Sizce arkadaşlığımız zedelendi mi ve bu sizce de fazla ağır olmamış mı?

Çok yakın çocukluğumdan beri tanıdığım kardeşim gibi olan bir arkadaşım var geçenlerde sevgilisiyle buluştu sevgilisi de benim yakın arkadaşım ben tanıştırmıştım bizim aramızda atışmalar oluyor bunlar beraberken bana video atmış ama benim buluştuklarından haberim yoktu banaa heeerrr şeyi söyler ama bunu söylemedi bende altında bir sebep aradım yani dümdüz bir çizgi düşünün çıkıntısı oldu konuşmadım 1hafta sonra konuştuk derdimi söyledim o da benim için o büyütülecek bir mesele değildi sen sanki sana ihanet etmişim yalan söylemişim gibi tepki verdin falan dedi bende haksız mıyım dedim kendine göre haklisin açıklama beklemissin ama benim kendime göre bir suçum olmadığı için açıklama gereği de duymadım dedi sonra bende hayatında bir hiçsem söyle yani falan dedim bu kadar küçük olaya boyle büyük cümleler kurma tepkine gercekten kırıldım sende çok şey yapıyorsun ama kıymetli oldugun için ben üstünde bile durmuyorum dedi ne olduğunu sordum soylemedi aklıma ne yaptığım takıldı yani her zaman yanında olmaya çalışıyorum kötü şeyler yaşıyor gecenin 2 3 ünde sabahın 6 7 sinde her zaman arardı konuşurum rahatlatırım çünkü benim için çok değerli ve bende değer verdiğim birinin böyle yapmasına kırıldım ama benden daha çok kırılmış çünkü 18 yıldır duymadığım bir cümle duydum eğer beni bir daha böyle küçük şeyler için yargılayıp büyük cümleler kurarsan arama mesafe koyarım senin tercihin olur dedi bu sizcede fazla değil mi canım çok yandı..
Sizce arkadaşlığımız zedelendi mi ve bu sizce de fazla ağır olmamış mı?