+1 yılEvet, haksızsın: Kendimi eşinin yerine koyacak olursam; başka bir kadına yönelmem, seni aldattığım anlamına gelmezdi. İstediğim yakınlığı yeterince çok kez çabalamış olmama karşın, bulamadığımda seninle yollarımı ayırıp bana istediğimi verebilecek bir kadına yönelirdim ki kendim olarak durum benim için böyle. Şu var: Senin bu gibi durumlara yaklaşımını az-çok bilerek seninle evlendiğinden bu yanıtın onun için sorun olmamıştır diye düşünüyorum. Ancak böyle bir yaklaşımda olduğunu bilmiyor olması da olası, çünkü biriyle çok uzundur birlikte olsak da tek tek tüm durumlar için tepkisi nasıl olur, bilemiyoruz. Bilemediğimiz yerden gelen istemediğimiz bir tepki de düş kırıklığı yaratabiliyor. Örneğin, benim için bu yanıtın büyük bir düş kırıklığı olurdu, çünkü bu gibi durumlara böyle yaklaşan biriyle hiç başlamazdım, başladıysam da bunu bilmediğimden olurdu ve büyük olasılıkla er-geç beni ayrılığa götürürdü. Kısaca, seçim meselesi. Yine de; bu yaklaşımını bilmeden evlendiyse ona haksızlık, bence. Bu tür konularda isteklerimin tümüne karşılık vermiyorsa başka konularda isteklerime karşılık vermesinin benim için anlamı kalmaz. Onları eşle dostla da paylaşabilirim.
21 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Aile & Toplum konusunda 6,5b cevap paylaştı.
+1 yılMerhaba...
İstemiyorsaniz atmak zorunda değilsiniz
Eşinizde fazla ısrarcı olmamış zaten
Anlık duyguları ile böyle bir fotoğraf istemiş
Ne eşiniz böyle bir fotoğraf istediği için haksız ne de siz göndermek istemediğiniz için haksızsiniz. İstekler arzular karşılıklı oldugunda güzeldir tek taraflı değil00 Yorumla
Aile & Toplum konusunda 349 cevap paylaştı. Yani eşlerin birbirlerine nazı geçiyorsa bu tarz minik dokunuşlar birbirlerine uzakken yapılabilir. Ancak benim eşimde kabul etmiyor. Anlayışla karşılıyorum elbette zorlayacak halim yok.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
76Cevap
- Aile & Toplum konusunda 10,6b cevap paylaştı.
u +1 yılMerhaba, yani kocanız olduğu için bir sorun olmazdı ama internet ortamında bir şey paylaşmak her zaman bir risk teşkil eder veya utanıyor da olabilirsiniz ki bu çok normal. Yan yana geldiğinizde zaten o şekilde görmek isterse görür yani insan yeri geldiğinde sabretmesini de bilmeli diye düşünüyorum. Her şeyin gönlünüzce olması dileğiyle...
20 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 28,5b cevap paylaştı.
+1 yılİyi bir sevgili değilsin bir şey değilsin karşıdaki kişi senin koçan yani bu adamın seni ifşa etmesi ya da rezil etmesi gibi bir durum söz konusu değil çıplak çekip atsana.
