"Yine başkaları için uyandık.."
Diyebiliyor muyuz hala...
Yoksa..
Kendi davranışlamız için bile yüzümüz kızarmayacak hâle mi geldik...
Sizlerin bu konudaki düşünceleriniz nelerdir?

yok ben hala özellikle de şu sitede ki gerçekte kızların eşgaline bakmadığı halde bir sürür bir de evli kadınla yatmış (halbu ki yarısından fazlası külliyen yalan okumuşlar seks hikayeleri. com dan gelmişler burada gizli hesaptan falan fantezi anlatıyolar (hoş bunun fantezisini yapacak kişi de artık nasıl bi aşağılık kompleksine sahipse başkasının olana göz dikecek kadar kendine güvensiz), en iyi ihtimalle ortalama bir erkekliğe sahip olduğu halde attan emanet aldığı bir erkekliği olduğunu ve gece boyu her türlü sınırsız fantezi yi yapıp her partnerinin bulutların üstüne çıktığını idda eden ama gerçekte yatacak birini bulsa kısacık ön sevişme (oda yapmayı akıl ederse o ara) ardından 10 dk yı bulursa şükretmesi gerekecek sözde sert ama gerçekte light erkeklerin adına hala utanıyorum özellikle de şunu bile hala ayırt edemeyecek kadar kafalarının içi boş olduğu için, eğer biri kendisine sorulmadığı halde bir şey ile övünüyorsa bilin ki o şeye sahip değildir sorulsa dahi caka satıyor havasını atıyorsa bilin ki gerçek olsa dahi bu kişi bir sebepten ötürü özgüvensizdir ve ya düşük olan ya da hiç olmayan benlik saygısının yerini kibirle doldurmaya çalışıyordur şu hayat bana döve döve bişey öğrettiyse budur.
Bazılarını görüyorum zaman zaman diyorum ben yapsam yerin dibine girerim bir nevi tecrübe oluyor bana o haraket ya da o adımlardan daha uzak kalmamda yardımcı oluyor
Cevap
13Cevap
Utanmıyorum.
Kendi acimdan soyliyim Utanıyorum, hemde dehşet birşekilde.. hem yapılan şeyi izleyip utanıyorum.. sesiz kalmıyorum ama birşeyler de yapamıyorum.. evet, utandigim doğrudur..😐
#SelamGençlik 🍀🍀
Utanma duygusu utanç verici artık. Alabildiğine az utanmak, yüksek özgüvenle karıştırılır oldu..
#TubaSueda 🍀🍀
Halen kendi yaptıklarıma utanmakla meşgulüm. Ne zaman kendimle ilgili sorunları halledersem o zaman başkaları için utanmaya başlayacağım.
Cidden bazen öyle şeyler görüyorumki kendimden iğreniyorum özgürlük adı altında baya şeyi normalleştirdiler malesef😕
İnan empati yapıp üzülmek ve utanmak beni çok yordu, artık kimseyi yanıma yaklaştırmıyor izlemiyorum, huzuru böyle sağladım
Başkalarının yaptıkları için utanıyor, ders alıyoruz..
Tabi çuvaldızı da batırıyoruz böylelikle..
Başkalarının yaptıkları için ben neden utanayım? Utanmam. Saçmalık olur.
insanların hatalarından ders aldığım oldu..
bazen de hiç bir şeyi umursamadığım dönemler de..
Mükremin'in videoları karşıma çıkınca utanıyorum rezillik birde çocuklar izliyor bunları
Başkalarının yaptığından neden utanayım banane ki milletin ne yaptığından.
Başka erkeklerin yaptığı bazı şeylerde bile halen utanıyorum
Sen onu boş ver de 40 yaşında nasıl bekarsın?
Bekar olmanın yaşı mı var?🤔
Bekar demiyelim de dul diyelim biz ona daha doğru olur.
Hiç evlenmeye kişi nasıl dul kalıyor?🤔
*evlenmeyen
Bir insan neden evlenmez ki 🤔
Hayat. ..
Herkesin kendine göre sebepleri olabiliyor.
😌
Öyleyse senin yaşın 40 değil 🤔
1982 doğumluyum.😌
Maşallah demir gibisiniz 100 yıl daha yaşarsınız 🤭
Benim için önemli olan uzun yaşamak değil.
Geri kalan hayatımı yaşamak istediğim şekilde yaşayabilmek.
Ve kimseye sağlık açısından yük olmamak.
Eğer ömrünün geri kalanını bekar yaşarsan kimseye yük olmazsın. Bu sayede kendini hayatını da dilediğin gibi özgürce yaşarsın.
utanma duygumuzu kaybedeli çok olmuş
Kimin ne yaptığı beni ilgilendirmiyor
Ben bazen utanırım başkası adına...
Ar damarı çatlamissa bir insanın geçmiş olsun
tabiki de
Utanırım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?