+1 yılannen baban genç evlenmiş erken çocuk yapmış gayet normal bende 20 yim ama şu saatte kardeş olacak iş değil gerçi olmasında zaten yoksa ben kalan ömrümü ona bişey mi oldu biri bişey mi dedi rahatsız eden takılan var mı diye kafayı kıra kıra geçirir muhtemelen de katil olurum bunların hepsini geç gelecek hayallerim polis olmak ardından da nasipse şehitlik o yüzden kalkıpta uğruna yaşamam gerekecek bir kardeş işime gelmez.
018 Yorumla- +1 yıl
gelecek hayallerinde şehit olmak mı var
- +1 yıl
@sananeyrrmm evet ne oldu çok mu garip
- +1 yıl
çok değil ama garip geldi
- +1 yıl
@sananeyrrmm uzun yaşamayı kesinlikle istemiyorum e şehit olarak ölürsem de hem birilerine hayrım dokunacak hemde öldüğümde kabirde beklemek yerine hesap falan vermeden (eğer kul hakkı yemediysem) direkt cennette peygamber ve sıddıklardan sonra bilinen en üst makama gelmiş olacağım ayrıca 70 sevdiğimi de şefahat yoluyla günahlarından arındırma hakkım olacak (ben inançlı biriyim) yani zerre sevmediğim dünyadan sa ahiretim için çalışmak ve bunu namaz kılarak falan değilde kan ter döküp mücadele ederek yapmak benim için dünya da yaşadığımız çoğu sahte ve yalan dolu bu kötü devre ağır basıyor.
- +1 yıl
kısa yoldan garantilemeye çalışıyorsun ahireti. bakalım orada uyanıklık geçiyormuymuş
- +1 yıl
@sananeyrrmm derdim ahiret değil aslında garantisi falan olmadığını da biliyorum o rabbime kalmış benim derdim ömrüm uzamasın yaşlanmayayım geçten düşmeyeyim sevdiklerimi kaybetmeyeyim ve madem bu canı bir şekilde vereceğim bari bir amaca hizmet ederken olsun yatağımda ailesi olmayan bir ihtiyar olarak değil de görev başında ölen bir organize polis olmak en azından boşa yaşamamışım demek istiyorum
- +1 yıl
sana göre ölmek için en ideal yaş kaç
- +1 yıl
@sananeyrrmm elimden gelse yarın veya hiç olmazsa bu sene ama ben 35 diyorum insan ömrü 70 yıl ise ilk 35 yılı kendin için kendi büyümen gelişmen işin gücün hayallerin ve kurduğun bağlar, ama sonra ki 35 yıl sana değil evlatlarına ait yoksa bi amacı yok ayrıca 40 ı geçmeden ölürsen zirvede bırakmış sayılırsın hem fiziken daha çökmemişsin hala formundasın hemde (biraz da hayattan ne öğrendiğine nasıl bi zihniyet olduğuna bakaraktan) tam bir yetişkin bilgeliğine erişmişsin en iyisi zirvede bırakmak bence
- +1 yıl
intihar girişiminde bulundun mu hiç
- +1 yıl
@sananeyrrmm hayır ve sorduğun buysa hayır intihara meyilli de değilim sadece ne insan severim ne de insanların saçmalıklarını her şeyi geçtim inancım gereği asla yapabileceğim bir şey değil ama ölüm korkum yoktur küçük yaştan beri yani yarın öbür gün bıçak falan çekseler kaçmam (zaten bacağımda ki sıkıntıdan hızlı koşamıyorum anlamsız olurdu) ha kalkıp kendimi de öldürtmem daha önce çok oldu ama bak hala yaşıyorum ha dersen ki intihar serbest olsa edermiydin diye yine yakın bi zamanda etmezdim biraz daha sevdiklerimle vakit geçirmek için kalırdım ama kesinlikle 40 ı göstermezdim kendime eğer annem de yoksa sağ değilse.
