AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
158Cevap
Erkekler daha cok elde tutmak ister o yüzden , sevdigi insan için yapmıcağı şey cok az
Yıllardır süre gelen bir söz vardır "Erkeğin malı meydanda olur " diye işte bu yüzden.
Kadınlar için namus önemlidir. Erkekler içinde ama namusa sahip olmayanlar bundan anlamaz.
erkeklere çıkar amcana pipini gösterle başladı herşey.
Erkekler Türkiye'de bunu yapacak egoyu kendinde görüyor kızlar (bir kısmı) Gerçekten aşık olup seviyor ve tüm masumiyetini sunuyor
Çünkü kızlar erkeklerden bana çıplak foto atmazsan ayrılırım senden diye blöf yapmaycak kadar saf seviyolar
ne alakası var şimdi.
İnsanları zor duruma düşürenler elbet birgün zor duruma düşecektir. Allah'ın adaleti her zaman tecelli eder... Şantaj yapana lanet olsun...
Kızlar onlara bu rahatlığı verdiği için.
Erkekler koz bırakmıyorlar ki.
Nasil?
Aynen ölye.
@silbaştann demek istediği şu femen hanım. Kız onun bunun altına yatıyor, çıplak fotolar çektiriyor, bunu yapan erkeğin de namus anlayışı olmadığına göre, tek suçlu erkek değil ;)
Aslında burada bahsedilen şey "neden yaptıkları" değil. Yapılması tamamen benim sorum dışında farklı bir konu.
istediğiniz kadar eksi verin çemkirin. @silbaştan demek istediğim kız erkeğin bunları yapmasına izin veriyor. bir şeyler yaşarken erkek ona "sen kadınımsın , benimsin, modernsin , onlar gibi geri kafalı değilsin " gibi o an kızı etkileyecek sözler kullanıp işini gördükten çekip gidiyor. kızlarsa saf saf "o bana ait oldu , beni bırakmaz artık " gibi düşüncelerle sonunu düşünmeden anı yaşayıp tüm özelini ortaya koyuyor. ama yok öyle bir dünya. milyonda birdir yattığı kıza saygı duyup evlenecek erkek. (evlilik ağır ve zor bir kurumdur durum ciddiyeti için yazdım.)
erkek masum demiyorum. onlarda kendi hatalarından sorumlu. ha bu haltı yiyecekseniz madem o zamanda koz vermeyin onların eline.
saçma olmuş
yapıp yapıp ağlamayın be kızlar.
maydonoz rekoru kıracak muhtemelen
Koz vermeyin mi? Pardon da yinede erkeklerin kızların çıplak fotoğrafını sosyal medyada paylaşması doğru mu? Kız ona güveniyor veriyor fakat erkek şerefsizlik yapıp heryerde paylaşıyor. Kızada haklı demiyorum bakın ama erkeği çok masum göstermişsin bu durumda.
eğer dikkatli okusaydın erkeklere masum demediğimi de okurdun. göremediysen sondan ikinci satır . eksileyin doğru söyleyeni kovarlar zaten. sen açarsan o erkekte istediğin, yapar. onun istediğini yapacağınıza siz ona istediğinizi yaptırın. iki lafa kanmayın.
Şimdi ne alakası var bunun kızlarla. Sebebi Türk olmamız basta cocukluktan beri rahat birakilmisiz ciplaklik konusunda biri gorse resmi manita duser iste mantigi var millette takmiyoruz. Neden takmadigimizida bilmiyoruz :)))
Yesillik zeki kizsin. Eksi verenler seni anlayacak kapasitede olmayan kisiler ve onune gelenle dusup kalkip, ''askim sen ilksin daha once boyle bisey yapmadim ama sana guveniyorum'' tarzinda kizlar.
Bu arada yesillik dedigim @maydonoz etiketlemeyi unuttum.
