Geleneksel Babalar Günü anketimize hoş geldiniz.😍2022 Yılın Sembol Babası AnketiBizimle ya da kalbimizde olan, hiç tanımadığımız ya da dizinin dibinden ayrılamadığımız, arada fiziksel mesafe olsa da kalbimizin en baş köşesinde olan, ilk aşkımız, ilk kahramanımız, tüm erkeklerde varlığını, her olayda onayını aradığımız sevgili babalarımızın Babalar Gününü kutluyoruz.💓
Ebeveynliği işten gelip, ayaklarını uzatıp maç izlemekten ibaret görmeyen, sadece evi geçindiren, ailenin direği değil, çocuklarına ebeveynlikte de hayat ortağı olan, eşlerine destek değil, çocuklarına 'baba'lık yapan tüm babalar adına her yıl olduğu gibi bu yıl da ünlüler dünyasından ‘Yılın Sembol Babası’nı seçiyoruz.💫👨👧
Aşağıdaki adaylardan bu yılın sembol babası o olmalı dediğin , senin favori baban kim? Oy verdikten sonra fikirlerini paylaşmayı unutma lütfen✨
Çocuklarını gözlerden uzakta, doğayla iç içe büyüten Engin Altan Düzyatan
%25
Hayatının her anını çocuklarıyla geçirmekten vazgeçmeyen Eser Yenenler
%12
Eşine aşkını yansıtan açıklamaları ve evladının geleceğine yatırımlarıyla anılan Kıvanç Tatlıtuğ
%13
Kızıyla yaşamasa da kalbinden ayırmayan, eğlenceli paylaşımlarıyla mutluluk veren Uraz Kaygılaroğlu
%26
Sosyal medya hesabı aile resimleriyle dolup taşan Can Bonomo
%7
Kızıyla her paylaşımı sosyal medyayı sallayan Okan Kurt
%3
Kardeşinin çocuklarının da babalığını sahiplenen Alişan
%14
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Toplam 5845 oy kullanıldı. Detaylı sonuçları gör
Anket Sonucu
Geleneksel 2022 Yılın Sembol Babası adaylarımız arasından kazananı belirlemeye hazır mısın?
Toplam 5845 oy kullanıldı
4017
1828
Çocuklarını gözlerden uzakta, doğayla iç içe büyüten Engin Altan Düzyatan
%25
868 Kız (22%)
577 Erkek (32%)
Hayatının her anını çocuklarıyla geçirmekten vazgeçmeyen Eser Yenenler
%12
446 Kız (11%)
278 Erkek (15%)
Eşine aşkını yansıtan açıklamaları ve evladının geleceğine yatırımlarıyla anılan Kıvanç Tatlıtuğ
%13
484 Kız (12%)
286 Erkek (16%)
Kızıyla yaşamasa da kalbinden ayırmayan, eğlenceli paylaşımlarıyla mutluluk veren Uraz Kaygılaroğlu
%26
1262 Kız (32%)
252 Erkek (14%)
Sosyal medya hesabı aile resimleriyle dolup taşan Can Bonomo
%7
291 Kız (7%)
116 Erkek (6%)
Kızıyla her paylaşımı sosyal medyayı sallayan Okan Kurt
%3
90 Kız (2%)
81 Erkek (4%)
Kardeşinin çocuklarının da babalığını sahiplenen Alişan
%14
576 Kız (14%)
238 Erkek (13%)
Geleneksel 2022 Yılın Sembol Babası adaylarımız arasından kazananı belirlemeye hazır mısın?
En iyi aile, profil, ebeveyn; bunu prime çeviren Berfu-Eser çifti vs. bunu asla prime çevirmeyip mesleğinde işine gücüne bakıp elit yaşayan Can-Öykü çifti. Verimlilik, cana yakınlık, sıcaklık, doğallık dersen, Eser-Berfu. Ancak klaslık, cool'luk, profesyonellik vesaire derken Can-Öykü. Neye göre neyi puanlamamız gerekiyor? Berfu-Eser çiftinin çocukları şanslı çocuklar ve öyle de olacak, meslek sahibi olmasalar bile rahat ve rahatta yaşayacaklar, kariyer dertleri olmayacak, hık deseler para kazanacaklar. Can-Öykü çifti ise büyük ihtimal çocuklarını meslek sahibi etmeye çalışacaklar, o çocuk da daha çok çalışmaya, çabalamaya, başarılı olmaya odaklı olacak.
