Aşk İlişkileri Esim iste iken fotoğraf attim esimin kardeşi fotografi kendine atip esimden benden sil yapmis 17 yasinda cocuk? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Esimin wp sini sıfırladık mesajları geri yükledik öyle farkettik ne yapmaliyız sizce Güncellemeler+1 yıl Fotoğrafı ta üzerimde vır sey yoktu Esim iste iken fotoğraf attim esimin kardeşi fotografi kendine atip esimden benden sil yapmis 17 yasinda cocuk? Cevapla Mesaj Soruları Fotoğraf Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
sbinarar Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 98% +1 yıl Kötü olmuş doğru davranmak şart konuşmak istersen yaz konuşalım 0 0 Yorumla
Alparslnn Takip Et Bilge Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl Oyyy çok fena bir şey. Bana ulaşır mısın? Çocuğa lütfen baskı yapmayın 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Sıpa ya ne yaparsan yap şimdi, eşinde o fotoya niye dikkat etmez telinin şifresi vb neden o biliyor 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Çok iyi ya baya orijinal bir olaymış 🤣🤣😅 yenge kategorisinden çıkmıyordur şimdi sjsjsjsjsj 0 0 Yorumla
soruyorumk Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 668 cevap paylaştı. Cocuk nsıl ulasmış telefona 0 0 Yorumla
mur_aaat34 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı. Demek ki çocuk sana karşı boş değil 0 0 Yorumla
xman80 Takip Et Guru Yaş: 45 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı. Konuştunuz mu onunla peki 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Hayır esim duygusuna haiim olamamış dedi yarın silerim dedi Yorumla xman80 +1 yıl Yorumlarda çıplak resim demissin ne demek duygusuna hakim olamamis bu savunma mi artık ona mahremin kalmadi a. m me. me hepsini gordumu Yorumla Soran +1 yıl Evet oradaki dövmeyi gören 2. Kişi öldü Yorumla xman80 +1 yıl O günden sonra sana davranışları peki degistimi Yorumla xman80 +1 yıl Ve dövmeyi yapan erkek değil dimi Yorumla xman80 +1 yıl Ole ise 3. kisi Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Nasıl bir fotoğraf ki 0 15 Yorumla Soran +1 yıl Ciplak Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Söyleyin ona Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Eşin ne tepki verdi Yorumla Soran +1 yıl Olabilir duygusuna hakim olamamış dedi yarın silerim ben dedi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sen ciddi misin çok rahat eşin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ergene malzeme çıkmış 😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Pozisyon neydi Yorumla Soran +1 yıl Normal ayakta artim yanıyorum seni bekliyorum diye Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Çocuk görünce dayanamamış ama dikkat edin ona Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İleriye gidebilir Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Senin yaş kaç Yorumla Soran +1 yıl 26 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Fotoğraflarını aldıysa başka şeylerde görmek ister senin haberin olmadan dikkat et buna Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Anladın mı kardeşim beni Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Dövmen nerdeydi bu arada Yorumla
RabinsonCrouse Takip Et Xper 5 Yaş: 40 +1 yıl Nasıl bir foto 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Ciplak Yorumla RabinsonCrouse +1 yıl Köyü bir durum Yorumla