@biriyim gerçekten tebrik ediyorum. Eksi-artı kavramıyla insanları sınıflandırabildin. Bir dahaki sorum; "hiçbir şey bilmeden, herşeyi bilen insanlar" konusu üzerine kurulu olacak. Seni etiketleyecegim konuya.
katılıyorum madonoz
Buyuyunce anlayacaksin bunlari @soran. Laf salatasiyla olmuyor, olsa en iyisini ben yaparim emin ol.
Şu yorumu bile eleştiren ve eksileyenler var ya!
Pes artık, pes..!
Gayet mantıklı bir yorum yapılmış. Tek suçlunun erkek olmadığı ve bunda dikkatsiz-sorumsuz kızların da payının olduğu şeklinde.
Az da olsa mantığı ve tarafsız bir bakışı olan insan şu yoruma hak verir.
Pes..!
@biriyim "büyüyünce anlayacaksın" demeden önce benden 10 yaş küçük olduğunu düşün. Belki de 8 yaş. Ama ne farkeder ki. Senin gibi sığ insanlar kendilerini görmeden önce başkalarını eleştirirler.
haltı yemeden önce düşünecektiniz. işinizi garantiye alıp yapsaydınız böyle olmayabilirdi. o insandan insana göre değişir bence.
"Eğer onunla tekrar birlikte olmazsam silmeyecegini ve annemi arayıp herşeyi anlatacağını söylüyor." diyen erkekler neden yok? BİZ ERKEKLER OLARAK KEŞKE ONU DİYEBİLSEK :(
Bunu diyen erkegi gormustum oda eski sevgilimdi hahaha :D
ataterkil bir toplumda yaşıyoruz malesef bu durum erkek acısından ciddi bir sorun teşkil etmez
tam o soruyu soracaktım ağzımdan aldın benim çıplak resimlerimi yayınlayacak yardım edin diye:D
Allahtan degilde aileden korkmak minafikligin ta kendisidir
Ben öyle bir sey yapmam. Hatta eski sevgilimde videomda vardi korkuyorum hala yuklucekmi diye :)
:)))
genelde o işi erkekler yapdıgı için yalan pek kadın yok ondan olabilir :) geçmiş olsun
Kom demiş yok diye ben varım ama hiç öyle bir hataya düşmedi. Şükür. :)
Bu hayatta ne istediğinin değil kim olduğunun karşılığını alırsın.
Bunu kızda yapar ayrıca beni böyle bir sey ile tehdit etseler bende çekinirim
Bunun cevabını chatroulette. com bu adresten bulabilirsin. 3 kameradan birinde penis göreceksin.
hacı sende bilirsin "hadi olum amcaya pipiyi göster " mantığı var ondan olmalı :):):):)
Ciplak fotograflarini neden cektirirki bir kadin?
sevgilisinin çıplak fotolarını isteyen kızlardamı varmış
Namuslulugun cinsiyeti yoktur. Ama bizim toplumumuzda bu sadece kadinlar mahsus görülmüş.
Cidden yaa. cok pislik bir durm. insanlar bu geri kafaliliktan kurtulmali
gaymısın yumşakmısın ipnemisin anlamadım ki çok meraklıysan kestır kız ol
toplumda erkektir yapar birsey olmaz zihniyeti olduğu için erkekler rahattır koysada erkeğin umurunda olmaz
Çünkü oğlumun malı meydandadır!! hatta doğduğunda şak bir foto çerçeve duvarda sergilenir... mantalite bu
Yetiştirilme tarzından. Ayrca bizim kulture gore resmrn kadin ne yaparsa suclu erkek ne yaparsa yapsın haklı gibi bir hava var
Küçükken hadi oğlum göster amcalara pipini diye büyütülmüş cinsiyet olmamızdan kaynaklanıyor sanırım :D
Erkekler kar gibi manyak degil hemn atmiyorlar galiba :))
bizim toplumda yiğidin malı meydandadır düşüncesi olduğundan erkeğe bir şey olmaz.