11 Yorumla
Soran+1 yılYa ben o yüzden atmıyor değilim ki
Aile & Toplum konusunda 26,3b cevap paylaştı. İsteme şekline takıldım ben çok itici sjjdksk
20 Yorumla
+1 yılHaksızsin tamam adam da gitsin başkasından mi istesin gelmiş karısından istiyor bundan daha doğal ne olabilir ki bazı kadınlar aldatılma ya davetiye çıkarıyor
219 Yorumla
Soran+1 yılKocan sana atmayınca başka adamdan istersin demekki
- +1 yıl
Erkekler le kadınlar farklıdır o kafana sok bunu onlar için bı ihtiyaç
- +1 yıl
Tatlım ben iki üniversite mezunuyum ama şunu da unutma erkekler yatağa girerken diploman var mı diye sormuyorlar
- +1 yıl
Beni tanımıyorsun evli olup olmadığımı bile bilmeden salliyorsun bı yerlerinden kuş beyinli sin diycem de kuşlara hakaret olur neymiş demek ki bazı kadınlar aldatılmayi hak ediyor mus
- +1 yıl
Pardon canım kocanın yaptığı hatayı yaptım evet suçluyum seni adam pardon kadın yerine koydum dediğim gibi kumda oyna biraz kocanda güzel hatunlarla vakit geçirsin erkeklerin en Nefret ettiği şey senin gibi kaprisli kadınlar bı tek sizde var sanıyorsunuz hani evlendiniz ya artık her şey bitti nasıl olsa demi
- +1 yıl
Senin gibileri böyle delirtmeye bayılıyorum bebeğim ben sakin sakin yazıyorum senin gibi öfke kontrolü olmayanlar böyle çıldırıyor küfür ediyor neden sinirleniyorsun biliyor musun gel eğil söylüycem çünkü haklıyım söylediklerimde
- +1 yıl
Bu yazılan görüşleri kaldıramıyorsan burada soru sormayacaksin bebeğim sanırım uzun zamandır bosalmadin bu sinir stres o yüzden
- +1 yıl
Senin cvplarini okumaya değer bulmuyorum biliyorum sadece küfür ve hakaretten ibaret
- +1 yıl
Ben el hareketi çekmiyorum bı tek küfürle karşılık vermedim yani gayet sakinim rekax😂
Soran+1 yılSen bir yere giderken kocandan izinde alırsın şimdi çoçuk gibi öjfkwjehejeek
- +1 yıl
burada konu benim evliliğim değil senin evliliğin 😀
- +1 yıl
Neden benim üniversite mezunu olduğumu kabullenemiyorsun çok mu zoruna gidiyor
- +1 yıl
Neyse akşam akşam eğlence çıktı bana da teşekkürler gecemi renklendirdin sana ayıracak daha fazla vaktim yok by
Soran+1 yıl2022 yılında hala koca düşkünü kadınlar var. Ne yazık. Ne yazık. Ama üzülme seni hiç bir erkek evine kadın yapmaz çok vizyonsuzsun tüm cümlelerin hatalı , ve eksik. Bu cehalet ile sen adamı rezil edersin. Düşünsene benim kocam gibi bir iş adamı ile evlisin orada iş yemeğinde kadınlar başarılarını anlatırken sen bende söyle giydim kocayı azdırdım dersin ahahahah
Soran+1 yılÇok eğleniyor sun belli ağlama ağlama jdekjdd
- +1 yıl
Allah razı olsun çok güldürdün beni 😂😂😂
- +1 yıl
🤣🤣🤣
Soran+1 yılYa bir şey diyicem beni. Kocamın galerisinde böyle araba temizleyen ameleler var onlarında tek istediği bir kadın olsun gece düt istersen ayarlarım
Soran+1 yılAma olmaz sen. Özgür kızsın o evden çıkmasın istiyor uyar mı sana
+1 yılBenim eşim istese ben atarım (ama o istemez internet ortamı diye)
Ama siz atmam demişsiniz eşinizin niyetine çok güveniniz yok gibi düşündüm hani sonuçta eş ama sizi kullanır gibi hissedeceksiniz sanırım. Eşinizin sizi sevmediğini özlemediğini sırf bu yüzden konuştuğunu düşünüyorsunuz sanırım20 Yorumla
+1 yılYani eşin olduğu için normal ama.. Arada güvensizlik varsa atamaman normal. Güvenini sarsacak bir şey mi yaptı?
221 Yorumla
Soran+1 yılO yüzden değil ben öyle foto çekilemem utanutıeuj
- +1 yıl
Ablacım zaten evli olduğuna göre muhtemelen bakire değilsindir. Sevişmezken utanmayıp da fotoğraftan neden utanasın? Zaten görmedi mi vücudunu? Bence utanmak bahane, biri görür diye korkuyorsun.
Soran+1 yılÖyle bir foto çekilmek istemiyorum ben
Soran+1 yılBiri nasıl görsün
- +1 yıl
Görüsler de biri, biri görür yazınca "yani" yazmışsın 🙂 Demek ki sen de birinin görmesinden endişelisin zaten.
