Erkek arkadaşımla kamerada görüntülü konuştuk. Pisman oldum. Ortaya çıkmasından korkuyorum ve nir daha yapmıcam. Lütfen mantıklı ve dogru cevaplar verir misiniZ?
Cevabın nedir?
+1 yılÖncelikle sakin ol. Eğer onula hala konuşuyorsan bir şey yapmasını engellemeye çalış. Ortaya çıkmaması için maddi olarak ne istersen yaparım vb gibi şeyler söyleyerek onu kandırabilirsin. Silip silmediğinden emin olman lazım. Emin olduktan bir süre sonra onu bazı şeyler söyleyerek korkutabilirsin. Kendin için maalesef bir kaç yalan söyleyerek de onun gözünü korkutacak şeyler söyleyebilirsin. Çok aşırıya gitmeden, abartmadan ona gerekenleri söyleyip sildiğinden emin olman lazım
04 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler sağolun. Erkek arkadaşımla ilgili bir problem yok. Facebook ta konuşmuştuk. Aitede kaydolur ve ileriki hayatimda problem çıkar diye korktum
- +1 yıl
o kişiye güveniyorsanız sorun çıkmaz zaten
Soran+1 yılTeşekkürler👍👍
- +1 yıl
rica ederim xx
En İyi Cevaplar
Tabiki kaydediyor face gizlilik diye bir sozlesme var ama hesap acarken kendi pcde kaydediyor hard dick ten o pc ne yapilmissa hepsini cikartirla ayni sekilde erkek arkinin pcde kaydettiyse ve sildiyse dahi ilerde bir gun ayrilik vuku bulunca tekrardan cikartmasi cok basit dikkatli ol sen yinede
09 Yorumla- +1 yıl
hard dick nedir ya :) anlamini biliyor musun
Soran+1 yılIyi günler. Anlayamadigim dilden yazmışsınız. Pek ilgim yoktu anlayamadım. Sadece acikca sormak istiyorum. Eger ki ileride atıyorum ise giricem ama mesela araştırıldigimda ortaya cikar mi. Sevgilime güvensizlik yok çünkü. Ya da tehdit amacli baska kisiler tarafindan sorub yasar miyim?
- +1 yıl
Faceden sikinti olmaz onlar yurt disi makinalara baglaniyor yedekliyorlar arti hesap acarken onayladigin sozlesmenin icerisinde gizlilik anlasmasi yapiyorsun pclere gelince ise veya baska biyere girerken senin pc neden baksinlar ama sikayet aldin veya savciliga verildin veya ailen bitakim seylerdwn suphelendi buna benzeer seyler yasadin ozaman pc baktirip butun veriyi dokerler masa ustumu kullaniyorsun eger masa ustu ise yardimci olurum hard dick cikartmanda sonra bosalttirir ya da yenisini takarsin laptopsa benim yapabilcam bisey yok
Soran+1 yılLaptop. Cok sukur ailrm bana güveniyor. O yuzden de ben onlari uzmek istemediğim icin bu soruyu yönelttim. Sacma sapan yaptığım bir seyden dolayı onlari mahcup edemem. cok sagolun
- +1 yıl
hard disk o , hard Dick çok farklı onu kullanma başka yerde
- +1 yıl
@sitemm
Soran+1 yılBadka yrrde kullanma derken. Nr demek istediğinizi anlayamadim
Sevgilin kaydetmemişse ilerde karşına çıkmaz. Ama ilerde bakmak.. Yokluğunu hissettiğinde izlemek..
Ayrıldığında tehdit etmek isterse o ayrı..
Ki bunu dünyaca ünlü insanlar bile yapıyor.
Bide 2 gün önce FEMEN üyesinin sevgilisi tehdit ettiği için dava edilmişti.. Yani kime güveneceğini 100000 defa düşün..01 Yorumla
Soran+1 yılSevgiliylr ilgli sorub degil. Baskalari tarafından karsima cikar mi diye merak ettim. Yani kayit altina alinir mi diyr. Teşekkürler ama öneriniz icin
+1 yılgoruntuyu kaydetmedıgı surece bişiy olmaz ya da mj ı silmesi lazım. Cunku yazıo orda Goruntulu arama baslatıldı die saatine kadar
04 Yorumla
Soran+1 yılBeyefendi hayir erkek arkadasimla ilgli bir problemim yok
. Ileri hayatımda üçüncü kisiler tarafından karsima cikmasindan korkuyorum. Bilginiz vvar mı- +1 yıl
ozaman bısıy olmaz sıkıntı yapma.
