Çocuk & Ebeveyn Annem hamile, abla oluyorum. Doğru mu? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Bugün annem için 75 liraya test aldım. pozitif çıktı yani hamile😇 Annem hamile, abla oluyorum. Doğru mu? Cevapla Hamilelik Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Çocuk & Ebeveyn konusunda 11,9b cevap paylaştı. Evet abla oluyorsun 0 0 Yorumla
892023 Takip Et Xper 7 Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Hayırlı olsun gözün aydın annen kaç yaşında 0 0 Yorumla
şimşekmcqueen0 Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl cizgiler kirmizi olduguna gore kiz mi 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Bilmiyorumm Yorumla şimşekmcqueen0 +1 yıl bende bilmiyorum Yorumla
irall Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 92% +1 yıl kalemle çizilmiş duruyor 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Hayır idrara batırdık 10 saniye bekledik sonuç bu. 15 dakikada böyle kırmızıya dönüştü rengi Yorumla
yagmuuradam Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 33% +1 yıl Gözünüz aydın kardeş geliyor sana :) 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Evet sağol Yorumla
SueɹrdʞuɔnK Takip Et Bilge Yaş: 34 , eic 89% +1 yıl Hayırlı olsun 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Sağol Yorumla
Beyfendi0606 Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Hamile olmayınca nasıl oluyor 0 1 Yorumla charmsture +1 yıl Tek çizgi Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Kaç yaşında annen baban 0 19 Yorumla Soran +1 yıl Annem 41 babam 43 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kaç kardeşsiniz Yorumla Soran +1 yıl 2 kardeşiz ben ve ablam Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Üçüncüde kız oluyormuş😂😂 Yorumla Soran +1 yıl Hiç belli olmaz erkekde olabilir😅 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Oladabilir tabi😂 annen babande erkem çocuk takıntısı yok sanırım Yorumla Soran +1 yıl Yokya babam biraz takıyorda geç oldu diyor annem pek sıkıntı etmiyor zaten ikinci anneleri biz olucaz ablamla sorun yok oyüzden 🙂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Senle ablanın yaşı kaçç🤔 Yorumla Soran +1 yıl Ben 17 ablam 19 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Niye devam etmemişler ki yapmayaa 😂 Yorumla Soran +1 yıl Nasip olmamış babam pek çocuk istemiyordu zaten sürpriz oldu hepimize 😂 Yorumla Soran +1 yıl İlk aldırma gibi bir mesele olmuştu ama aldırmaktan vazgeçtik Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Napmış annen prezervatifi falan mı delmiş gizlice 😂😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Aman aldırmasınlar tabii Yorumla Soran +1 yıl Yok be kullanmamışlardır Yorumla Soran +1 yıl ben oraları pek düşünmüyorum 😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Nasıl kullanmamışlardır 😂 rüşün ya oralarda önemli aşamalar 😂😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kaza nasıl olur başkaa 😂😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hiç anladığın oldu mu kankii 🤔🤔 Yorumla
hayletdayi Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl Çocuk & Ebeveyn konusunda 312 cevap paylaştı. Evet öyle kardeş yolda 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Aynen🙂 hayletdayi +1 yıl Kaç yaşında annen Soran +1 yıl 41 yaşında hayletdayi +1 yıl Genç miş
