dostça bitmedi ama kavga gürültü de olmadı o duyguların bittiğini söyledi bende kabul ettim bunu neden hak ettim bilmiyorum diye ufak bir serzenişte bulundum oda konu senle alakalı değil dedi
öyleymiş sonra kısa bir süre sonra hayatına birisi girdiğini gördüm ya da hep varmış ama emin olana kadar beni bırakmamış gibiydi..
Oldu tabi, kimse ile kötü ayrılmadım diye yazmayı çok isterdim. Bak ben adam gibi ayrılmayı tercih edenlerdenim. Ama illa bana söv sonra bitsin. Yani böyle bitmesi için sabrımı ölçenler oldu. En son ki ilişkimde adam gibi ayrıldık ve adam gibi bitti. İsteyince böyle ayrılmak oluyor, o kişi ağladı ya karşımda. Bazı şeyler olmayınca olmuyor işte. Ne kadar zorlar isen zorla eskisi gibi olunmuyor. Hayatımda sadece bir kişi ile kavga ve gürültü ile ayrıldım. Haketti oda sabır diye bir şey bırakmadılar çünkü. İsteyene zevk ile sayar, bitiririm.
Genelde insan gibi bitirmekten yanayım fakat bazı insanlar çirkinleşebiliyor.. E haliyle karşı taraf çirkinleşince ben de kendimi savunuyorum.. Sonuç olarak bir kavga olsa da her ihtimalde iyi şekilde veda ederek ayrılmak en doğrusu.. En azından olaylar soğuduktan sonra.. Keyifli günler..
Bir ayrılık olduysa; ortada aslında hiç gerçek bir ilişki olmamıştır. Bir taraf sadece ilişki var sanmıştır. Ya seven öyle inanmak istemiştir; ya da sevilen çıkarlarına o an öyle uygun olduğu için öyle seviyormuş gibi davranmıştır.
Bu nedenle velhasıl kelam diyebilirim ki;
Dostça ayrılmak değil de, olmayan bir şeyin bu yolla sadece hiç olmadığı daha çok vurgulanmıştır diye düşünüyorum.
- “Beni terkedenlerden tek bir dileğim olurdu Ne olur bir daha aramayın beni Çünkü ben kolay unutamıyorum Size duyduğum o akıl dışı aşk yüzünden keder bahçemi dağıtıyorum Böyle derdim fakat yine de ararlardı beni Soluksuz ve umutsuz kaldıkları ilk gece Akıllarına ilk ben gelirdim O yedek sevgili!”…
Olmasını isterim ben. Normalde ilişkilerimde karşındakine bu fırsatı tanırım. Ben ayrılmam o ayrılsın isterim ama dönünce işi zor olur. Tam anlamıyla bir aşk yaşayıp ta ayrıldığım hiç olmadı. Gerçekten seviyorsam bir nedenle ayrılmışsak ve ayrılmak gerekiyorsa ben hep hayatında olmayı tercih edebilirim. Bir başkasını sevdiğini görünce ve ona güzel sözler söylediğinde ise hayatından usulca gitmeyi tercih ederim diye düşünüyorum
Evet, dostça biten ilişkim değil ilişkilerim oldu. Saygı çerçevesinde sonlandırdık. Zaman zaman sohbet ediyoruz. Teliyle arada görüşüyorum. Kişi kendini biliyorsa, kendisine ve karşıdakine saygısı varsa dostça bitebilir.
hic problemli biten iliskim olmadi tabiki oyle aaa bitsin artik tabiiki bitsin en guzeli bu denmiyor ama genede konusarak devam etmedigini gorerek bitirdim
Selam Kötü olarak biten ilişkim hiç olmadı. Olmuyorsa kı gayet doğal herkes herkesle anlaşacak diye bir kural yok. Kendıne iyi bak , eyvallah dedim hepsı bu.
Bence bir ilişki kavgasız gürültüsüz bittiyse iki tarafında birbirine karşı tutkusu hiç olmamıştır. ya da o ilişki ölmüstür siz uzun süredir devam ettiriyorsunuzdur
Evet oldu ama ilişkide sayilmazdi bir çok kişiler vardı amankesinlikle niyetimi bozmadım kuaförüm birde isimde hücumda biriyim hizmet sektörü ilişki aramıyorum şu anlık ama epey vardı geriye bakınca fikirlerime saygı duyarlardi art niyetsiz