Soran+1 yılCok sagolun cocuktum o zaman. Simdi cok farkli düşünüyorum. Dalgaya almadığınız icin sagolun
- +1 yıl
rica ederım sorun yapma bsy olmaz.
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
18
Cevap
48Cevap
+1 yılÇocuk kaydetmiş olabilir. Facebook kayıt olayı hakkında merakınızı şöyle giderebilirim bütün herşey yazdığınız tek bir noktadan, fotoğraflarınıza videolarınıza kadar facebook kayıt altına alır. gerektiğinde adli mercilere temin edebilmek adına. Genel merkezde ki depolama sistemlerini çok daha büyüttüler.
03 Yorumla
Soran+1 yılPeki benim hayatımı etkileyerek ortaya cikar mi
- +1 yıl
çıkmaz özel hayatın gizliliği durumu olduğu için onlardan çıkmaz. Ama arkadaşın kaydetmişse bilmiyorum.
Soran+1 yılTeşekkürler.👍
Onunla iyi geçinsen iyi edersin. Eğer bunu kayıt altına aldıysa ve kötü niyeti varsa seni bununla tehtid edecektir. Ne olur ne olmaz sende elinde bir koz bulundurmaya bak. Devir kötü kolla 😁😁derler. Seninde elinde bir koz olursa o kendi elindekini zaten kullanamayacaktır. Ama iyi biriyse kayıt almadıysa ve bilgisayarına dadanan Hacker kişilikli insanlar yoksa bunu bir daha yapma ve şimdilik bir sorunda yoktur, saygılar.
02 Yorumla
Soran+1 yılSagolun. Bir cocukluktu. Su an tabiki olgun düşünüyorum. Korktum ben de. Teşekkürler👍
Soyundum desene sen şuna konuştuk nedir yani :) kaydetmişse çıkabilir.
71 Yorumla
Soran+1 yılHanimefendi cocukluk aklimdi. Simdi farklı düşünüyorum. Erkek arkadaşımla ilgili degil. Facebook sayfasında kayit oluyor mu diye tereddütüm vardı. Idealleri olan biri olarak ileride karşıma çıkmasını istemedim. Sağolun
+1 yılErkek arkadaşından bir çekingen yoksa facebook yetkililerin de işi gücü yok değil ya bunu sana karşı kullanıp ''sen şu zaman da sevgilinle kamerayla sevişmiştin al sana hayatın mafolsun'' diyicek halleri yok korkma.
10 YorumlaBagzı bilgisayralda program sayesinde görüntü ve sesi kaydediyor genelde oyun falan çekiyorlar erkek arkadaşının bilgisayarında varsa ve bunu kaydettiyse bir şantaj olabilir ama başka turlu olacağını sanmıyorum
00 Yorumla
+1 yılşu an fbi ve facebook ajanları seni ve konuştuğun kişiyi takip ediyor :)) , hatta beyaz sarayda bile seni konuşuyorlar hahaha, bunların işi gücü yok senimi takip edecekler. okadar korkuyorsan birdaha kimseye kamera falan açma, korkmana gerek yok.
01 Yorumla
Soran+1 yılZaten cocukluktu. Farkındayım. Iyi aksamlar
+1 yılGüvenmediğin insanla bir daha konuşma.. mümkün ortaya çıkması.
01 Yorumla
Soran+1 yılNasil mümkün. O kaydettiyse mi?
karşı taraf ekran görüntüsü kaydeden programlardan kullanmadıysa çıkmaz
04 Yorumla
Soran+1 yılBeyefendi peki sizce facrbook sayfasında sayfa görevlileri tarafindan o görüntüler kayıt oluyor mu
Soran+1 yılSagolun teşekkür ederim bilgi için
kaydettiyse çıkar bu bir
evliysen adam bunu görür isterse buda üç..00 YorumlaKonuştuğun kişiye bağlı bu. Görüntüleri kaydetmediyse hiç bir sıkıntı çıkmaz.