GözümKIIZarıyor Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 97% +1 yıl Yaşı kaç 0 8 Yorumla Soran +1 yıl 41 yaşında Yorumla GözümKIIZarıyor +1 yıl Güzel yaş sen mi istedin kardeş olmasını Yorumla Soran +1 yıl Kazayla oldu ama doğmasını istiyoruz Yorumla GözümKIIZarıyor +1 yıl Kazayla olduğunu sen nereden biliyorsun 😂 Yorumla Soran +1 yıl İsteyerek olmadığını söylediler çünkü Yorumla GözümKIIZarıyor +1 yıl İnandım mı Yorumla Soran +1 yıl ? Yorumla GözümKIIZarıyor +1 yıl Sen inandın mı manasında Yorumla
emrecn34 Takip Et Master Yaş: 36 , eic 76% +1 yıl Gözün Aydın olsun 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Sağol Yorumla
_BaşBelası_ Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 79% +1 yıl Annen kaç yaşında? 0 4 Yorumla Soran +1 yıl 41 Yorumla _BaşBelası_ +1 yıl Birazcık geç kalmış ama abartılacak bişey değil Yorumla Soran +1 yıl Olsun hamile olmak için illa genç olmak gerekmez Yorumla _BaşBelası_ +1 yıl Evet aynen ben de onu diyorum zaten sadece anne ve çocuk arasında olan yaş farkını abartıyorlar Yorumla
Kuzeyx7 Takip Et Xper 5 Yaş: 25 +1 yıl Fiyatını neden söyledin 😄😄 0 1 Yorumla Beyfendi0606 +1 yıl Para böyle yenir diye bir video ya o geldi aklıma Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Evet abla oluyorsun
Hayırlı olsun gözün aydın annen kaç yaşında
cizgiler kirmizi olduguna gore kiz mi
Bilmiyorumm
bende bilmiyorum
kalemle çizilmiş duruyor
Hayır idrara batırdık 10 saniye bekledik sonuç bu. 15 dakikada böyle kırmızıya dönüştü rengi
Gözünüz aydın kardeş geliyor sana :)
Evet sağol
Hayırlı olsun
Sağol
Gozunuz aydin sevindin mi
Hamile olmayınca nasıl oluyor
Tek çizgi
Kaç yaşında annen baban
Annem 41 babam 43
Kaç kardeşsiniz
2 kardeşiz ben ve ablam
Üçüncüde kız oluyormuş😂😂
Hiç belli olmaz erkekde olabilir😅
Oladabilir tabi😂 annen babande erkem çocuk takıntısı yok sanırım
Yokya babam biraz takıyorda geç oldu diyor annem pek sıkıntı etmiyor zaten ikinci anneleri biz olucaz ablamla sorun yok oyüzden 🙂
Senle ablanın yaşı kaçç🤔
Ben 17 ablam 19
Niye devam etmemişler ki yapmayaa 😂
Nasip olmamış babam pek çocuk istemiyordu zaten sürpriz oldu hepimize 😂
İlk aldırma gibi bir mesele olmuştu ama aldırmaktan vazgeçtik
Napmış annen prezervatifi falan mı delmiş gizlice 😂😂
Aman aldırmasınlar tabii
Yok be kullanmamışlardır
ben oraları pek düşünmüyorum 😂
Nasıl kullanmamışlardır 😂 rüşün ya oralarda önemli aşamalar 😂😂
Kaza nasıl olur başkaa 😂😂
Hiç anladığın oldu mu kankii 🤔🤔
Evet öyle kardeş yolda
Aynen🙂
Kaç yaşında annen
41 yaşında
Genç miş
Yaşı kaç
41 yaşında
Güzel yaş sen mi istedin kardeş olmasını
Kazayla oldu ama doğmasını istiyoruz
Kazayla olduğunu sen nereden biliyorsun 😂
İsteyerek olmadığını söylediler çünkü
İnandım mı
?
Sen inandın mı manasında
Gözün Aydın olsun
Sağol
Annen kaç yaşında?
41
Birazcık geç kalmış ama abartılacak bişey değil
Olsun hamile olmak için illa genç olmak gerekmez
Evet aynen ben de onu diyorum zaten sadece anne ve çocuk arasında olan yaş farkını abartıyorlar
Hayırlısı
Evet yaşo kaç
gözün aydın olsun
Sağoll
Fiyatını neden söyledin 😄😄
Para böyle yenir diye bir video ya o geldi aklıma
hayırlı olsun
Ne güzel isteyrekmi oldu kardeşin yaşı kaç annenin
Hayırlı olsun
yaşın kaç