Ben Can-Öykü çiftini çok imrendirici buluyorum. Ancak Berfu-Eser için tam aynı şeyi söyleyemem. Mesela Eser, Eser Yenenler olmasaydı Berfu'nun o/öyle bir adamla birlikte olup evlenip çocuk yapacağını sanmıyorum. Aralarında, en azından kızdan doğru bir aşk, saygı vesaire de göremiyorum. Primine bakıyor.
Velhasılkelam, Can-Öykü diyeceğim. Her ne kadar hayatları renkli, eğlenceli gibi görünmüyor olsa da, bence hayat böyle bir şey olmalı. Böylesine aşık, böylesine sevgi ve saygı dolu, böylesine ilk günkü gibi, böylesine çocuğun mahremine özen gösterecek insanlar olmalı hayatta. Normal o değil, bu olmalı. Çomarlığın yanında elitizm her zaman kazanacak. Gerçek samimiyet, özeli reklam yapmakla değil, gizleyebilmekle ölçülür.
Alişan, Okan ve Engin hakkında yorum yapmayayım, anlayan anladı. Kıvanç zaten taze baba, aşırı zengin haliyle, onca imkanla ve bu yaştan sonra tabii ki iyi baba olacak. Uraz'ı da sevsem de, boşanmış olduğu için eledim. Babalık sadece kızıyla arada bir görüşüp eğlenmekten ibaret değildir. En iyi babalık, karınla müthiş bir ilişkin varken yuva kurup çocuğa o mükemmel hayatı bu çerçeve içinde sunabilmektir.
O kadar yanlış yorumlar var ki tutamadım kendimi. Engin'in aşk değil mantık evliliği yaptığını düşünüyorum. Umursamıyorum. Okan iyi bir adamken varoşla evlendi ve kızları da varoş olacak ve bence gelişim açısından yetersiz. Alişan'a gelirsek de, ana kuzusu olup kendi ailesine sahip çıkamayan ve karısıyla da TRT'nin zorlamasıyla para için barışma pozu vermiş bir adam. Bu kadar basit. Konu kilit.
Adam dediğin Can gibi olur, düne kadar ışığı sönük kızı bile bugün başımıza kraliçe etti. Müthiş sahip çıktı. Çok özenli, özverili, mış gibi yapmayan, olduğu gibi, kimseyle kötü olmayan, kendi hallerinde, iyi kalpli, yalnızca iş yapıp bu şekilde gündem olmayı bekleyen, birbirlerine değer katıp çok yakışmış ve böyle parlamış olan, örnek çift ve müthiş karakterler oldular.
belki de çocukların özgür yaşam alanlarını ihlal etmemek uğruna yapılan en önemli şey bu olmalı. çünkü insanların yapmak ve görmek istedikleri ünlülerin çocukları olsa da onlar ekran karşısında büyümek istemeyebilirler. onlara saygı duyan bi baba helal olsun :)
Hiç birini takip etmem ve nasıl babalık yaptıklarını falan bilmem. Banane ya aman. Sadece öylesine seçim yapacak olursam, Kızıyla yaşamasa da kalbinden ayırmayan, eğlenceli paylaşımlarıyla mutluluk veren Uraz Kaygılaroğlu dedim.
Anne-babaların hepsi birbirinden kıymetlidir. Hepsi cennetliktir. Allah hepsini her daim aileleriyle ve sevdikleriyle mutlu ve sağlıklı kılsın. Bence her anne ve her baba ayrı bir değer, ayrı bir sembol...