Soran+1 yılCahil misin? Ben onu şu bir ada dedikodu çıktı ya watsap yazışmaları okuyor o anlamda okudum. Ve o anlamda yani yazdım kafanda kurup kurup konuşuyorsun. Ben çekinemem öyle foto. Yani öyle seksi şekilde
- +1 yıl
Sevişirken utanmayıp da çekinirken utanmak? Zaten eşin görüyor, gösterirken utanmayan neden çekerken utansın? Ev de görünce sorun olmuyorsa orada da olmaz. Demek ki güvenmiyorsun.
- +1 yıl
Boşuna izah etmeye çalışma. Anlamaz 😂 Yarın birgün de kocam beni aldatıyor diye soru sorar. Böyle böyle itiyorlar eşlerini
- +1 yıl
Ama o kadar da değil.. Fotoğraf alamadı diye aldatacaksa zaten direkt boşansın
- +1 yıl
Böyle böyle başlıyor her şey. Erkek şunu ister utanırım böyle yap der utanırım çekinirim. Utanmakla çekinmekle olmuyor bu işler. İnsan eşinden utanır mı?
- +1 yıl
Evet utanmamalı. Zaten utandığını da düsünmüyorum. Biri görür korkusu vardır. Eğer çok dindar biri değilse, üzerine örtü örterek sevişmemiştir. Dolayısıyla zaten gördüğü şey. Biri görür diye endişelidir. Ama kadın n*de atmadı diye de erkek aldatamaz, orada da bir anlaşalım.
- +1 yıl
Kadun nude atmadı diye erkek aldatamaz zaten onda hemfikiriz. Aldatmanın her türlüsüne de karşıyım. Ama erkek evde sıcaklık göremezse sıcaklık gördüğü yere gider.
- +1 yıl
Niye erkek diye belirttin? Kadın da sıcaklık göremeyince aldatabiliyor? Feminist ruhum kabardı şu an 😂
- +1 yıl
O sadece örnek feminist hanımefendi. Örnekler çoğaltılabilir 😁
Soran+1 yıl@Slalombebeğim kızın baba kocam bana foto atmado aldattım dediği zamanda böyle haklı bul onu tamam mı geniş
- +1 yıl
Geniş olan ben değilim. Dar kafalı olan sensin
Soran+1 yıl@Slalombebeğim dar kafa dediğin ne namussuzluğu savynmamam mı
- +1 yıl
Normal de eşinin gördüğü yerleri, fotoğraftan görmesi mi namussuzluk? Atıp atmamak sana kalmış ama zaten gösterdiysen?
Soran+1 yılNamussuzluk değil asla ben öyle şeyler çekilmeye çok utanıyorum eşime atmasam bile kendi kendimle baş başaykende. Cideen bilmiyorum tabum vae
- +1 yıl
Pekii, son karar senin elbette 🙂
Soran+1 yılEşim zaten dün geldi fkelfjdj
- Aile & Toplum konusunda 10,6b cevap paylaştı.
+1 yılValla ben de atmam dedim önce.. Sonra ısrar kıyamet.. Attım gitti. Kocamdır ne yapayım göewsi gelmiş dedim 🙃 atıver yahu
30 Yorumla yoo haksiz degilsin, 40 yillik kocan da olsa 10 aylik sevgilin de olsa hiccccbir sekilde atmak zorunda degilsin
13 Yorumla- +1 yıl
Neden adam karısına bakmasın başkasınamı baksın
Soran+1 yıl@Selmakurt8 sen kocan resim atmayınca başkasına mı bakıcaksun hayırdır ne bu or os pu luk
+1 yılHaksizsin yarın obur gün burada aldatildigini yazarsın artık! Türk kadinlari bu kadar odun oldukca aldatma olaylari çoğalacak açık ve net
11 Yorumla
Soran+1 yılAldatanı aldatırım niye yaziyim? Ha yarın kızın kocam söyle yapmıyor baba aldattım derse bu genişliği göster.
- Aile & Toplum konusunda 543 cevap paylaştı.
+1 yılTeknolojik aletlere hiç güvenilmiyor herşesin eline geçebilir fotoğraflar erişim çok kolay artık. O yüzden sevgilime veya eşime ne kadar güvensem de fotoğraf silinse de nude atmam.
