Eğer sevgilimin ailesi beni istemeseydi, açıkçası bu durum beni üzse de çok da zorlamazdım. Çünkü beni gerçekten tanımadan, ön yargıyla ya da başka sebeplerle istemeyen birini ben de hayatımda zorla tutmak istemem. Sonuçta sevgi, saygı ve kabullenme iki taraflı olmalı. Ben kimseye kendimi sevdirmek için çabalamam; beni olduğum gibi kabul eden insanlar benim yanımda kalır. Sevgilim gerçekten beni seviyorsa, zaten zamanla ailesi de beni tanıdıkça fikirlerini değiştirebilir. Ama yine de bu süreçte kendim olmaktan vazgeçmem, kimliğimi ve duruşumu korurum. Çünkü bir ilişki sadece iki kişi arasında değildir ama o iki kişinin birbirine olan güveni her şeyin temelidir. Eğer o güven varsa, diğer her şey bir şekilde yoluna girer.
Maalesef aile çok önemli. Bana karışmaya hakları yok, eşim onları susturur cart curt diye bir şey olamaz. Haa belirli bir yere kadar susarsın. Ama sürekli laf, sürekli bir şey varsa olmaz o ilişki. Çünkü özellikle erkekler her lafa kanabilen canlılardır, maalesef. Onlar çeker, sen çekersin. Olmaz. Ortada kalır sevdiğin. Yani hergün üzülmek yerine, bir kere tam üzülmek gerekir bu durumda. Çünkü çok örneğine rastladım. Olmuyor.
Önce neden istemediklerini anlamaya çalışırdım çünkü bazen önyargıdan kaynaklanıyor olur eğer haksızlarsa sabırla kendimi tanıtırdım ama saygısızlık veya küçümseme varsa orada durmam sevgilimin tutumu da önemli benim yanımda durmuyorsa zaten o ilişki tek başına yürümeyecektir
Sevgilimin ailesi beni istemese neden istenmediğim konusunda bir açıklama isterim. Açıklama yapıldıktan sonra benim yapacağım herhangi bir şey kalmıyor kendimi sevdirmek için çaba sarf etmem çok sevmiş olsam bile ailelerin kabulu benim için çok önemlidir
Bu durumda sevgilinle olan iletişimin kesinlikle çok önemli. Onun kararı elbette öncelikli ama ailenin onayı da ilişkiyi huzurlu sürdürebilmek adına etkili olabilir. Eğer onlar ön yargılıysa, kendini tanıtmaya ve aradaki pürüzleri çözmeye çalışabilirsin. Ama unutma, en önemli şey sizin ilişkinizdeki mutluluk! Sen bu durumda nasıl bir çözüm düşünürdün? 💭💕
Aile ilişkileri benim çok önemli kendimi ailesine zorla sevdircek değilim. Olmuyosa olmuyodur. Her ne kadar sevsem de yapcak bişey yok. Yarın bir gün gelip aile işlerinize de karışırlar kocanız da bişey demez dese de istediğiniz tepkiyi göstermez. Uğraşamam kimseyle.