Kıvanç Tatlıtuğ'u her ne kadar sevsem ve takdir etsem de. Çocuklarını gözlerden uzakta, doğayla iç içe büyüten Engin Altan Düzyatan diyorum. Çünküsünü açıklamaya kalkarsam okuyucunun sıkılacağı bence uzunluğunda bir görüş olur. 😅
Asgari ücret ile çocuklarını geçindirmek için mücadele eden, onlara sıkıntısını hissettirmeyen tüm babalar mükemmel baba. Onlar dururken bu insanları mükemmel baba fiye seçmek, onlara ayıp olur.
Bence bu listede olması gereken kişi Özgün'dür. Keza otizmli bir çocuğu var ve onu çok güzel yetiştirdiklerini görüyoruz. Gerçi her anne baba evladını seviyorsa yılın anne babasıdır bence.
yaptığı şey gerçekten bizim toplumumuzun unutulmuş değerlerinden biri. bencilleşmeden emanete sahip çıkmak hem iyi bi baba örneği hem de iyi bi amca helal olsun
Alişamdan başka kimse değil. Siz inşaatta ter çürüterek çocuklarını okutan babalar varken bu şebekleri mi yılın babası seçeceksiniz? Bu ülke bu kadar beyni çalışmayan insanlardan dolayı bu halde
Evlatlarına temiz bir isim bırakan baba iyi babadır. Elinden gelen tüm gayreti gösteren onlara zaman ayıran baba iyi babadır. Başkasına muhtaç etmeyen baba iyi babadır.
hepsi bence iyi bir babadır hiçbirinin hakkına giremem ama babaliga en cok yakışan fotograflarda sanki Engin Altan Düzyatan olmuş gibi geldi Allah hepsine evlatlarını bağışlasın
Alişan tebrik ediyorum süper bir amca ve baba kardesini kaybetti acısı büyük ama yeğenlerinin hep yanında oldu daima kol kanat gelip babasızlığı hissettirmedi herkese böyle bir amca nasip etsin
Uraz Kaygılaroğlu'nun kızına yaklaşımına bayılıyorum. Bir ebeveyn, oyun arkadaşı mükemmel bir baba bence. her erkeğe örnek olmalı. Kız çocukları babalarından değer gördüklerinde başka birinden bu değeri aramıyor çünkü. sevgiye doyuyor
kendi çocuğumuz canımız kanımız ama kardeş çocuklarına da babalık yapmak gerçekten büyük sabır ve emek ister. kendi çocuğuna kızabileceğin şeylerde onlar incinmesin diye sabırla anlatmak ister. babamdan biliyorum. o yüzden favorim Alişan
diğer babaların hepsine saygım sonsuz ama çocukların daha sağlıklı büyüyebilmelerinin tek yolu özgür olmak. malum ünlülerin çocukları ekranlarda göründükten sonra çocukları kameraya almak gerekiyor bu yüzden Engin Altan Düzyatan'a imreniyorum
seçerken bile biliyodum Uraz Kaygılaroğlu olacağını ezici güçle tabi ki o en iyi model baba konusunda değil sadece kendi kızı gibi her kızın hakkını savunurken de öyle :)
bence bebeğini kucaına almadan babalığını yarıştırmamız doğru değil ama bilinçli yatırımlar yapması bile ne kadar güzel bir baba olacağının göstergesi canım Kıvanç'ımızın
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Kıvanç ama babaliğindan değil ki zaten yeni baba oldu. Kıvanç'ı severim ya çok adam gibi adam 😁
aşırı eğlenceli bi baba ya uraz resmen çocuğuyla her şeyi yaşıyor ve kıymetli olduğunu hissediyor. ileride kızı saçma bi ilişkinin içerisinde bir değer aramasın diye
Kıvanç Tatlıtuğ gerçekten harika bi baba olacak inanıyorum. burada önemli bir noktaya değiniyor aslında baba olduktan sonra eş olmaktan emekli olmamak gerekiyor
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Çocuklarını gözlerden uzakta, doğayla iç içe büyüten Engin Altan Düzyatan 😊😊