Merhabalar ben 3 yolluk evliyim 1,5 yaşında oğlum var. Eşimle evlendiğimiz andan itibaren ailesi yüzünden tartışıyoruz başta annesiyle telefonda her gün konuşmasından yemek masasında annesi aradığında açıp telefonu masaya koymasından vb. En sonki olayımızda da eşim evi terk etti annesiyle beraber birlikte yaşadığımız yerde ev tuttular 2 ay boyunca ne eve geldi ne de çocuğunu görmeye geldi boşanma eşiğine geldik ayrıca telefonda benim ve ailem hakkında arkamızdan kötü sözler söylemişler eşimle beraber. Ama ben sevdim dayanamadım üzüldüm geri döndü. Eşim annesine aşırı düşkün annesiyle ilgili en ufak birşeyde hemen onu savunuyor ve koruyor beni değil. Ben çalıştığım için şu an çocuğa kayınvalidem ve annem bir ay olacak şekilde bakıyor. Ama ben kayınvalideme katlanamıyorum önceki meselelerden dolayı her yaptığına gıcık kapıyorum gerçekten eşimin evde olmadığı ya da işten geç geldiği zamanlar benim için eziyet haline gelmeye başladı. Şimdi de tatile gideceğiz çocuğu annemgile bırakırız dedi. Bende o zaman benim anneme bırakalım yoksa aklım çocukta kalır dedim. Bana dediği sen ne söylediğinin farkında mısın biraz senin biraz benim annemde kalır diyor. Bende annemde kalırsa her zaman rahatlıkla ararım vs dedim yoksa çocuğu götüreceğiz dedim. Gerçekten sürekli annesinin lehine konuşması benim ne istediğime değil de annesinin istediğine bakması sinirimi bozuyor. Yardımcı olur musunuz?
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Ya sorunun troll olmasını istiyorum resmen. Yaşlar kac sizin? Aileye anneye düşkün olmak sahip çıkmak güzel bir sye ama bu biraz tapmak gibi
Eşim 27 yaşında. Evet gerçekten öyle. Önceden annemi ne kadar seversen bende seni o kadar severim diyordu
En büyük hatayı sen yapmışsın zaten bunu söyleyen adamın böyle olacağını tahmin etmen gerekiyordu erkenden de çocuk yapmışsın neden acale ettin ki
Bunu evlendikten sonra söyledi böyle olacağını bilemedim gerçekten. Çocuğun olmasını birazda onlar istedi oldu
Muhtemelen seni kendilerine gebe bırakmak istedikler gerçek yüzlerini görme diye. Gerçekten üzücü durum ya kullanıcı adın gibi yalnızlığı iliklerine kadar hissedersin
Belki de kopamam diye mi yaptılar bilemiyorum
Kesinlikle öyle bence de
ya bu deveyi gudecen ya da bu diyardan gidecen bacım ne senin eşin düzelir nede annesi ya çekip oturcan ya da cekip gitcen baska caresi yok bu isin
Çok kararsızım kalmakta istemiyorum gitmekte. Eşimi severek evlendim çocuğumuzda var
bak ben sana bosan veya bosanma diyemem asla ne haddime ama eşinin seni sevdigine inanmıyorum nedeni ise beni seviyor diyorsun ama en ufak annesi birsey soylediginde tartisma olduğunu soyluyorsun ya bir aile terapistine gidecen ya bu adami ömür boyu kabullencen ya da o evden cocugunu alip gitcen
Ben annesi hakkında bir şey söylediğimde aramız buz kesiyor hemen onu savunmaya korumaya çalışıyor. Her şeyden daha değerli annesi.
Aile terapisti işe yarayabilir belki
denemenizi tavsiye ederim en azindan eşinizde cok ise yarayabilir
Umarım
Gitmek ister mi bilmiyorum ama
evliligini elinden geldigince sen kurtarmaya calista en azindan ben niye yapmadim deme
Evet üstüme düşeni yapmalıyım
Hdjdjdd hem kadına bakıcılık yaptırıyosun hem beğenmiyosun. Cus falan oldum
Bakıcı olmasını ben istemedim Ki bana kalsa ben dışarıdan bakıcı bulmak isterdim
Bir sorum var özel bir soru
Buradan yazın
Önemli
Olabilir sevmeyebilirsin
Sevmeyince nasıl olacak
Esin kesinlikle sagliksiz
Beni problemli ve hatalı göstermek için ellerinden geleni yaptılar ama
Bu kadar nasil sabredebiliyosun
Bilmiyorum ama çok zor
Daha cok cile cekecek gibi druuyosun. Umarim cozulur
Evet hayatım böyle nasıl geçecek bilmiyorum.
Ona muhtac oldugunu dusunme
Evet muhtaç değilim ihtiyacımda yok. Ama onsuz hayatım hem maddi hem de manevi açıdan daha zor olacakmış gibi geliyor.
Getirisini goturduklrrini hesapla o zaman maneviyati da dusun. Umarim duzelir yine
Umarım nasıl olacak bilmiyorum teşekkürler
Kimse sevmiyor merak etme tek değilsin yani
Sevmiyorsunuz ama nasıl katlanıyorsunuz gerçekten ben çok zorlanıyorum çünkü burnumun dibinde
Valla emekli oldu gitti köye gerçi uzakta oturuyorduk ama olsun aynı şehirde olmak bile huzursuzluk sebebi
Bende gitsin bize uzak olsun istiyorum ama korkuyorum biliyorum ki ben gitsin dersem aramız yine bozulacak
Valla bazen başa gelen çekiliyor kaderim de katlan bu dünyaya kazık çakacak değiller sonuçta
Ben hakkımı helal etmeyeceğim hiçbirine
Öyle de deme bunu tavsiye etmem
Neden tavsiye etmiyorsunuz gerçekten kızgınım onlara
Kızgın olabilirsin öfkeli olabilirsin ama her ne olursa olsun helallik konusunda fikir beyan etme
Bilmiyorum ama öyle benim şu an bu sıkıntıları çekmemin nedeni onlar eşimi seviyorum ama ailesiyle yapamıyorum
Birlikte mi yaşıyorsunuz
Kayınvalidemle evet bir ay annem bir ay o kalıyor çocuğa bakmak için
Sen çalışıyor musun
Sen @pnrakgl yorumlarını dikkate al çok mantıklı konuşmuş
Evet çalışıyorum
Boşan abim
Boşanmaktan korkuyorum
Korkacak ne var
Eşimi sevdiğimi hissetmiyorum tek başıma nasıl yaparım çocukla beraber diye endişeliyim
Yaparsın bunu yapacak olan ve yapan ilk değilsin son olmayacaksın
Sevmeyi dene
Bazen gerçekten sevesim geliyor ama sonra gidiyor. Çünkü samimi bulmuyorum hiçbir şeylerini.