10 Yorumla
+1 yılBence haksızsın. Bir kadın yüzü görünmeyecek şekilde eşine nude foto atmalı. Bu kadar da korkmaya gerek yok. Ben nude istesem karım atmasa bozulup kızarım. Sen atmayınca eşin ne yaptı?
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılKocanda olsa sosyal platformlarda öyle fotolar atmamalısın bunu eşininde bilmesi gerekir.. sosyal platformlara girdimi o resimler gizlide olsa bir yerlerden çıkabiliyor sonra.
00 Yorumla
+1 yılYani kocan tercihlerine saygı duyması lazım ama adamın ihtiyacı vardır gidip başka karı kıza bakmak yerine senden rica etmiş
03 Yorumla
Soran+1 yılBaşka karı kıza bakma hakkı mı var? Sen işe gittiğinde karın baika adama gitme hakkı mı ılıcak
- +1 yıl
Sen olayı çok yanlış anlamışsın bacım
Soran+1 yılBen ne anladığım anladım. Başka kadına bakmak hakkı mış ama bana mesaj atmış lütüf etmiş ya ! Bir zahmet hani namus edep böyle şeyler var ya
Aile & Toplum konusunda 547 cevap paylaştı. kocan olduğu için sıkıntı yok bence ama sorun ediyorsan sen bilirsin tabi
30 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 4,1b cevap paylaştı.
+1 yılAklı başında hiç bir koca bunu istemez ayrıca üslubuda çok çirkin. Seni mutlu etmeyen bişeyi tabiki yapma.
10 Yorumla
+1 yılneden atmıyorsun ki sevgilin iste se ona atardın ama
11 Yorumla
Soran+1 yılNe biliyorsun anan gibimi sandın
- Aile & Toplum konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılSanırım haksızsın. Adam mutluluğu içerde aramaya çalışıyor
01 Yorumla
Soran+1 yılBir zahmet çomar.
+1 yılOlabilir ama eşin neticesinde ancak atmayabilir sın de internet ortamı risk teşkil eder dikkatli olmak lazım
00 Yorumla
+1 yılHaksızsın. Odun gibisin. Kocan hala seni boşamadığı için de şanslısın
07 Yorumla
Soran+1 yılYa s. Git
- +1 yıl
Kocana foto atarken utanıyorum de burada tanımadığın insana s. Git.
Bi bitmedi sizin gibi k@şarlar
Soran+1 yılAnnenin mesleğini bize anlatma o r os pu evladı
- +1 yıl
Annem yok benim. Yurtta büyüdüm
Soran+1 yılÇok nornal
- +1 yıl
Sen önce yazmayı öğren m a l
Soran+1 yılTamam
Kesinlikle haklısın.. Foto atman için önce gelip ailenden seni istemesi lazım :D lan! dur yoksa... sjkada
00 Yorumla
+1 yılSonuçta kocan ama yani kocanın telefonunu biri alsa görse ne olur çok riskli iyi yapmışsın
01 Yorumla
Soran+1 yılYani
+1 yılİyi de sen atmasan atacak Bi hatun bulacak işte. Adamın işi düşmüş belli ki, at görsün işini
07 Yorumla
Soran+1 yılHatun bulsun bedelini ödwsin
- +1 yıl
Haberin olcak ya sanki 🤣🤣
Soran+1 yılHaberim olmayacak ise bana tehdid gibi neden söylüyorsun dowldldo kendinle çelişme bari
- +1 yıl
Nie tehdit edeyim seni, umrumdaydı sanki. Kendin yazıyorsun kocanla arandakini, yorum yapana ne çemkiriyosun hayırdır?
Soran+1 yılTehdidi ciddi algıladın ya mecaz olduğunu anlamadın ya ıdlekdkd
- +1 yıl
Hadi be sende, psikolojik deli
Soran+1 yılKes
- Aile & Toplum konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılBence haklısın. Ne olur olmaz, zaten canlı kanlı görüyor seni :))
10 Yorumla Aile & Toplum konusunda 36,2b cevap paylaştı. Hahah kocan yahu niye atmadın 😃 hani diyordu ya üst kat komşunuz hediye alır bak o hesap olmasın sonra
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı. Değilsin. O fotolar yüzünden kaç ünlünün başı yandı telefonları hacklenince
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 4,6b cevap paylaştı.
