Arkadaşlığımız bitti?

Bugün 2 senelik bir arkadaşlığım bitti. Kardeşim gibi gördüğüm kızı tamamen cıkardım hayatımdan. Pişman değilim onun yüzünden bitti. Son 2 gündür beni tersliyor falan ben de alttan almam hic bir zaman bende tersliyorum atışıyoruz. Arkadaşım elbette cok seviyodum bu güne kadar, ama bakısları da bir tuhaf ya. Hani karanlıkta kedi görürsünüz de korkutucu bakar ya onun gibi. Hayır arkadaşım olmasa dövmem icin bakışları yeterdi. Ben sinirlendiğim zaman bile o kadar kötü bakamıyorum. Dudağımı ıssırmıştım sinirden şişmişti onun eline değdi bugün, ıyhh falan dedi dedim abartma istersen öpüşmedik dudağım eline değdi. Buda yine kötü bakmaya başladı, dedim bana öyle bakma sinir oluyorum sonra tartısmaya basladık. Dedi sen hicbirşeyi haketmiyorsun, senin icin neler yaptım, ödevini yapmak icin gec yattım, sakız ciğnemiyorum sen istemiyorsun diye vazgeçtim. Dedim ya annenden babandan vacgeçmedin sakız ciğnemekten vazgeçtin. Bu yaptıklarını yüzüme vurunca sinir oldum. Annem bana verdiği paranın lafını yapınca bile sinir oluyorum. Lafını yapıcaksan niye yapıyosun o zaman? Yapmasaydın. Bende dedim sana yaptığım iyi şeylerin hicbirini söylemicem. Senin kadar seviyesiz olmucam, ben iyiliklerimi kavga ettiğimizde senin yüzüne vurmak icin yapmadım. Kardeslik zaten fedakarlık yapmak demektir sen konuyu cok yanlıs anlamıssın dedim. Muhattap olmayalım artık bu kadarmış dedim. Göttnü ben kaldırdım tek bana diklenebiliyor. Kardeşim dediğim insana vurmakta istemiyorum ama artık bitti tamamen bende. Bundan sonra nasıl davranmalıyım? Ve ilk defa bu kadar uzun küs kaldık. Umrumda değil cünkü haklıyım. Normalde 1 dersten fazla uzun sürmezdi bizim küslüğümüz.
Arkadaşlığımız bitti?