Yeni arkadaş ortamında beni istemeyen sevmeyen kişiye karşı ne yapmalıyım?

Merhaba benim yakın bir arkadaşım vardı bana kötü davranıp kıskandıgı için (başka nedenlerde var) onla olan arkadaşlığımı bitirmek zorunda kaldım ve tek arkadaşımda gittigi için yanlız kalıp depresif yaşamaya başladım 4 ay boyunca ve sonra yeni bir arkadaş ortamı aradım bir ortam buldum ve bende o ortama girdim o ortamdaki herkes bana alıştı beni sevdi bir kişi hariç o bir kişi beni sevmiyor ortamda istemiyor ben o ortama gittigim zaman herkes benle iyi oluyo ama o ben geldiğim an benden kaçar gibi sinirli bir tavırla ortamdan gidiyo diğer herkeste onun peşıne gidio çünkü o kişi bunların 11 yıllık arkadaşları ekstradan bu kisi benim mahallemde oturup mahallemdeki bütün herkesle gezio hepsiylede samimi ben mahalleden birinin yanına gitsem o ordaysa kaçar gibi gidio ve yanına gittiğim kişide onun peşinden gidio dur çocuğa böyle davranma dio mahallemdeki ve girdiğim ortamdaki çocuklar bu kişiyle benim hakkımda konuşuo oda gelsin o çocugu niye istemiosun die yani benim bu çocuklarla sorunum yok beni severler sorunum beni sevmeyen çocuk onun yüzünden herkes benden uzaklaşio mecburen benim ne yapmam lazim bu cocukla samimiyet kurmaya çalıştım ama olmadı ne yapmam lazım :( :( :(
Yeni arkadaş ortamında beni istemeyen sevmeyen kişiye karşı ne yapmalıyım?