+1 yılSen de tuhafsın be ablam sonuçta kocan abartma istersen
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılKocan kız ne var atsana kocanın senin telini havckleyip biz mi atalım. yani kocana ,😅
00 Yorumla
+1 yılHaksızsın. Kocan sonuçta nolacak. normalde görmüyor mu sanki?
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 7b cevap paylaştı. Foto atmaman doğru, canlı olarak gösterebilirdin düşüncesindeyim.
01 YorumlaAile & Toplum konusunda 3,3b cevap paylaştı. Bazen düşünüyorum da bu durum cogu kizda travma olusturuyor ne yazik ki
00 Yorumla
+1 yılKızım kocandan mı saklıyorsun, adam canlısını görüp tadına bile bakmış sen fotosunu saklıyorsun 😏
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılHaklısın diğerleri için eve gelme zamanını beklesin
00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı. İstemesi normal özlemiştir ama atmak istemiyorsan da zorlamaya hakkı yok saygı duymalı...
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 7b cevap paylaştı.
+1 yılAtma kardesim Kocanda olsa atma
Senin mahremin yatakta kalmalı00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHaksizain adam mastürbasyon yapacak sendeb destek istiyor kafasi atacak gidip manita bulacak
01 Yorumla
Soran+1 yılKızın kocası yokken manita bulursa böyle rahat ol
+1 yılBende yurtdisindayim ama brn nude istemedim sevgilimden kocan ateși körukleme cabasinda galiba xjsjjf
00 Yorumla
+1 yılevlenir miyim ister miyim bilemedim..
sizde aşırı tepki vermeyin..00 Yorumla
+1 yılBence kocandır sonuçta bir sakıncası yok ki seni arzulaması güzel, sen yollamazsan başka kadınları arzulaması daha mı iyi bence o demeden bile ben kendiliğimden atardım farklılık olsun diye
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHaklısın tabiki burada kocan olmayanlara atmak varken helaline niye atasinki afferim🤣
00 Yorumla
+1 yılSen canım adam flörtün değil kocan bunu istemek doğal hakkı napsın başka karılaramı baksın
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 338 cevap paylaştı.
+1 yılKocan helalin senin ne var bunda fantezi dünyanızı gelisitirin ten uyumunuzu arttırın
10 Yorumla
+1 yılŞu an ben bile merak ettim seni zor olmuyo senin icin
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı. Kocan kız at nolcak sanki
20 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 3,9b cevap paylaştı.
+1 yılSeni özlemiş yatakta eşin normal
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKocan değil, iş arkadaşın veya hoslandigin birisi istese atarsın
03 Yorumla
Soran+1 yılNe biliyorsun anan öyle mi yapardı
Cevap sahibi+1 yılSenin gibi motoru çok gördük de ondan.
+1 yılyabancıya değil eşine atacannn
02 Yorumla
Soran+1 yılİstemiyorum
- +1 yıl
keyif senin nasıl istersen
Aile & Toplum konusunda 3,4b cevap paylaştı. Aldatırsa sende dizini doversin artık
013 Yorumla
Soran+1 yılYoo boşanır nafaka tazminatı takarım
Soran+1 yılSen iş gezisinde iken karın seni aldattığu zaman aynı genişliği göster
Soran+1 yılYahu ben öyle foto atmak istemiyorum ne alaka
Soran+1 yılİstemiyorum zorunda değilim
Soran+1 yılAnayasaya göre zorunda değilim sen neye göre konuşuyorsun? Cahil eğtimsiz çomar.!
