Eşimin ailesini hiç mi hiç sevmiyorum?

Merhabalar ben 3 yolluk evliyim 1,5 yaşında oğlum var. Eşimle evlendiğimiz andan itibaren ailesi yüzünden tartışıyoruz başta annesiyle telefonda her gün konuşmasından yemek masasında annesi aradığında açıp telefonu masaya koymasından vb. En sonki olayımızda da eşim evi terk etti annesiyle beraber birlikte yaşadığımız yerde ev tuttular 2 ay boyunca ne eve geldi ne de çocuğunu görmeye geldi boşanma eşiğine geldik ayrıca telefonda benim ve ailem hakkında arkamızdan kötü sözler söylemişler eşimle beraber. Ama ben sevdim dayanamadım üzüldüm geri döndü. Eşim annesine aşırı düşkün annesiyle ilgili en ufak birşeyde hemen onu savunuyor ve koruyor beni değil. Ben çalıştığım için şu an çocuğa kayınvalidem ve annem bir ay olacak şekilde bakıyor. Ama ben kayınvalideme katlanamıyorum önceki meselelerden dolayı her yaptığına gıcık kapıyorum gerçekten eşimin evde olmadığı ya da işten geç geldiği zamanlar benim için eziyet haline gelmeye başladı. Şimdi de tatile gideceğiz çocuğu annemgile bırakırız dedi. Bende o zaman benim anneme bırakalım yoksa aklım çocukta kalır dedim. Bana dediği sen ne söylediğinin farkında mısın biraz senin biraz benim annemde kalır diyor. Bende annemde kalırsa her zaman rahatlıkla ararım vs dedim yoksa çocuğu götüreceğiz dedim. Gerçekten sürekli annesinin lehine konuşması benim ne istediğime değil de annesinin istediğine bakması sinirimi bozuyor. Yardımcı olur musunuz?
Eşimin ailesini hiç mi hiç sevmiyorum?