- +1 yıl
insan sevmiyorsun ama 40’tan önce sevdiklerinle vakit geçirmeyi hesap ediyorsun bu çelişki değilse ne
- +1 yıl
@sananeyrrmm insan sevmem dediğim genel anlamda insanları sevmem bunu kurt gibi düşün sosyal bir hayvan zannederiz ama aslında sadece kendi kanından canından olanlara sosyaldir ama onlar dışında aslında çok anti-sosyal (asosyal değil 2 si farklı şeyler) ve soğuk bir hayvandır bende o misal çok az insanı severim ama sevdiklerimde kıymetlidir
- +1 yıl
seninki çoğunluğa göre aykırı bir düşünce ama bana kalırsa en ideali 65 yaş
- +1 yıl
@sananeyrrmm zaten çok sık göreceğin bir tip olduğumu hiç söylemedim tipimi de görsen derdin (gotik falan değilim ya da apaçi kafanda öyle bişey canlandıysa) zaten, 65 dediğin yaşamayı seven, hayalleri istekleri bol olan, dünyadan bişeyler isteyen, insanlara güveni olan ve gamsız biri için ideal olur ancak ama ben bir 45 yıl daha yaşamayı, hasta ve sağlıksız emekli ve yapacak bir şeyi olmayan sevdiklerini kaybetmiş yaşlı bir adam olmayı düşününce bile içim kararıyo ve şunu da bilecek kadar yaşam tecrübem oldu şu 20 yıllık sille tokat geçen ömrümde uzun bir hayatta acı ve sıkıntı eksik olmaz bir şeyler yolun bir yerinde mutlaka ters gider ve düzeltmek sana kalmıştır kaldı ki bakalım uğraşasın var mı ve tabi ki bazı şeyleri düzeltemezsin.
- +1 yıl
65 yaşında olup benden daha çevik olanlar var. 85’le aynı kefeye koyma 65’i
- +1 yıl
@sananeyrrmm mesele beden değil benim için bak şöyle özetleyeyim ben yorgun bi adamım ne yaşadın muhabbetine de girmeyelim onun yeri yorumlar değil, ama yok artık dinlenmek istiyorum huzur istiyorum ve en çokta ne istiyorum biliyor musun sonu belki de b*k olacak bir geleceğimin olmamasını istiyorum onu yerine hazır daha el ayaktan kesilmemişken gitmek isterim dinlenmek istiyorum artık
- +1 yıl
elden ayaktan ne zaman kesileceğini bilemezsin ki
- +1 yıl
@sananeyrrmm sadece elden ayaktan kesilmek değil mesele ne sevdiğim birinin ölümünü görmek isterim ne de uzun yaşayıp daha fazla sıkıntıya acıya katlanmak
En İyi Cevaplar
+1 yılÇok güzel gerçekten yaaa inan çok mutlu oldum , emin ol çok ama çok bir durum olacak senin içinde. Anne ve babanı tebrik ederim , bir çok insana Nasib olmayan güzellik sana size Nasib oluyor
00 Yorumla
Bunu olgunlukla karşılamalısın çünkü çocuk yapmak olağan bir durum. İlk zamanlarında annene yardımcı olabilirsin, eğlenceli olabilir ayrıca hayatı daha özgür yaşamak için sana bir fırsat.
01 Yorumla- +1 yıl
Hayatı daha özgür yaşamaktan bahsediyorsun faket çocuk büyüyene kadar özgürlüğü kisitlanacak kardeşine baktığından dolayı
+1 yılHayır çok tatlı bende istiyorum bı kardesim daha olsun ama ablam evlenecek ondan bekliyoruz mecbur 😂yoksa şimdi yeniden abla olmak daha güzel olur bence çünkü kardeşim olduğunda bende küçüktüm bir şeycik anlamadım
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
138Cevap
- Aile & Toplum konusunda 149,1b cevap paylaştı.
u +1 yılKomik değil
00 Yorumla
+1 yılAslında sen onun hem ablası hem annesi hem ilk aşkı olacaksın. Anne babasına bile anlatamadıklarını sana anlatacak, içini dökecek, akıl vermeni isteyecek. Dünya' nın en güzel kadını kim dediklerinde ilk önce beyninde sen canlanacaksın. Kardeşini her zaman çok sev ve koru o seni senden daha çok sevecek.