Erkekler evrimini tamamlayamadığı içindir neden olacak !
ataerkil toplumuz erkek ne yaparsa yapar ama kadın öyle değil malesef
Kim benim kız arkadaşım öyle bisey yapacak baltayla kovalarim :)))
nabıcaksın cıplak fotosunu internete atan kızı bırak gitsin kendine göre birini bulur elbet
la gardas kadındaki hatlar daha çekici bikere internete atsınloar kim erkegin kıllı götüne bakacak ya :) ayrıcada bizim bozulan bişeyimiz var mı?
PUHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA kardeş göster çükünü amcalara diyen bir çocukluğumuz oldu bizim. Gerçi şimdi korkarlar ıssırırmı bu diye hahahaha
erkekler daha kuvvetli. kızlar onlara güveniyor ama onlar güvenlerini kötüye kullanıyor. elbette hepsi böyle değil ama işte..
Bu şerefsizliği yapacak kız yok da ondan. Varsa bile onlar istisna.
Kız çıplak foto çektirirken çok şerefli ama :D l*n ölcem gülmekten, haksızı bile savunur bunlar :D :D asfadfsafsa :D
@Göktürk41 +1 :D :D
Terbiyesizlik ahlaksızlık başka, şerefsizce şantaj başka. Tabi herkes kendi kapasitesi kadar algılar. Böyle karşılaştırma yapman normal o zaman.
Çünkü erkeğin kaybedecek bişeyi yok olarak görülür, çünkü o erkektir, çünkü o istediğini yapabilir
erkeğin namusu da, o kadındır.
Evet o kadindir ama oyle dusunmuyolar cocukken daha bu boyle alistirildi
Yani erkekler daha ustundur dusuncesi daha cocukken aşılandı
Sonuna kadar haklısın
teşekkür ederim.
Çünkü biz yiğidin malı meydanda olur diyen bir nesiliz, ama kızlarda mal meydanda olursa orospuluk olur
Cunku aile erkekleri yap oglu aferin oglum diyip hamuruna sokuyor serefsizligi
eşit şekilde büyütülen bir kadın ve bir erkek içinde de yaşanıyor bu durum. böylece teziniz çürüyor.
O zihniyetsizler 'namus' kavraminin sadece kadinlara ait oldugunu düsünür. Toplumun cogunlugu bu düsüncede yani namusun sadece kadinlara ait oldugu
Eziklerin yaptığı isler. Kizlarda herkezle iletişime geçmesin kardeş
:D bu ne tür bir salaklık ya hala kaldımı bunlardan o fotoğraf çekilirken nerdeydiniz :D
Kizinda biraz akilli olması gerek. Eger akilli olursa erkeğin eline boyle bir imkan veremez.
Ben böyle bişey yapayım erkekse göstersın herkese ben guvenmedım adama acmam kendımı
Kızlar akıllı olsun sevn adam evlenmeden herşeyi yapmaz
çünkü erkek bir adım önde değil gökte tutuluyor.
türkiye'de mi? dünya'da mı?
Türkiye'de
çünkü ayrım yapılıyor
niye?
benim için farke etmez kamera açarım videoda alabilirler
Erkeğin malı meydandadır demiş atalarımız.. SORUN YOK :)
Anadan doğma çıplak değilse sıkıntı yapma çok dindarsanda bel ile bacağa kadar haram değil. (l)
Abi bu başlık böylemi atılır başlığın sonuna kadar fotoların atıldı sandım
bu söylediğin türkiye gibi geri kalmış ülkelerde olur kaç kendini kurtar :))
kadında teşhir edici olduğu için daha ilginç oluyo...
çünkü namus kavramı kadına empoze edilmiş birşey. Namussuz erkek olamazmış gibi?
Gonderen salak bence niye gonderirsin ki ayrildiniz diyelim ne malum saklamayacagi bir de yayarsa