Küsüp vedalaşma huyumuz yok ama uzun süre dost kaldığımız arkadaşlarla görüşmüyoruz. Fakat bu durum yıllar sonra yine değişebiliyo. Büyük bir yamuk olmadığı sürece eski dostlarla düşman olmuyoruz.
@meraklıoğlann Olayın özü şu; Benim annem vefat etti babam başka kadınla evlendi. Babam çok zengin biriydi. Kadın benle babamın arasını bozuyordu ve görüştürmemeye başladı. Babamın evine gidemez babamla görüşemez oldum. Bu arkadaşım da komşumuzdu mahalleden hem de en yakın kankamdı. Sonra kadın babamın tüm malvarliğini üzerine geçirmiş, babam kalp krizinden öldü. Miras hakkimi gasp etti kadın. Mahkemeye verdim ve kadının parayla tuttuğu yalancı şahitler mahkemede bana iftira attilar. Hayırsiz evlatti, babasini hiç ziyaret etmezdi, kapiya dayanip para ister rezalet çıkarirdi, adam ameliyat oldu kızı hiç ziyaret etmedi falan diye yalanlar söylediler. Ben de şahit olarak kankamı yazdirdim. 30 yillik en yakin arkadaşım ve komşumuz herşeyi en ince ayrintisina kadar biliyordu görmüştü de. Ama şahit olmak istemedi , çok yalvardım dinlemedi. Durduk yere düşman sahibi olmak istemiyormuş, ne olur ne olmaz dedi. Ben de 30 yillik arkadaşliğimi bitirdim. Sayisiz iyiliğim olmuştu, onu işe ben soktum, platonik aşkıyla arasini yaptim, onu ben sosyal çevrelere soktum, kariyer planini ben yaptim, her gittiğimiz yerde hesapları hep ben öderdim hiç elini cebine attırmazdim. Sonuç bu oldu.
@meraklıoğlann 30 yıllık dostluğun karşılığı bu olunca ben de sahte dost istemedim hayatımda. Bazen insanlara fazla değer veriyoruz onlar da bizi satıyor
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Küsüp vedalaşma huyumuz yok ama uzun süre dost kaldığımız arkadaşlarla görüşmüyoruz. Fakat bu durum yıllar sonra yine değişebiliyo. Büyük bir yamuk olmadığı sürece eski dostlarla düşman olmuyoruz.
Yok maalesef ama kuzenlerim var görüşmüyoruz son zamanlarda pek denk gelmiyor
Senin niye hiç hesabın kapanmıyor
Benim kuzenler de yaramaz
Hiç dostum olmadı. Olamaz.
30 yıl süren dostluğum bitti
Neden
@meraklıoğlann Mahkemede benim için şahitlik yapmadı. Ben de bitirdim. Ihtiyacım olduğunda desteğini görmeyeceksem sahte bir dosta gerek yok
Şahitliği yalancı şahitlik mi olacaktı
@meraklıoğlann hayir tabi ki sadece gördüğü bildiği doğruları söyleyecekti
Bu da neden yapılmaz ki ya gerekçe olarak ne sundu
@meraklıoğlann Olayın özü şu;
Benim annem vefat etti babam başka kadınla evlendi. Babam çok zengin biriydi. Kadın benle babamın arasını bozuyordu ve görüştürmemeye başladı. Babamın evine gidemez babamla görüşemez oldum. Bu arkadaşım da komşumuzdu mahalleden hem de en yakın kankamdı.
Sonra kadın babamın tüm malvarliğini üzerine geçirmiş, babam kalp krizinden öldü. Miras hakkimi gasp etti kadın. Mahkemeye verdim ve kadının parayla tuttuğu yalancı şahitler mahkemede bana iftira attilar. Hayırsiz evlatti, babasini hiç ziyaret etmezdi, kapiya dayanip para ister rezalet çıkarirdi, adam ameliyat oldu kızı hiç ziyaret etmedi falan diye yalanlar söylediler.
Ben de şahit olarak kankamı yazdirdim. 30 yillik en yakin arkadaşım ve komşumuz herşeyi en ince ayrintisina kadar biliyordu görmüştü de.
Ama şahit olmak istemedi , çok yalvardım dinlemedi. Durduk yere düşman sahibi olmak istemiyormuş, ne olur ne olmaz dedi.
Ben de 30 yillik arkadaşliğimi bitirdim.
Sayisiz iyiliğim olmuştu, onu işe ben soktum, platonik aşkıyla arasini yaptim, onu ben sosyal çevrelere soktum, kariyer planini ben yaptim, her gittiğimiz yerde hesapları hep ben öderdim hiç elini cebine attırmazdim.
Sonuç bu oldu.
Hayırsız çıkmış
@meraklıoğlann 30 yıllık dostluğun karşılığı bu olunca ben de sahte dost istemedim hayatımda.
Bazen insanlara fazla değer veriyoruz onlar da bizi satıyor
Bir kişiyle fazla uzun ilişki kurmamak lazım
E sen şimdi kimle yaşıyorsun😞
Yalniz yaşıyorum gayet mutluyum
Ne yiyon ne iciyonn😞
Çalışıyorum herkes gibi 😂
Hangi şehirde yaşıyorsun
İstanbul
Hmm istek atarmisin bişey sorcam
Hayır
Evet ama çocuktum
Bitirdiğim oldu