21 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yıldoğurmadığın çocuğun gibi olacak. bence şanslısın. ben 16 yaşında abla oldum şimdi kız kardeşim 4 yaşında ben 20yim. gilmore girls izleyip erken anne olmaya özenmişliğim çok fazlaydı ahgasdhags ilk başta çok korksam da şimdi minik bir kızım var sanki. ilerde kendi yanıma almayı bile düşünüyorum. yaş farkı böyle olunca artık abla olamıyorsun 3. bir ebeveyn oluyorsun. ilk zamanlar kardeşimi kabullenmekte çok zorlanmıştım ama sonra bi baktım onu özlediğim için ağlıyorum ahahshagda korkma her şey güzel olucak
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKardeşin olmicak o senin küçük bebeğin olucak.
Sende abla değil küçük anne olucaksın.
Çok sevindim senin adına, benimde kardeşimle aramda yaş farkı var ve iyi ki doğmuş diyorum. başıma gelen en güzel şey sağlıkla sihatle kucağınıza alın inşallah ☺️11 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,8b cevap paylaştı. Lise arkadaşım vardı o babaannesinin yanında kalırdı sabahları dükkanı erkenden açmak için. Neyse annesini görüyor karnı şiş herhalde kilo aldı diyor. Gel zaman git zaman demiyorlar arkadaşa kardeşin olacak diye 😅
Anasına diyor bir site sonra ya sen ne kadar da kilo aldın. Küçük erkek kardeşi biliyor olayı abinin haberi yok sonra arkadaşa demişler senin kardeşin olacak. Bu başlamış demeye yaw siz naptınız şaka mı bu diye şimdi 4 yaşında kardeşi ☺️20 Yorumla
+1 yılBenle kardeşimin arasında da 16 yaş var lise 2 deydim abla oldum ama zor oluyor biz yalnızlık istiyoruz sessizlik istiyoruz onlar gürültü patırtı dağınıklık istiyorlar ama çok sevimli oluyorlar uslu durunca çok daha sevimli oluyorlar ona bakınca kendini anne gibi hissediyorsun sjsjsjs
20 Yorumla
+1 yılNeden komik olsun ki. Benim kuzenim de 15 ve 20 yaşlarında abla oldu. Ama kardeşleriyle ilgilenecek diye düşünenler biraz yanılıyor çünkü bıkmışlık oluyor kız şu an hiç bakmıyor kardeşlerine, annen bakacaksa normal. İlerde de çocuk yapma isteği biraz azalabilir bu yüzden.