01 Yorumla
Soran+1 yılSagolun. Iyi aksamlar
Eğer kırmızı noktalı bir durum söz konusu ise karşındaki levuk adamsa zaten kayıtta etmez sır olarak kalır yok sırdan bir görüşme ise salla bir cacık olmaz. Microsoft hariç :)
00 Yorumlaİnternet & Teknoloji konusunda 622 cevap paylaştı. kendisine güvenilmeyen bir erkek arkadaşı demek ki
00 YorumlaYakinda p*rno sitelerden izleyebilirsiniz. Geçmiş olsun.
01 Yorumla
Soran+1 yılCiddi misiniz nasıl yani
+1 yılbir sey olmaz. kamera derken bilgisyardanmı telefondanmı zaten güvenmediysen kamera acmazdın.
04 Yorumla
Soran+1 yılSevgilime guveniyorum cok şükür. Facebook sayfasından görüntülü konuştuk. Beyefendi sizce üçüncü kisiler tarafindan ileriki hayatimda karsima çıkar mi. O görüntüler kayda alınıyor mu
- +1 yıl
hayır öyle beir sey olmaz kardesim milyonlarca kisiden herkesin görüntüsünümü kayıt altına alsınlar hem neden seni kayıt etsinlerki mantıklı ol. sadece karsındaki kayıt altına alırsa soıkıntı olur rahat ol. bu kadar tedirgin olma.
Soran+1 yılSagolun beyefendi. Ah cocuk akilari ah 😕
- +1 yıl
günaydın nasılsınız bakalım bugün var mı tedirginlik hala. :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılO görüntüler pcnin bir köşesinde kayıt altında. Ve zaten skype'da onları saniyesi saniyesine kaydediyor çünkü kendini geliştirmek amaçlı kayıt altında alınıyor. Mail attığımda kendileri bu şek, lde demişti
02 Yorumla
Soran+1 yılFacrbookta
Cevap sahibi+1 yılSkype ile ortak çalışıyorlar zaten. Kaydediliyor. Zaten kişi kendi pcsine ekran kaydı programı yüklemişsi kendiside kaydetip izler. Anlamadığım şey neden bu kadar tedirgin oldun
Konusmussunuz baska bsy oldu mu ne olcak konumussun sadece
00 YorumlaSoyunmuş :/
Neyse birşey olmaz cevap yazan kızlar 4/3 de zaten sorduğun sorudaki eylemi yapan kızlardır.10 Yorumla
+1 yılSevgilinden yana sorun yoksa gerisini düşünme takma kafana bilen bilmeyen konuşmuş
01 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler beyefendi. Iyi aksamlar
veri tabanı diye bir şey var. bıraktığınız her iziniz ihtiyaç halinde sizi bulur...
01 Yorumla
Soran+1 yılO neydir veri tabani beyefendi acaba?
Ortaya çıktığında kepaze olmayi gerektirecek şeyeler konusulmus sanirim.
00 Yorumla
+1 yılKonuştuk derken anadan üryan mı? Pc de artık herşey kolay ailenden biri bile ekran görüntüsü almış olabilir casus yazılım dolu pc ler
00 Yorumla- İnternet & Teknoloji konusunda 436 cevap paylaştı.
+1 yıleger karsındaki adam gibi adamsa hiçbir sıkıntı çıkmaz
04 Yorumla
Soran+1 yılAllah a çok şükür öyledir. Kafama takıldı. Çocuk aklım tabiki artik daha olgunum. Ailemi uzmek istemiyorum benim icin cok degerliler. Sadece baska insanlar tarafından karsima cikmasindan korktum. Sağolun👍
- +1 yıl
yok karsındakı soz ettıgın gıbıyse hıcbırsey olmaz korkma
Soran+1 yılTeşekkür ederim. Sağolun. Hayırlı aksamlar...
- +1 yıl
iyi aksamlar
+1 yılKesin kayıt etmiştir youtube 'a ve diğer sitelere yükler ünlü oldun artık.
