İsteseydi kanserin de hıv in de çözümü olabileceğini düşünüyorum ama bu ilaç sektörü kan kaybeder o durumda. Zaten nüfus azaltma çabaları var neden bulunsa yayılsın.
Şöyle bir şey söylicem bu zamana kadar her şeyin çaresi bulundu da acaba ne zahmetse kanserin çözümü neden bulunmadı ben bir yerde okumuştum ünlü bir eski bir doktor yazmıştı sanırım bu yazıyı Aslında kanserin ilacı var ama insanları ve ilaç paralarını sömürmek için bunu tıp dünyasından uzak tutuyorlar diye Bence haklı …
Allah Kötü insanların kalbini parçalanıp yeniden yaratırsa o zaman belki bir umut olabilir bebeğim ama herkesin menfaati para olunca maalesef çoğu insan ölüme sürükleniyor nasip hayırlısı olsun 🌺
kemoterapinin insanları sarstığı sonucuna hangi bilimsel veri sonucu ulaştın? kemoterapinin kimlere verilip kimlere verilmediği hakkında en ufak bilgin var mı sadece soruyorum?
kemoterapi bütün hücreleri öldürüyor bilgin vardır umarım coğalan hücreleri engellemeye çalısırken sağlıklı hücreleri de öldürüyor bu da insan ölümünda büyük pay sahibi
abi hshshshshs. kemoterapi kimlere verilir bunu biliyo musun? kemoterapi, kanseri artık başka organlara yayılmış ve ameliyatla iyileşme şansı sıfır olan, son evre kanser hastalarına verilen bi tedavidir. eğer bi kadın evre 1 meme kanseri ile genel cerraha giderse hiçbir doktor o kadına kemoterapi vermez. kanser henüz lenf veya kanla başka organlara yayılmadığı için ve daha ilk evrede olduğu için ameliyat edilir alınır. eğer aynı kadın evre 4 yani son evre kanserse, artık o kadının ameliyatla iyileşme şansı yoktur. çünkü memedeki kanser tüm organlara yayılmıştır. zaten o kadının kanser yüzünden bağışıklığı iyice çökmüştür, diğer organlara yayıldığı için de ömrü kısalmıştır. yani bu kadına kemoterapi vermesen de vefat edeceği açıkça ortada kanser akciğere sıçrar solunum sıkıntısı yapar, göze sıçrar kör yapar, mideye sıçrar hasta beslenemez olur. kemoterapinin amacı kanser hastalarını tamamen iyileştirip sağlığına kavuşturmak değildir. kemoterapinin amacı kanserin başta beyin ve kalp olmak üzere daha fazla organlara yayılmasını engellemektir. dolayısıyla hiçbir hasta kemoterapiden ölmez, çünkü zaten kanser tüm vücuda yayılmıştır. kemoterapi daha fazla organa sıçramasını engelleyerek hastanın tam tersi ömrünü uzatır. yani o vefat eden kanser hastaları kemoterapi almasaydı çok daha erken vefat edecekti. Allah rahmet eylesin. kaldı ki kanserin tek tedavisi ameliyat ya da kemoterapi de değil. radyoterapi de mevcut. sadece kanser hücrelerini hedef alan, sağlıklı hücrelere dokunmayan kansere özel ilaçlar da mevcut. o zaman ne yapacağız bu ilaçların da sgk kapsamına alınması için cimerden sağlık bakanlığına yazacağız
kaldı ki bitkisel kürlerle vücuduna yapacağın şey kanser hücrelerini öldürmek değil toksik etkisi yüzünden kanserin yanında bi de karaciğer yetmezliği ile uğraşmaktır. düzenli beslenme ile de kanseri yenemezsin, evet beslenme önemli ama sadece yemekle hiçbir kanserin üstesinden gelemezsin. çünkü sağlıklı hücrelerinin enerji kaynağı neyse kanser hücreleri de onu kullanıyor. yani bi besinden bi enerjiyi aldığın zaman, o enerji sağlıklı hücrelere gitmiyor. kanser hücrelerinin metabolizması çok daha hızlı olduğundan sağlıklı hücrelere fırsat kalmadan o enerjiyi kanserleşmiş doku kapıyor. kanser hücrelerini yenmenin iki yolu var ya ameliyatla kökten alıp kurtulacaksın ya da metabolizmasını durdurup kanser hücrelerini öldüreceksin. üçüncü seçenek yok
kemoterapi sağlıklı hücreleri de öldürüyor yalnız tamamen beslenme ile alakalı ve bitkiler ile kanseri yenmek mümkün sağlık bakanlığı ilaç sektörünün verdiği bilgilerle konusuyorsunuz ölüm harici herşeyin tedavisi bitkilerle yapmak mümkün öyle bitkiler var ki 500 1200 kat daha kemoterapiden güçlü bitkiler var kemoterapi bana göre hiç bir işe yaramayan intihara sürükleyen bir tedavi türü
ölüm harici her şeyin tedavisi bitkisel olsaydı şu an dahiliye servisi bitkisel ot bilmem ne kullandıktan sonra karaciğer yetmezliği gelişen ve karaciğer nakli bekleyen hastalarla dolu olmazdı. her bünye başkadır her bitkinin herkese etkisi aynı değildir. mesela papatya çayı bana iyi gelir ama senin bünyen kaldırmayabilir ciddi alerji ve alerjiye bağlı inme şok ölüm gelişebilir bunu da sen bilemezsin. eğer bitkilerle hastalık tedavi ediliyorsa miyoplar da iki çay içsin göz numaraları düzelsin bu mu yani tedavi ya da kolu bacağı kırılan hastaneye gelmesin alçı da yaptırmasın adaçayı kırık kemiği mi iyileştircek? bilim ilerledikçe tıp modernleştikçe bi bu ortadoğu zihniyeti olan ülkeler daha da geriye gidiyo anlamıyorum
kemoterapinin sana göre işe yaramaz olması gerçekten de böyle olduğu anlamına gelmez. twitter bile kemoterapi sayesinde kanseri atlatan hastaların zafer çığlığıyla kaynıyor hadi doktora inanmıyorsun bari aç hastaları oku dediğim gibi kemoterapi kanseri iyileştirici tedavi değildir kanserin daha çok organa yayılmasını engelleyen tedavidir ve amacına göre gayet başarılıdır da
olaya cok farklı yerlerden yaklaşıyorsunuz benim bahsettiğim şeyler bunlar değil bunları zaten bitki tedavi etmez ama insan bünyesine ne yüklerseniz o tarafa evrilir
bünyeye ne yüklemezsen de o tarafa evrilir mesela kanser hücreleri kana karışmışsa kemoterapiyi reddettiğin sürece gidip başka organlara da yayılır beyine sıçrar apse yapar hasta felç kalabilir kör kalabilir, kalbe sıçrar hasta kalp krizi geçirebilir, akciğere sıçrar hasta solunum yetmezliğinden ölebilir, boğaza sıçrar hasta yemek yiyemez su bile içemez olur beslenmesi için tüp takarlar, bağırsaklara sıçrarsa kanama yapar hasta anemiden hayatını kaybedebilir. daha biçok şey sıralanabilir. kanserin vücuda yayılması iyi bişe değil yani umarım bu konuda hemfikirizdir