20 Yorumla
+1 yıl18 yaşında bi kız abisi oldum ve aşırı mutluyuz şimdi askerdeyim ama prensesimi aşırı özlüyorum. Aşığız birbirimizeee❤ fotoda en son hasret gideriyoduk ordan kalma😂❤
54 Yorumla- +1 yıl
ah yicem
- +1 yıl
❤❤❤❤
- +1 yıl
Kardeşini böyle sitelere paylaşma nacizane tavsiyem 😊 ayrıca maşallah baldan tatlı 🌼
- +1 yıl
Ahahha tavsiyeni dikkate alicam tabii🙏 cok tesekkur ederim bu aradaa
+1 yılTebrik ederim Allah bağışlasın komik değil bence benim arkadaşım da 22 yaşında 2 buçuk yaşında ikiz kardeşleri var onlara gittiğimde arkadasimin çocukları gibi duruyo tuhafıma gidiyo ama komik değil tatlı anlamda şimdi evlendi çocuğunun küçük dayıları olcak gelecekte
12 Yorumla- +1 yıl
🙏🏻
+1 yıl18 yaşındayken erkek kardeşim oldu tuhaf gelmişti şimdi 15 yaşında hala gözümde çocuk abilik yapmak güzel. sende artık ablalik yapıcan. Allah anali babalı büyütsün
11 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıl24 Yaşındayım ve abla oldum üstelik babamin ikinci eşinden annem hayatta değil evlenmesini hazmedemeden abla olacağımı öğrendim dehşet üzüntü ve öfke içindeydim ama şu an iyi ki var diyorum çok tatli yani benim ayni kanı taşıyor sonuçta yaramaz ama sevimli bence sende mutlu olucaksin doğduğunda
20 YorumlaAile & Toplum konusunda 476 cevap paylaştı. Bende 18 yaşında abi oldum çok tatlı kız kardeşim var bence aşırı güzel bi his buna sevinmelisin sağlıklı kucağınıza almak nasip etsin rabbim
22 YorumlaÖncelikle, tebrik ederim. Ben de isterdim bir kardeşim olmasını ama en küçük benim evin o yüzden imkansız. Komik değil bence, çok güzel olur.
21 Yorumlabizim muhammet abi vardı :D 25 yaşındayken annesi doğum yaptı. Birgün annesi pazara gidiyor kardeşini buna bırakıyor bu da evde sıkılıyor kardeşini kucağına alıp çarşıya gidyor :D herkes evlendin bizi niye çağırmadın diyor bu bi hışım yanımıza geldi kucağında kardeşi bir kızıyor göreceksin :D
11 Yorumla
+1 yılÇok güzel bir şey Allah sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin 😍
11 Yorumla
+1 yılAnnen yanlislkla hamile kaldı acaba bı sorsan hani kaza sonucu filan mı?
18 Yorumla- +1 yıl
O zaman sana kardeşi bilerek zevkle keyifle yaptılar die düşünüyorum şimdiden ablalık hayırlı olsun 😉
- +1 yıl
Çocuk yapmanın zevki, keyfi bir başkadır bilmem bunu bilir misin 😉
- +1 yıl
* sevdiğim doğrudur ama canım kısmı biraz sana uyuyor 😉
- +1 yıl
Saçma degilmi zevk bu hayatın gerçeği
annenin yaşı uygunsa bana da oldu şimdi 10 yaşında bir velet var bizde
14 Yorumla
+1 yılOlsun hiçte komik değil sağlıkla gelsin inşallah kardeşin çok seveceksin eminim 🙏😊
12 Yorumla- +1 yıl
Ne demek :)
Aile & Toplum konusunda 2,3b cevap paylaştı. Senin için iyi olur ablalık yapmak keyifli olur niye öyle diyorsun ki 😊
116 Yorumla
+1 yılNeden komik olsun ki, bu çok güzel birsey, annen kaç yaşında bu arada
115 Yorumla- +1 yıl
Biraz geç bir yaşta hamile kalmış, riskleri vardır, annene mümkün olduğu kadar destek olmaya çalış
- +1 yıl
Babanın destek olduğu aşikar, hamile kalmasından belli annenin, önemli olan evde senin annene yardımcı olman
- +1 yıl
Daha bilinçli yaklaşır baban, ama annene senin yardımın daha önemli
- +1 yıl
Dogumdan sonra değil mesele, gebeliği döneminde de destek ve yardımcı olman gerekir,, de neden kız olursa? Erkek olursa etmiycenmi
- +1 yıl
Aferin sanaaa☺️
- +1 yıl