10 Yorumla- İnternet & Teknoloji konusunda 632 cevap paylaştı.
+1 yılKaydetmişse o anları ortaya çıkar ama kaydetmemişse sorun olmaz
00 Yorumla Konusma görüntün çıksa ne olur show yapmayin ya camda
00 Yorumla
+1 yılKonuşmalardan mı korkuyorsun yoksa başka şeylerden mi? :D:D:D
00 Yorumla
+1 yılne varki konuştuysanız alt tarafı konuşmuşsunuz ha yanyana konuşmak ha nette konuşmak nesi kötü :/
10 Yorumla3g görüntülü konuşmalar operatör tarafından görüntülenebilir ve kaydolur geçmiş olsun.
00 YorumlaGörüntünü kaydetmediyse ortaya çıkmaz
10 Yorumla- İnternet & Teknoloji konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılAilece bunu konuşuyoruz bu gece.
10 Yorumla
+1 yılOha bugün bir video izledim o senmiydin yoksa?
00 YorumlaKendisi kayit almamissa hic bisey olmaz
02 Yorumla
Soran+1 yılBeyefendi internet görüntülerim baskalari tarafından ortaya çıkar mi
- İnternet & Teknoloji konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılTüm dünya şu an sizi seyrediyor
30 Yorumla
+1 yılCocuga guveniyosan bisey olmaz
11 Yorumla
Soran+1 yılOnla ilgili degil. Konuştuğum sayfada kayda alınır ve ileride ummadigim kisiler tarafindan karşıma çıkar mi diye sormustum. Sağolun
+1 yılfedaraller sizi izliyor dünya sizi konuşacak
00 Yorumla
+1 yılSon pişmanlık fayda etmez.
00 Yorumla
+1 yılAkşam haberlerinde çıkıcaksın :/
00 Yorumlaİnternet & Teknoloji konusunda 540 cevap paylaştı. buraya yazdıgına göre sadece konuşmadın galiba
31 Yorumla- +1 yıl
Ahahahah :D
+1 yılKonustum derrken kanka?
00 Yorumla
+1 yılNe yaptın bu kadar çekinecek?
00 Yorumla
+1 yılKamera nerde nereye el sallıyoruz.
10 Yorumlanesi garip tuaf bunun ya da korku neden?
00 Yorumlasadece konuştunuz mu?
00 YorumlaSoyunmak isteyen kızlar bana ulaşabilirler. d. d
00 Yorumla- İnternet & Teknoloji konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılYazın yediğin hurmalar kışın gotunu tırmalar.
10 Yorumla Çıpla mıydın neden korkuyosun ki?
00 Yorumla
+1 yılSıkıntı olmaz, takılma.
00 Yorumlamerak etme 3. kişiler tarafından karşına çıkmaz :)
00 YorumlaNe kadar açtığına bağlı
00 Yorumlacahillik başa bela usta..
00 Yorumla
+1 yılKaydetmişse sıkıntı eğer etmemişse sıkıntı yok.
02 Yorumla- +1 yıl
beni hep kaydetti
- +1 yıl
Banane?
arkadaşın kaydetmediyse dert etmene gerek yok
00 YorumlaKAYDETMİŞTİR SENİ AMA KORKMA
00 Yorumlakaydettiyse durur tabi
00 Yorumla
+1 yılsakin ol ya kim bilecek.
03 Yorumla
Soran+1 yılTek tereddütüm facebook görevlileri tarafından kayıt alınıyor muydu. Iliskimde guven sorunu yok. Sonucta ileride karşıma çıkmasından korktum. Çocukluk aklımla yapilmis seylerdi beyefendi
- +1 yıl
anladım hanım efendi sakin olun kimsenin kayıt felan ettigi felan yok herkez konuşuyor sevişiyor bu kadar büyültmeyin hanım efendi iyi günler:((((
Soran+1 yılSagolun iyi gunler
+1 yılünlü oldun el salla:DDDD
10 YorumlaKonuştun mu. Seviştin mi acıklık getir
10 Yorumla
+1 yılBisey olmz ya
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKaydettiyse ve biiyerde yayınlarsa çıkar ortaya
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKonusmaktan öte şeyler yapmışsın bence.
00 Yorumla- Devamını Gör (6)
Devamını Gör(51)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt