AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
158Cevap
Erkek yaparsa vezir kiz yaparsa rezil anlayisi sebebiyle. Soyle dusun en basitinden bir kizin erkek arkadaslari coksa ve onlarla bol vakit geciriyosa kasardir tersi erkek de oldugunda karizmadir. Bu sorunun cevabini sana verebilmek zor cunku bunu diyen erkeklerin olmasi icin herkesin dusunce yapisini degistirmek lazim
neden kardeş biliyon mu. kızlar onlar gibilerine güveniyor tamam mı? sonra araları bozuluyor ve ayrılıyorlar. o işi yapan şerefsizde kızı oyle tehtit edip ona sahip olma hayalleri falan kuruyor. erkek demedim çünkü öyleleri erkek kelimesinin e harfini bile hak etmeyenlerdir. neyse. he korkupta kabul eden saf arkadaşlarımız oluyor ve onun gibi şerefsizler istediğini alıyor. halbuki kız şikayetçi olsa... şeydilir o ayrı.
Şimdi bizim ülkede erkeklere göre yiğidin mali meydandadir diye bir durum var.
Bence saçma ama görüşleri bu iste
tüm dünyada böyle değil mi?
Öyle olmayan yerler vardir diye umut ediyorum
Olum erkek daha dogustan itibarenn saten alet nebaat ortada oldugundan saklama ve gizleme geregi duymadigindan no problemm cokta fifi cokta tın yani... hem turkiyede namus kavrami kadinlar uzerinden yurutulmusturr sen hic bir erkegin herhangi bir kadinla birlikte oldu dyee ; ayy namusum kirlendi dedigini duydunmuuu? mumkun degill :)
Erkek de izi kalmıyor çünkü o yüzden de rahatlar!! . Ayrıca genelde övündükleri yer de başında değil de belden aşağıda olduğundan hoşlarına bile gider bu durum. Ama kızlarda bütün kabahat erkeklerin övündülklerini gömecek yorumlar yapıp yükleyeceksin internete emsal teşkil edeceksin
Neden mi yok? Önünde ki o et parçasına güvenip dünyanın en büyük abidesi gibi gezmeleri yüzünden yok. Beyni ile düşünseler ve hayatı kadını sadece seks objesi olarak görmeseler bir nebze de olsa utanma olabilirdi oda belki. "Erkek" deyince akla performans göstermee penis boyu ve kalınlığı karşılaştırmaa geldiği için ya da yatakta acabaa kac dk boşalmadan durabileceğimm gibi yarışma içerisine girdikleri yüzünden yok. Bence böyle.
erkekler çok akıllı yüzünün resmini koymazlar sonra kızları çok kolay kandırıyorlar herşeye ikna ediyorlar o yüzden de zor duruma düşmezler düşürtürler
ama sorduğum şey çok farklıydı. niye bu kadar üstten cevap verdiniz ki.
neden kadınları namuslarıyla tehtid ediyorlar çünkü toplum kadını küçük görüyor erkeklere öyle öğretmişler
Şimdi daha iyi oldu.
Hepsi ataerkil toplumda yaşamamızdan kaynaklanıyo malesef :((
teşekkürler cevabınız için.
Erkekler demiyelim. Erkeklerin çoğunluğu şerefsiz abaza adi köpek. Kızlarin aklina boyle şey bile gelmez onlar masumdur saftır herşeye inanırlar temiz kalplilerdir her şeyin başı şerefsiz olan erkeklerdir. Hem daha fazlasini isterler. Her zaman hem de. Yazık...
Sen kendi türüne ihanet etmeden önce, kendine ihanet etmişin anlaşılan. Ayrıca kahkaha attım. "Kızlar saftır masumdur" burası, cidden komik.
Kendi türüm o* çocuğu olmussa kusura bakma ihanet ederim.
La adam hemcinslerine hakaret ediyo
Gencler sizde galiba kizlari kandıranlardansınız? Cümleyi okuyun. Ben hemcinslerime ediyorum ama. şerefsiz olanlara hepsi demedim. Ustunuzemi aliniyorsunuz?
cunku erkege birsey olmaz! kadının namusu lekenir adını birseye cıkartılar kimse almaz ayıplanır vs vs.. ha bunu soyleyenler o fotografları gonderene kadına suc bulur ama asıl ahlaksızlıgı yapan o fotogralarla karsısındaki kadını tehdit eden kendine dondurmeye calısacak kadar alcalan erkekcikler..
Cunku burasi turkiye. burada bazi babalar ogullarini "milli olmalari" icin kendi elleriyle sacma sapan yerlere goturuyorlar. Kadin yapinca kotu erkek yapinca iyi oluyor. Boyle sacma bir yer burasi
çünkü burası türkiye'den öte, tüm dünyada olağan bir şeyi tartışıyoruz.
Bu tarz olaylar gelismemis ulkelerde daha yaygin.
Bizde erkeklik direk pipiye baglandıgı için."Erkeğn malı meydanda olur" ya da sünnet olan çocugun eline asa basına taç takılır :D Ondan sonrası zaten psikolojik olarak pipisel bir yaşam anlayışı. dostumuz düşmanımız görsün yiğit adamın şeyisi meydanda olur
İyi yapıyorlar bir kaşarı piyasaya sürüyorlar işte. Sizce aklı başında olupta çıplak fotoğraflarını elin dingiline atan kız gördünüzmü? ben sahsen görmedim. ruhunda var kaşarlık, yapıyorsa çekicek başına gelenleri burası türkiye amerika değil
Artık bu Tür şeyler sadece Kadınlara özgüymüş gibi atfediliyor, toplumumuzda da Erkeğin rahatlığı var, erkekler yapar, erkektir onu öyle kabul et, erkektir senden öncesi olabilir düşüncesi hakim olduğu için ve bu düşünce kadınlar Tarafından da garipsenmediği için, garipsenecek olsa bile bir işe yaramayacağı için, ya da bir işe yaramayacağını düşündüğümüz için kısacası kadınlar olarak kendi erkek Çocuklarımızı eğitemediğimizden, yani harekete geçilmediğinden kaynaklı olabilir
Erkeklere yüklenen sorumluluklarda fazla. Neyse haklısın tabiki, yalnız kız çıplak fotolarını elaleme neden çektirmiş ki :D
bu kesinlikle ailelerden ve yetiştirme tarzlarından kaynaklanıyor. ne yazık ki toplumda 'Erkektir yapar.' bilinci sürüp gitmekte ve erkekler bu şekilde yetişmekte. kimseden ve hiçbirşeyden korkuları yok. bu yüzden neden tehdit alsınlar ki
bır kızın hatalarını erkekler bu zamanda ort bas etmıyor kullanmayı tercıh edıyorlar bu erkegın ne kadar kısılıksız ve karaktersız olduğunun kanıtı elınden gelenı ardına koyma de ılıskını bıtır hıc bısey yapamaz
çünkü erkekler dar zihniyetli maalesef aslında kızlara azcık değer verseler aşağılamasalar bu tür sorunlar olmaz çoğusu annesinin, kız kardeşinin, evleneceği kişinin ilerde kızı olacağının düşüncesini tam idrak edememişler...
ama şöyle düşünmekte yarar var. kadına değer verip, onu geri döndürme yöntemi olarak da bu yola başvuranlar çok. teziniz çürüdü.
böyle geri döndürme yöntemimi olur ya bence hiç de çürütemedin :PPP
işte. benim noktama geldin. "bunu geri döndürme yöntemi olarak düşünen erkekler" var. niye kadını nefret yöntemiyle veyahut kendi namuslarını hiçe sayarak döndürmeye çalışıyorlar? bunu bir kadın erkeğe uyguladığında neden işe yaramaz da, erkek yapınca işe yarar? (fotoğraf)
bence işe yaramaz erkekten ne kadar sevsem de nefret etme sebebim olur şahsen...
Bizim toplumda erkek çocuğu değil mi yapar diye diye erkekler şerefsizlik yapsa dahi kimsenin yüzü kızarmaz. Fakat bir kız çok ufak bir hatada yapsa namussuz olarak nitelendirilir. Namus kavramı sırf kadınlara has bir şey olarak görülüyor nedense
Erkek olduklari icin her taraflarini acma lüksü var cünkü erkeğin elinin kiri cünkü gurur duyar hatta herkeze gosterdigi için yiğidin malı meydandadır dimi
Erkek yaptimi hovarda oluyo kadin yaptimi o* zihniyet bu buyüzden
doğru.
Toplumda erkektir yapar sözü oldukça bu kavram değişmez
Ama öncelikle bir erkeğin bir kadınla yapması evleneceği kadın tarafından kolay hazmediliyor ama bir kadın bir erkekle bunu yaptığında erkek tarafından kabul edilmiyor
cunku kendısının bacısı yoktur olsada o duruma onunda dusucegını akıl edemıcek kadar sıgır bazıları bır kızın namusuyla oynamak bu kadar kolay bazı serefsızler ıcın
ya hacı düşünüyorum da birisi benim çıplak fotoğraflarımı internete attı diyelim kim bakcak l*n o fotolara
yani akla mantığa aykırı böyle birşey yapmak zaten
ayrıca biz erkekler puşt sevgili bulacak kadar geri zekalı olmuyoruz
bana göre o tür erkekler kızlarla eğlenmek için sevgili oluyolar çıplak fotolarını başka neden isteinki ama kızlr seviyolar kızlar için erkeğin duyguları önemlidir
beraber çektirdikleri fotoğraflar da olabilir. bence erkek "kadının gideceği korkusunu yaşadığı için de tehdit edip bir intikam alma mantığı olarak güdebilir." bu sadece nedenlerden biri.
hiç sanmıyorum
Nasıl sanmıyorsun? Bir çok örnek var böyle.
Bir söz vardir Yigidinin mali meydanda olur diye...
Sanirim bu algi yüzünden ama erkekte namus var yani bence :)
tüm dünya için böyle. erkek bir kaç yüz adım önde düşünülür ve kaybedecek bir şeyi yokmuş gibi bakılır.
Tek suçlu erkek değil bence bu konuda. Kızın ona bu davranışı gösterecek ortam yaratmaması lazım. Çıplak fotoğrafını gönder canımlı cicimliyken sonra ayrılınca beni tehdit ediyor de. Göndermeseydin o zaman yani.
bravo kardeşim çok doğru
Aradığımız şey suçlu değil. Ve konu sadece fotoğraf göndermek de değil.
Bu erkekler için ayıp olarak görülmez. Bunu bilen kızlar yapmazlar.
niye görülmediğini tartışıyorduk.
Çünkü oplum namus kavramını sadece kadınların üzerine yıkıyor. Erkekler ne yaparlarsa yapsınlar alkış tutulup, aferin oğlum deniyor.
İstisnalar olsada geneli böyle...
Çünkü; şerefsizliği bir yaşam biçimi olarak edinen, su katılmamış ve ortalarda erkek diye dolaşan bir yığın insanat var.
bu zihniyet sadece erkekler tarafindan benimsenmis degil ki. isin daha da aci tarafi bircok kadinin bile bunu benimsemis, kabullenmis olmasi... savunabilenler dahi var.
Hayat bizi çürütüyor @-Şavk
Kendi oğlunun pipisini çekip sünnet fotoğraflarını çekip insanlara göstermekten çekinmeyen bir toplumda erkeklerin bu kadar rahat olması çok normal bence
haklısın hiç bir kız çocuğunu öyle görmedim yanlış anlaşılmasında
Aynen çok doğru, toplum aslında kadınları aşşağılayan, bunu sadece erkeklere mal edemeyiz çünkü erkekleri yetiştirenler de kadın
senin çıplak fotorafın ne işi var onda? cezanı çek işte. evlenmeden neden soyunuyon? :D
tamam ya kıyamadım gene :( annene söyle o sana yardımcı ola bilir gidin savcılığa şikayet edin.
