Sevgiliniz size kötülük yapan ailenizle görüşmenizi istemese ne yapardınız?

ben yobaz bi ailede büyüdüm. ailemin bana birtakım kötülükleri oldu. beni okula bile göndermediler liseye bir sene geç gittim. şu an ailemden ayrı yaşıyorum ama onlarla hala konuşuyorum bi araya geldiğimde huzursuz oluyorum kavga ediyoruz. bunları sevgilime anlattım ve ailemden nefret etti. onunla paylaşmakla hata ettim biliyorum.

sevgilim evlendiğimiz zaman ailen evimize gelmesin onlarla görüşmeyeceksin diyor. bu beni çok yaraladı. bu söylediğini kabul etmediğim için bana bağırdı ağladım. ağladığım halde üstüme gitmeye devam etti benim enayi olduğumu bütün bunları hakettiğimi söylüyor. ben sadece sorun çıkmasın istiyorum. onlar gibi merhametsiz değilim diyorum. sen malsın sana bunları yapan insanlarla hala görüşüyosun zevk mi alıyosun diye bana bağırdı. evlendikten sonra evimize gelemezler diyo. çok zoruma gitti öyle söylemesi. ben de zaten görüşmek istemiyorum ama bu şekilde beni zorlaması şiddet altında hissettirdi. kendimi çok kötü hissediyorum.

biraz karmaşık yazdıysam özür dilerim çok üzgünüm şu an. paylaşacak kimsem yok içimi dökmek istedim.
Sevgiliniz size kötülük yapan ailenizle görüşmenizi istemese ne yapardınız?