Eniştemin kardeşi üstümü değiştirirken beni videoya almış, nasıl söyleyeceğim bunu?

yemin ederim troll değilim çok kötüyüm zaten sizinle uğraşamicam trol olduğumu düşünen varsa hiç yorum yapmasın.
4 gün önce evin anahtarını unutmuştum annem de evde yoktu diye ablamlara gittim ikisi de çalışan insanlar. çocuğuna bakan samimi olduğum bi teyze var. her neyse ben duş alıcam evde kimse yok değil mi diye sordum yok bu akşam yemeğe gidicekler zaten kimse gelmez dedi duş aldım o sırada eniştemin kardeşi gelmiş misafir odasına geçip üstümü değiştiriyodum kapı çok az aralıktı farkına varmadım cidden. biri beni izliyomuş gibi içime doğdu sonra içeri gittim baktım eniştemin kardeşi bakıcı teyze de yüzü asıktı selam verip çıktım bugün ablamlara gittiğimde bakıcı teyze beni çağırdı sordum noldu diye benim videomu çekerken görmüş o köpeği, niye o anda engel olmadın ya da beni çağırmadın diye sordum işinden olacağını düşündüğü için söylememiş.
cidden deliricem eniştem çok beyefendi terbiyeli biri söylersem çok üzülürler nasıl söylicem ben bunu
Güncellemeler
+1 yıl
aileme anlatırsam elimde kanıt olması lazım sildiğini düşünmüyorum. herkesi ablamlara toplayıp (o köpek de dahil) bakıcı teyzeyle mi anlatsam çünkü o zaman hemen telefonunu açıp bakarlar ve bakıcı abla da uzun zamandır ailemin tanıdığı biri olduğu için söylersek çocuğun uyduracak bahanesi olmaz
Güncellemeler
+1 yıl
yorumlarda bazı a.. ptallarr beni videoya çeken köpeğin suçu değil de ablamın evinde kimse olmadığı için duş almamı suç haline getirmiş ne diyeyim umarım aynı şey sizin de başınıza gelir
Eniştemin kardeşi üstümü değiştirirken beni videoya almış, nasıl söyleyeceğim bunu?