Annem iğrenç ötesi bir kadın. Çok mutsuz, cadaloz ve hep modumu düşürüyor?

Selam benim babam yok. Yani var ama adam asla aramaz sormaz para yollamaz ilgilenmez. Yok gibi. Diğer akrabalar da asla aramaz sormaz. Laf olsun diye arar onda da bir şeye ihtiyacım olursa diye korkup kaçar. Su bile vermezler. Çocukluğumdan beri evlerinde sığıntı gibi hissederdim. Kendi ailemin evinde de. Neyse annem berbat bir kadın. Şimdi ev tutucam taşınıcam mesela zaten asla yardım etmiyor. Biraz para yollardı onun sabah akşam lafını yapıp başıma kakıyor. Onun dışında da hep bir azarlama bağarma çağırma derdinde. Mesela işimde mutsuzum diyorum direk bağırıp kızıyor. Kedi aldım diyorum. Bağırıp çağırıp sövüyor. İşte yediğim yemeğe kadar sövüyor. Herkes hayatından çıkar tamamen diyor ama yalnızım da. Arkadaş dediğin insanlar bugün var yarın yok. İnsanın tek ailesi var yani. Hiç şöyle güvenebileceğim yakın iyi biri yok.
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlarım da seni seviyoruz vs vs diyorlar ama hiçbir bok yapmıyorlar. Bi mesaj atma aramaya bile vakit ayırmıyor şerefsizler.
Güncellemeler
+1 yıl
Tabii onların ailesi var tuzları kuru. Yalnız olan tek olan her şeyle tek başına uğraşan benim.
Annem iğrenç ötesi bir kadın. Çok mutsuz, cadaloz ve hep modumu düşürüyor?