gucuelineal Takip Et Xper 5 Yaş: 40 +1 yıl sapkın mı bu velet! 0 11 Yorumla gucuelineal +1 yıl eşine nude atma ihtiyacı neden hissettin :) Yorumla Soran +1 yıl Akşam eve hazırlıklı gelsin diye Yorumla gucuelineal +1 yıl ahaha aletini bir yerde unutacak hali yok değil mi :) Yorumla Soran +1 yıl Yani ama konumuz bu değil bildiğin ben 17 yaşında sivilceli ergenin 31 malzemesi oldum Yorumla gucuelineal +1 yıl O yaşta ki bir çocuğun kendinden büyük birini arzulaması normal ama bu yengesiyse olay sapkınlık boyutunda demektir.Psikologla işi çözmeyi denesen nasıl olur? Yorumla Soran +1 yıl Eşimde öyle dedi şimdi agresif tepki vermemek lazım dedi ama benim yüzüme bakarken özel yerlerim gelecek aklina Yorumla Soran +1 yıl Annemin babamın bile bilmediği dönmemek bir esim birde kardesi biliyor artık Yorumla gucuelineal +1 yıl Resmi bir yerlere kopyalamıştır. Eşinde tuhaf asıl kızması gereken o sonrasında psikolog işi olmalı. Naif olursa sonra ne düşünür o çocuk? Yorumla Soran +1 yıl Yani bende dedim oldu olacak gelsin dedim 3. Olsun böyle tepki veriyorsan Yorumla gucuelineal +1 yıl kesinlikle doğru tepki vermişsin. Aileye mi gelin gittin senin adama mı belli değil derdim ben Yorumla gucuelineal +1 yıl kusura bakma ama kocanın ailesi nasıl merak ettim çok mu rahat? nasıllar. buradan anlatamazsan bana yazmanda sakınca yok! Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Kötü olmuş doğru davranmak şart konuşmak istersen yaz konuşalım
Oyyy çok fena bir şey. Bana ulaşır mısın? Çocuğa lütfen baskı yapmayın
Sıpa ya ne yaparsan yap şimdi, eşinde o fotoya niye dikkat etmez telinin şifresi vb neden o biliyor
Çok iyi ya baya orijinal bir olaymış 🤣🤣😅 yenge kategorisinden çıkmıyordur şimdi sjsjsjsjsj
Cocuk nsıl ulasmış telefona
Demek ki çocuk sana karşı boş değil
Konuştunuz mu onunla peki
Hayır esim duygusuna haiim olamamış dedi yarın silerim dedi
Yorumlarda çıplak resim demissin ne demek duygusuna hakim olamamis bu savunma mi artık ona mahremin kalmadi a. m me. me hepsini gordumu
Evet oradaki dövmeyi gören 2. Kişi öldü
O günden sonra sana davranışları peki degistimi
Ve dövmeyi yapan erkek değil dimi
Ole ise 3. kisi
Nasıl bir fotoğraf ki
Ciplak
Söyleyin ona
Eşin ne tepki verdi
Olabilir duygusuna hakim olamamış dedi yarın silerim ben dedi
Sen ciddi misin çok rahat eşin
Ergene malzeme çıkmış 😂
Pozisyon neydi
Normal ayakta artim yanıyorum seni bekliyorum diye
Çocuk görünce dayanamamış ama dikkat edin ona
İleriye gidebilir
Senin yaş kaç
26
Fotoğraflarını aldıysa başka şeylerde görmek ister senin haberin olmadan dikkat et buna
Anladın mı kardeşim beni
Dövmen nerdeydi bu arada
Nasıl bir foto
Ciplak
Köyü bir durum
Ne konu bu
sapkın mı bu velet!
eşine nude atma ihtiyacı neden hissettin :)
Akşam eve hazırlıklı gelsin diye
ahaha aletini bir yerde unutacak hali yok değil mi :)
Yani ama konumuz bu değil bildiğin ben 17 yaşında sivilceli ergenin 31 malzemesi oldum
O yaşta ki bir çocuğun kendinden büyük birini arzulaması normal ama bu yengesiyse olay sapkınlık boyutunda demektir.
Psikologla işi çözmeyi denesen nasıl olur?
Eşimde öyle dedi şimdi agresif tepki vermemek lazım dedi ama benim yüzüme bakarken özel yerlerim gelecek aklina
Annemin babamın bile bilmediği dönmemek bir esim birde kardesi biliyor artık
Resmi bir yerlere kopyalamıştır. Eşinde tuhaf asıl kızması gereken o sonrasında psikolog işi olmalı. Naif olursa sonra ne düşünür o çocuk?
Yani bende dedim oldu olacak gelsin dedim 3. Olsun böyle tepki veriyorsan
kesinlikle doğru tepki vermişsin. Aileye mi gelin gittin senin adama mı belli değil derdim ben
kusura bakma ama kocanın ailesi nasıl merak ettim çok mu rahat? nasıllar. buradan anlatamazsan bana yazmanda sakınca yok!