Ohooo, anne klinik psikolog, baba doktor,, aile çocuk yapmaya dünden hazır zaten, sen hangi bölümü okuyorsun ☺️
- +1 yıl
Doktor, klinik psikolog birde hukukçu,,, şartlar olgunlaşmış ☺️
- +1 yıl
☺️☺️😂😂
- Aile & Toplum konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılAnneni cesaretinden dolayı kutluyorum. Yetişkin bir evlat varken tekrar başa sarıp çocukla uğraşmak cidden çok zor geliyor bana :)) çok güzel bi haber bence bu
20 Yorumla bence çok tatlı bir olay küçük kardeş güzel olur senin için hayat enerjiniz değişir Allah analı babalı büyütsün
30 Yorumla
+1 yılBende 23 yaşındayım, anneme babama sipariş veriyorum kardeş yapsınlar diye , sen yap diyorlar sksjjssj
20 YorumlaBen de 15 yaşında abla oldum. Yarı anne gibiyim. Kardeşim değil canımdan bi parça😍 Tüm aile için öyle. Hepimizi parmağında oynatıyor 😅 Ama çok seviyoruz ❤️ Güzel bi duygu bence 😍 Hayırlısıyla doğsun inşallah 😍
30 YorumlaÇok güzel bir olay ama aile üyelerinin belli yaştan sonra çocuk yapmaları bana mantıklı gelmiyor çocuk için travma yapacak bir olay bana kalsa ama bir taraftan da evin içine neşe ve güneş gibi doğuyor senin için de güzel olabilir bence
20 YorumlaAnnen psikolog 41 yaşında ve sen 20 yaşındasın. Hayata ne hızlı başlamış bi kadın. Bu devirde 35 inde çocuk yapıyor millet. Aslında garip olan kardeşinin olacak olması değil annenin genç yaşına rağmen senin bu kadar büyük olman:)
13 Yorumla
+1 yılyok ya neden olsun..
bende cok hos bilmem neden ama benim hosuama giderdi bu durum.. boş ver tadini cikar 🤗20 YorumlaAile & Toplum konusunda 903 cevap paylaştı. En küçük kardeşim ben 15 yaşındayken oldu iyi ki de oldu.. Neden komik olsun ki sakın bu duyguya yer verme sakın. Tek sorun nerde biliyor musun anne baba ve çocuk arasında inanılmaz bir çağ farkı oluyor.
20 YorumlaAile & Toplum konusunda 5,2b cevap paylaştı. Yoo annem menopoza girmeden önce ben hep yalvarirdim anneme bebek doğur diye keske senin yerinde olsaydim
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıl10 yasinda kardesim olacağını öğrendiğimde (abim 15 yaşındaydı) hiçbirimiz istememiştik ama şimdi iyi ki olmus diyoruz. Tabi kardeşin icin kötü yanları oluyor, annen baban kardesinin yaşıtlarının anne babalarina göre daha yasli kalacaklar, kardesin ölüm ne demek bunu anlayınca biraz tedirgin olabilir çünkü sonuçta anne baba bir tik yaşlı kalıyor, keza annene anneannesi misij falam diyecekler ama bunları kafaya takma
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBence gayet güzel bir duygu bende bir kardeşim olmasını çok isterdim ama ne yazık ki iki ablam var belki ben hiç bir zaman abla olamayacağım ama 15 yaşında teyze oldum bana göre bu daha komik bir olay 😂
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 935 cevap paylaştı.
+1 yılBenim annem 42 yasinda doğurdu bizim son beşiği zamnla alışıyorsun iste
30 Yorumla
+1 yılBenim de kardeşim benden 17 yaş küçük kanki. Herkes beni annesi sanıyor🤣🤣🤣
20 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 4,7b cevap paylaştı.
+1 yılHiç de komik değil. Sağlıkla gelsin sen çok seversin onu
20 Yorumla Aile & Toplum konusunda 3,2b cevap paylaştı. 24 yaşında abi olan arkadaşlarım var. Baya eğleniyorlar.
20 Yorumla
+1 yılAradaki yaş farkı biraz öyle yapıyor ama seversin yaa. Hadi hayırlı olsun! 🥳
20 Yorumla
+1 yılHayırlı uğurlu olsun 😇 komik değil şans ve uğurun getirir.