Okuma ve yazması olmayan bir boşluksun.
valla he başlığı okudum gerisi yok :D :) k. b :) ya öyle erkekler harbiden insanlık dışı yani öylelerini idam etmek medinedeki gibi kesmek lazım açıkcası. okadar kolaymı bir insanın gururuyla oynamak namusunı hiçe saymak. türkiyede neden böyle şeler oluyor söyliyim sana medinede olsa kol bacak götürürler burada herşey serbest ondan kardeşim bukdar basiy :D burdada kessen kollarını bacaklarını televizyonlara psikopat bikaç kişiyi çıkar bak nasıl korkuyolar :D hani film çeker gibi nuamradanda olsa medya böyle film yapıcak aslında :D dümenden haber yapcaklar aydan aya böyle bak nasıl düzliyor medya her zaman oyun yapmadımı birazda iyiye kullansın gücünü. D
ha bide şu var kadında evlenemden neden soyunuyor? bence hak ediyo karılarda.
başlığı okumaya başladım yok artık dedim ta ki bitirene kadar
sonra da bunu buraya yazayım ama düşüncelerimi yazmayayım dedin?
uzun yazmayı sevmem
uzun yaz demedim. "cevap yaz" dedim.
soruna cevabım oldukça uzun demek istediğim bu. illa net mi söyleyelim dolaylı yoldan anlaşılmıyor mu
ne saf kızlar var yaa arkadasın bırı kız erkeğe fotosnu guvenıyor da veriyor demiş... be akıllı kız sen nasıl bir güven duyuyorsun evlenmmeden senın cıplak fotonu ıstteyen adama ! böyle saflarda var ya pesss. sonra bize nede o diolar. derler tabi..
Toplumumuzda erkekler küçüklükten beri herkese göstermeye müsait bir ortamda büyütüldükleri için bu tazr şeyler onlara koymaz.
Misal;
"Göster olm amcanlara pipini..."
kızların erkeklere verdiği bir güven var cunku hem erkeklerin kaybedecekleri bişey yok turkiyede tecavüzcü bile o beni bastan çıkarıcı giyiniyor deyip işin içinden cıkıyosa ne beklenir ki..
sorum sadece türkiyeyle alakalı değil. ve güven karşılıklıdır. birbirine güvenen bir çift, bir süre sonra bu duruma düşebiliyor. ütopik olmayın.
Çünkü bazı erkekler sadece uckurunun pesine dusmus anası bacisini dusunmeyip nerden nasıl faydalanırimin hesebini yapan dar kafalı ve dusuncesiz mahluklar
peki hayatı boyunca düşünceli olmuş, ailesini de düşünmüş bir erkek yapıyorsa? teziniz çürümüş olabilir.
Yok öyle bir dünya
Var, yanıbaşımızda.
gerçekten iyi bir soru :) ki bunu türkiye üzerinden konuşursak herkesin bildigi gibi türkiye +2 derecede bir müslüman ülke namus denildimi bayan gelir türkiye genelinde nereye gitseniz budur yani sanki bir baş yapıt kurulmuş namus üzerinde bayanlara sacma gerçekten türkiye üstündeki düşüncelerim varsa yabancı bir ülkede yaşamış bir arkadaş bide oradan okuyalım orada bögle bir fikre kapınılacagını bile saymıyorm :)
çok klişe bir cevap ama çok doğru. namus kavramı kadınların sırtına yüklendiği için. hem de tamamıyla. öyle ki erkeklerin eşleri kötü bir şey yapsa erkekler, namusumu 5 paralık ettin der ya, öyle işte. tamamıyla kadınların sırtına yüklenmiş.
Erkekle kadını bir gören bu ideolojiyi anlayamıyorum. Yasal Hak bakımından eşitiz Hatta kadınlar bazı durumlarda Erkekten daha üstün pozitif ayrımcılık yapılabiliyor mahkemelerde
YANLIZ şunu anlayamadılar SİZDE KUKU var BİZDE PNİS var bu o kadar büyük bir farkki erkek yapıyorsa bizde yapabiliriz anlayışı Şimdiki nesil kızlara özgü yani rospuluk damarlarına işlemiş.
TARİH BOYUNCA HİÇ BİR KADIN 10 LARCA ERKEĞE KENDİMİ DÜZDÜRMEK İSTİYORUM DEMEMİŞTİR YENİ NESİL DÜZDÜRMEK İSTİYOR GALİBA
Kadın o namusu taksa o tip fotonların ne işi olur milletten diymi
haklısın bende öyle düşünüyorum
Benim yaşadığım yerde bu tür olaylar çok olur, ve erkeklerin başına da çok gelmiştir.. Dikkatli olmak yeterli. bir kere olmuşsa bir kez daha resim yollama mayı öğrenmek lazım :)
çünkü çocukluktan beri erkeklere hep hadi oğlum göster amcaya şeyini
kadınlara ise kızım koşturma şu etekle oraya buraya dendi
Muhafazakarlik erkege sokmuyor cunku namus erkek icin gecerli bir olgu degil namus deyinve aklimiza insan degil kadin geliyo
Sanırım farkındalık yaratmak için sorulmuş soru heralde. Bir kız bunu yapmaz ki, sonuç alamayacağını bilir zaten.