Soran+1 yılAyrıca ahmak. Doğunun ezik kürdü babanın evine ne djwldkd sizin orada tabi baba evi benim kendi üzerime evim var ezik doğunun kürdü pis kokun buraya geldi
- +1 yıl
Dhdhdh ırkçı genel ev çalışanı seni. Ben Kürt değilim hem bu zaten problem olacak şey de değil de. Senin gibi kocasıyla derdini burada anlatarak bide kendini gizli üye olarak gösteren akıl yoksunu ruhsuz. Sen nereli olursan ol karı koca ilişkisi apayrı bir olay. Senin fikir düşüncen entel bir fikir yapısında. Ama neye yarar hiçbir şeye yapıcı olmadıktan sonra. Ve bir ırkçılıga gelirsek ben Karadenizliyim sen nereli olursan ol Kürtlerin tuvalete bıraktığı şey olamazsın
Soran+1 yılEvet ezik ahmak anca karşımdaki kadını bastırmayınca küfür edersin profildeki tipe bak. Abaza. Ezik hadi pis laz s. Gşr
Neyse orada bulur o birisini
08 Yorumla
Soran+1 yılBende burada bulurum
Soran+1 yılHakkında taciz den suç duyurusu yapacağım
Soran+1 yıl2021 yasası ile kadınlar artık. Adliyeye gitmeden avukata ihtiyaç duymadan (kades ) kadın anında tacizi ihbar et adlı siteden internet üzerinden ihbar oluşturabiliyor. Ve 12 saat içinde tacizci kişinin eğer internet ortamında ise adı soyadı ve yazdığı telefon kime ait olduğu ve adres bulunup adliyeye alınıyor. Allah devletten sağolsun sizin gibi abaza hiç bir kadının bakmadığı sapık pisliklerin anasını s. kiyo3rlsr 3 aylık oğlum var canının üzerne yemin ederim seninle uğraşıcam. İlk bilgilerin elime geçtiği anda sosyal medyada tacizci diye linç ettieicem. Oğlumun ölüsünü göreyim :)
Soran+1 yılHa bu arada üzülüyorum sana tek kadın bakmıyor sana o yüzden böyle abaza sapıksın. Senin yaşındaki zengin yakışıklı erkekler kadın arasından kadın beğenmiyor. İşte sende anca görmediğin kadına sulan ezik. Yorumu kaldıramıyorum abla ne olur davayı çek ne olur diye yazıcaksın çünkü.
Aile & Toplum konusunda 539 cevap paylaştı. Bu nasıl bir ilişki dostum ❌
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 573 cevap paylaştı. Atabilirdin, elin adamı değil sonuçta kocan
10 Yorumla
+1 yılYüzünü gizleyip ataydın nolcak 😀
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 533 cevap paylaştı.
+1 yılHaksızsin kocan sonucta
10 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılKocan kimden neyi saklıyorsun ki
010 Yorumla
Soran+1 yılİstemiyorum
- +1 yıl
Tuafmiş cinsel birlikteligi nasıl yapıyorsunuz?
Soran+1 yılO konuda sıkıntı yok böyle medya bu işleri sevmiyorum
- +1 yıl
İyi anlayışlıysa atmadın diye tavır trip yapmıyosa güzelmiş
Benyapardım cünki
Soran+1 yılÖyle bir hakkı yok istemediğimiz şeyleri yapmak zorunda değiliz
- +1 yıl
Hakkı var yahu nasıl yok! flört ettigin kişi deilki bu
Soran+1 yılYok hakkı !
- +1 yıl
Alla alla
Bence var ama siz öyle diyorsanız cünki ben zamanında sevilimden alıyordum
Soran+1 yılAbaza
- +1 yıl
Hiöte abazalık değil yoşdan gecen karının kızon kalcalarına bakmıyorum sonuçta
Atmiyobilirsin amaa kocan sonuçta ne olabilir ki
01 Yorumla
+1 yılIlerde evlenmek istemediğim kadın tipi...
01 Yorumla- +1 yıl
Heyecan önemlidir
Biraz kocana karşı edepsiz olmalisin
Aile & Toplum konusunda 456 cevap paylaştı. gidin başkasıyla kafa bulun.
00 Yorumla
+1 yılKocan olduğu için atabilirdin
00 Yorumla
+1 yılHaksızsın. eski eşimle çok yapıyorduk.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılSen kocanı arzuluyor musun?
00 Yorumla
+1 yılEvet ysni neden istediki
00 Yorumla- Devamını Gör (43)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım