasadigin sorumlar ayni cati altinda daha da artacsk. Bir ömür bunu cekebilir misin bunu sor kendine. Bak mutsuzsun ayilmaya bile çalışmissin. Bence korkma. Gerekirse git savcılığa ver ama kurtul bundan
kesinlikle doğru. çekemem beni yıpratacağından eminim.
sürekli ailen seni sevmiyor sahip çıkmıyor kimsesizsin diyo bana. ben zaten biliyorum bunu neden hatırlatıp canımı acıtıyor çünkü akılsız biri kendi soruma cevap veriyorum gülünç.
Iste bak farkindasin. Kendini üzmek için caba harcama. Hayatindan cikar onu kurtul. Asla korkma pes etme.. manipüle etmesine izin verme
ayrılmaya çalışıyorum beceremiyorum. ayrılmıyo benden.
Yaa ne demek ayrilmiyor. Engelle her yerden. Baski kurmaya calisirsa da git sikayetci ol bu kadar basit. Beceremiyorum diye kendini üzmeye devam etme. Kabullenmiş caresizlik icinde düşünme. Hayatini yakma daha fazks
engelliyorum tekrar arıyo o da kabul etsin anlayışla karşılasın istiyorum
Iste git savciliga ver ne cekiyorsun ki
savcılık ne yapcak ki sapıklar bile elini kolunu sallayarak geziyo dışarda
Uzaklaştırma cikarir o da uzak durur basini belaua almak istemezse. Ruh hastasi değilse kurtulursun. Iyi o zaman kurtulamıyorum diye pes et agla zırla bu sitede dert yan😂😂 ona dogrulari kıçından soksan girmez Çünkü bünyesi kabul etmez
haklısın:)
Namussuzlar kadar cesur olmalisin. Yoksa böyle manuple ederler hayati kısıtlarlar. Korkmaz cesur olursan kurtulursun
ben takıntı yapmasından korkuyorum bana zarar verir diye
Ee böyle de zarar vermiyor mu? Bir ömür bunu mu cekeceksin
çekmiycem başımdan atacağım dediğin gibi.
Inan korkma , hicbirsey yapamaz. Sen korkarsan daha cesaret alir
haklısın belli etmeyeceğim
Bol sans insallah en kisa surede kurtulursun
çok teşekkür ederim söylediklerin aklımda olacak.
Baska caren yok. inan bana daha fazla ezdirme kendini. Zaten ailenden sanssizsin. Bjrde böyle öküzle evlenip hayatini karartma kurtul
ben de öyle düşünüyorum. çok sağ ol.
biri elin oğlu biri atan :D sen karar ver bu yazdıgımı unutma ileride terk edileceksin...
haklısın
kendi ayaklarının üstünde durup farklı evde yaşayabiliyorsan bu baskıdan kurtulmuşsundur ailene de ihtiyacın yoktur maddi anlamda ama elin oğlunada ihtiyacın yok kimseyi mutlu etmek için saçma fedakarlıklar yapmana gerek yok
hayır kendi ayaklarım üstünde durmuyorum. ailem karşılıyo her şeyimi.
garip bence sen abartmışsın
neyi
aileni :D nerde yaşıyorsun ki
neden soruyosun?
sormadım farz et iyi geceler
Ona sen karar ver