Ki yapsa bile erkeğin umrunda olmaması gereken durum.
Erkektir yapar algısı neden var diye sorsan daha iyi olurdu.. Küçükken aşılanıyor bu algı bu psikoloji. Erkeklerin serbest yetişmesi. bu konularda azgın davranışları göstermesi normal karşılanması gerektiği zannediliyor...
Ata Erkil , bir toplumdan geldiğimiz için erkek ne yaparsa doğru sayılır kabul edilir , bunun gibi durumlar yaşanmaz eğer olası bir şekilde toplum veya mahalle baskısı olursa erkek uzaklaşır , kadın ya öldürülür ya da kötü kadın muamelesi yer
1. Erkek Zaten Çıplak Foto Göndermez Çünkü Fıtratlarında Or... luk Yoktur...
2. Gönderse de Kız Bunu İnternete Atamaz İçimizde Puş... tluk yopktur...
3. Erkeğin Vücudu Estetik değildir kız İstemez yani...
kızlarda o kadarda masum deıller bir cogu nerdeyse cıplak dolasır ay benim namusumla oynadı falan der ama halbuki coktan 10 kisiye felan vermistir.
Iffet kadına bahşedilmiş , korumak ona üstlenmiş her açıdan.
bir aksiliktir oldu. bunu neden bu yolla yapmaya çalışıyor erkekler? sorum buydu.
Canım benm suç biraz sende ne diye soyunuyorsun hadi soyundun ne akla hizmet resim çektiriyorsun hiçmi akıl edemedin?
Toplum baskisiyla ciplakligindan utanan insanlariz biz. Erkek soyundukca ovunur. Biz soyundukca yeriliriz. Ondan kaynakli
her koyun kendi bacagindan malesef...
kizlar akilli olacak korkacagi utanacagi islere kalkismayacaklar...
Erkektir s. ker atar elini yikar gecer ama kız kendine laf getirtmeyecek mantigindan. Sen hic gece disarida cafeye gidiyor diye arkasindan kaşar denen erkek duydun mu
Mizahına hayran kaldım :)
Teşekkür ederim @Kazanovaaa :)
"Neden bu tür pislik şeyleri erkekler yapar" demişsin de,
ite kopuğa çıplak fotoğrafını gönderen kızın hiç hatası yok mu?
Hayirrrr var arkadasim bir cemaatten değil bu soruyu soracak resmi bile atmiycagina eminim
anlamadım. sanırım gece olduğundan.
Var öyle kişiler böyle soruyu dahi soramaz nadir kişilerden yani günümüzde öyle erkeklerde var hala
sebebi net namus kelimesi kadınlar için var sanılıyor.
Cevap çok basit ;
Anne : - Oğluşumun pipişini yiyin yavruiii büyüyünce çok yakışıklı olucak kızların canını acıtacak bir tanem.
Oğul : - Ya anne şımarıyorum amaaa
Hacı bide kız cocuk annesini örnek verebilirmisin.
Erkekler cinsellik için sadece bu kadar kendini aşağılık duruma düşürüyor genelde ve de bir kız gel dediği zaman gitmeyen erkek pek görmedim öyle olsada kızlar saplantı hale getirmiyor pek.
küçüklüğünden beri alışmıştır erkler Cemal amcalarına / Aysel teyzelerine pipilerini göstermeye o yüzden sıkıntı olmaz
Çünkü sevgilisinin çıplak fotoğraflarını internette paylaşan kızlar nadir , bir de şu zihniyet var oldukça saçma erkeğin namusu olmazmış saçma
Çünkü bizim toplumda erkek istediğini yapıyor genelde kadın yapınca namus oluyor.
Erkeklerle Kadınları eşit görmüyorlar namus konusunda bütün problem bundan ibaret bence.
Bu benim fikrimdir katılmayabilirsiniz saygı duyarım.