20 Yorumla
+1 yılYaş farkının çok olması kardeş ilişkisinde zorluk yaşatır
20 Yorumla
+1 yılTövbe tövbe...
Hiç zorlamasan hamile kalıcak yaştasın. Çıldırmış bunlar! Ayrıca ilerliyen yaşta çocuk sahibi olmanın binbir riski var!
Az daha bekleselermiş de torun sevselermiş...
Millet iyice sapıtmış. Kaç anam kaç!03 Yorumla- +1 yıl
- Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılAnanın seni doğurduğu yaşta sen abla olacan işte.
Zorluğu da var tabi. O çocuk 20 yaşına geldiğinde 60 yaşında ana babası olacak.
Bütün herşeyiyle sen ilgileneceksin muhtemelen. Harçlığı, okulu, cartı, curtu.00 Yorumla Neden komik olsun oda bi canlı ama sorunluluklar yolda
10 YorumlaBildiğim kadarıyla 41 yaşında doğumun bebeğe zararları olabiliyor. Ama sağlık açısından düşünmezsek bence çocuk sahibi olunabilecek bir yaş komik bir durum değil.
11 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılBende 19 yaşındayken kardeşim olmuştu.
Nasip yani ne diyelim10 Yorumla Bende 20 yaşındayım ve kardeşim daha 40 günlük🥺bu çok normal bişey bence anlayışla karşılamalısın💘🙏🏼☺️
12 Yorumla- +1 yıl
Anneniz kaç yaşında?
- Aile & Toplum konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılAyy çok güzel hayırlı olsun😍 Harika bir şey bu hem senin, hem de kardeşin için.
10 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılSende genç yaşta bir nevi annelik yapacaksın kardeşine.. Hayırlısı olsun.
10 Yorumla
+1 yılAblamla aramda 21 yaş var
Bişey olmuyor tecrübe ettiğim kadarıyla10 YorumlaAile & Toplum konusunda 548 cevap paylaştı. Bende 16 yaşında olmustum sadece yas farkından biraz sorun oluo okdr nie komik olsun
10 YorumlaNeden komik olsun gözün aydın ne güzel abla olacaksın işte
10 Yorumla
+1 yılYok neden komik olsun hayırlı uğurlu olsun inşallah, maşallah libido azalması Yok demek ki hala
10 YorumlaNeden komik olsun ki. Doğum, ölüm, yaşam normal şeyler
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılNe güzel. Annesi gibi olursun koruyup kollarsın küçük bebekler çok tatlı oluyo
10 Yorumla
+1 yılBenimde arkadaşım 20 yaşında annesi hamiledi komik değil normal
10 YorumlaAllah başka dert vermesin 🤣🤣 yok ya niye komik olsun. Ne güzel bebek seveceksin işte 🤣
11 Yorumla
+1 yılKeşke evli olsaydın 😂😂 senin bebişle birlikte büyürlerdi 😂😂
10 YorumlaAksine çok keyifli olur tanıdığım birisi var ve bebeğe annesinden çok o baktı
10 Yorumla
+1 yılBence arada ciddi yaş farkı var ailem bana böyle bir haber verse tansiyonum düşer bayılırım
10 Yorumla
+1 yılYa ne güzel bende 29 yasındayım anneme takılırım yap diye 😊😊 kardeş çok güzel birsey
10 YorumlaAnnesi gibi bakarsın çocuğa hadi hayırlı olsun 😀 insanlar 20 yaşında anne oluyor
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 643 cevap paylaştı.
+1 yılBence değil aksine çok güzel bişey olabilir değerini bil bence
10 Yorumla - Devamını Gör (205)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne