Aşıya rağmen covid olanlar varmışş şehir efsanesi mi🤔
Sizi yicezz😂😂 Aşı çıkmış bana ama olamıyor neden çünkü korona olup ölmediğim için💃💃😂
Üzdünüz🙁

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 

Evet aşı olunca korona olanlar var zaten. Aşı nedir zayıflatılmış bakteri veya virüslerdir. Haliyle aşı olupta 3 gün sonra kimseyle temas etmediği halde korona olanlar bile var. Aşının maksatı zaten hastalıktan korumak değil, hastalığı insana enfekte ederek bağışıklığı yükseltmektir.
Hiçmi okullarda anlatmadılar bize çok anlatırlardı🤔
Hatrlat sana madallyaa takıcaz😂😂
😇😇sağolasın
Ben Korona olmuş biri olarak verdikleri ilacı bile kullanmadım. Bol bol turşu yedim bol bol meyve tükettim zor olsada 12 günde atlattım 1 ay boyunca da koku tat alamadım
Annem 1. Dozunu oldu. Aşı tam koruma sağlamıyor veya bulaşılığı yok etmiyor diye bangır bangır bağırıyorlar zaten. Sadece hastalığı daha hafif atlatmaya yarıyor. Aaa ben aşı oldum artık covid olmam veya aa aşı oldum ben artık kimseye bulaştırmam diye gezersek bu illetten asla kurtulamayız
Cevap
15Cevap
Olunuyor ne yazık ki. Daha hafif atlatılıyor deniliyor fakat olup yoğun bakıma düşeni de gördüm, vefat edeni de..
Sagol yaa😂😂
Ölünce şaaparım ben tamam😂
Bugün oldum aşı bakalım neler olacak görecez
Geçmiş olsunn o zamann💃💃😂
çok teşekkürker
Tek doz olanlar yakalanıyor bu yüzden iki doz doğrusu ben cuma günü olucam yakalanırsam söylerim 😂
Lütfen bana haber ver😂😂
Tamam söylerim 😂
Aşıyı olup orayı burayı yalayan tipler görüyorum etrafımda, onlara bulaşması normal, kesinlikle bağışıklık sağlayacak diye bir şeyde yok zati... :D
Ben 2 hafta önce ABD'de Johnson & Johnson aşısını oldum. Koruyuculuk oranı dünya genelinde %66 olduğu söyleniyor. O yüzden şüpheliyim.
Aşı olmadım da seni bu dünyada öldürebilecek bir virüs olduğunu düşünmüyorum. :D
Aşı yaptırmadım ama aşı olupta covide yakalananlar var kimisi hafif atlatıyor kimisiyse ağır.
Aşı olmadım ama olan akrabalarım var, şu an bir değişiklik yok.
Olacağım iki hafta sonra inşallah. Bakıp göreceğiz.
zaten aşı olmak istemiyorum sonuçlarının ne olacağı bi sene sonra bana ters bi etki yapıp yapmayacağı belli olmayan bir şey inşaAllah mecburi olmaz
Hastanede calisan arkadaslarimdan asi ilmasina ragmen covit olan bayaga var. Hastaligi daha hafif atlatiyolar genel olarak. Ama istisnalarda var.
aşı olup ölen var... aslında fena fikir değil böylelikle ahmak insanlardan kurtulmuş oluruz.
Yakinlarımdan aşı olanlar yine korona oldu🤷♀️😄
iki doz aşı olduğum halde
Şu an koronayim ve hafifde atlatmiyorum
Aşı sıramız gelmedi ki ne olduğunu anlayalım beklemedeyiz hala.
Evet artık çince konuşabiliyorum ehuehu
O zaman 1 ay sonra sana çince yazıcam😂
Olmadim olmayacagim asiya hayir ! 😡
Olmadim
Düşünmüyorum
Ben dusunmuyorum yaptirmayi
Ben olmak istemiyorum 🤷
Olmadımm olmamda
Evet bi tanidigim oldu vurulmasina ragmen
bana hala çıkmadı..
Hayır olmadım :D
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?