BioNTech’in kurucuları Özlem Türeci ve Uğur Şahin; 2026'ya kadar ilk kanser aşısının piyasaya sürülebileceğini açıkladı. Kanser tedavileri için önemli bir adım mı?
BioNTech’in kurucuları Özlem Türeci ve Uğur Şahin: "2026'ya kadar ilk kanser aşılarımızın piyasaya sürülebileceğine inancımız tam." pic.twitter.com/zTRLx3u2HQ
— BPT (@bpthaber) February 12, 2024
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
bu çok iyi olur, kanserden bir çok yakınını kaybetmiş biri olarak kanser için verilen ilaçlar hep süründürüyor ama asla iyileştirmiyor umarım gerçekten mucizevi bir aşı bulurlar ve herkes bu hastalıktan kurtulur…
Ben inanmıyorum. sürekli ilaçlara bağımlı hale getirmeleri için böyle bir aşı tedavi yapmazlar. ama eğer olursa da güzel olur ama başka hastalıkların da tedavisini bulmalarını isterdim. .
Mrna aşılarının ne kadar zararlı olduğu kanıtlandı. Şahsen bu 2'sinin yaptığı kanser aşını da yapmazdım.
Ürettikleri covid aşısı yüzünden bir çok insan kalp krizinden vefat etti. Kaş yapalım derken göz çıkarmasınlarda.. :))
Akıllı ilaç verdiler teyzeme hiçbir işe yaramadı. Hâlen kemoterapi tedavisi görüyor, bu da aynı hikaye bence.
Bu kanserin nedenleri Çernobil olduğunu düşünüyorum bence Karadeniz bölgeleri çoğunlukla
Teyzem İstanbul'da ama evet, ben de öyle düşünüyorum.
Geçmiş olsun Rabbim Acil şifalar versin üzüldüm senin adına Bu kanser de öyle bir şey ki çok çektiriyor
Amin sağol kardeşim benim
Alsın o iğneyi beynine soksun
Bu aşıları yapıpta daha sonra şikayet edilen kişiler değil mi bunlar
Umarım işe yarar
Keşke olmasaydım diyabet oldum aşıdan