AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Millet İttifakının adayı kesinlikle Cumhurbaşkanı olacak
nah olur
AKP Seçim barajını belki aşar. Millet ittifakının adayı %65 oyla seçilecek
sen şuana seçimi kadar çok şey değişir
Seçimler bu sene eylül ekim aylarında apılabilir. Bekleyip göreceğiz
İnşallah millet ittifak kazanır artık sıkıldı millet akp gitmeli
@Ajan_07 Millet ittifakı adayı çok rahat kazanacak
İnsallah geliyor gelmekte olan@Rayan2
@Ajan_07 Aynen
Yani artık şu ülkeyi dogrultcak bir reis lazım
Zam zam zam herşeye bir günde 2 kat zam ne bu ya akp mahfetti ülkeyi artık erken seçim şart
@Ajan_07 Siz gençlere çok güveniyorum
Teşekkürler 😊 ben ilk oyum CHP vereceğim
Bizde size güveniyoruz
Çok beklersin derim millet ittifak CHP tutuyor 4 kişi var Kemal Kılıçdaroğlu, Ekrem İmamoğlu, Mansur Yavaş, Meral Akşener büyük ihtimalle Mansur Yavaş, olmasa Ekrem İmamoğlu, olmasa Kemal Kılıçdaroğlu, en son meral Akşener , Muharrem İnce de olabilir
hepsini toplasan yinede bir Recep Tayyip Erdoğan etmez be kardeşim, yani bu kadar heveslenmeyin
Reis sende pek umitlenme şimdi yapıyor ama milleti de çiğnedi yerler var haksızlıği çok. Böyle bir kişi cumhurbaşkanı olmaz artık. Sen Z kusagini bir dinle kaç tane insan intihar etti bu ülkede haberin var mı
Ya içimden bi ses diyor ki keMAL olsun da, şu zillet ittfakının rezlaetini millet bir görsün. En fazla 5 yıl... Sonraki 80 yıl yine silinecekler.
Bi bitmediniz @mk
@umutsuzbirgörl Bir ölür bin doğarız :D
Bölünerek çoğalırsınız tek hücreli beyinsiz amipler gibi
Şu iktidar bi değişsin de Allah'ın izniyle. Kim olursa olsun demiyorum ama yeter ki değişsin de aklı başında biri gelsin. Özellikle Atatürk'ün izinden giden biri.
Atatürk ün izinden giden yine aynı kişi.. Recep Tayyip Erdoğan. Gerisi heykelci.
İroni mi bu? İroni ise komik, değilse daha da komik. Atatürk'ün izinden gidiyor dediğin şahıs şu an Atatürk'ün yaptığı ne varsa araplara satıyor be uyan uyan
Atatürk'e ayyaş dedi sen iyi misin?
Bir Cumhurbaşkanı ülkesinin kurucusuna bunu diyebilir mi ya?
O yine tek kişiye demiş. Bu ülkenin yarısına koyun diyen meczup bir muhalefet var. Bu ülkede fikir özgürlüğü var...
Ya aklın başında mı senin? Tek kişi ne demek ya? Bu ülkenin kurucusuna bu ülkenin cumhurbaşkanı ayyaş dedi diyorum sana ya!! Şaka mısın? Fikir özgürlüğü bu mu? Hakaret ne zaman fikir olmuş? İşinize gelmeyen konuyu saptırırsınız. Ne alâka şimdi muhalefet ben sana Cumhurbaşkanı ülkenin kurucusuna hakaret ediyor böyle başkan mı olur diyorum sen bana ne diyorsun de get Allah aşkına
yine söylüyorum Cumhurbaşkanı yine Recep Tayyip Erdoğan olacak
Ben önce kendimi düşünürüm. Bana koyun diyen muhalefete oy moy yok. Sürünsünler.
Hadi ordan be! Yetti artık sizin fanatik particiliğiniz! Gözünü aç be adam seni soyuyor soyuyor. Cebinde beş kuruş yok hâlâ Erdoğan Erdoğan diye bağır aferin sana
Biraz mantıklı düşün ya. Allah adını ağzına aldı diye ondan iyisi yok sanıyorsun ama Allah'ın verdiği aklı bir kullan bi zahmet ya. Adam Atatürk'ün yaptığı her şeyi araplara satıyor, berbat bir yönetim var, övdüğünüz tek şeyi yaptığı yol ondan da geçerken yine para size giriyor, ya adam sizin verginizle yaptığı yoldan geçerken yine sizden fazla fazla paralar kesiyor, ekonomi berbat, eğitim sistemi b*k gibi, insanlar işsiz, ülke mülteci kapısı olmuş açmışız sınırları ya Allah diyen giriyor, işsizlik hatsafada, aç insanlar var Cumhurbaşkanı olacak şahıs açları da siz doyurun diyor, öğrencilere terörist diyor, kurucuya hakaret ediyor, ya adam aldığı vergilerle saraylarda yatıyor sen yemeye ekmek bulamıyorsun az kafanı kullan artık ya
yoo benim cebim dolu soyduğu falanda yok , hep iftira atıyorsunuz
Offfffff bir insan gözünün önünü bu derece mi göremez ya! Ya şu istatistiklere bari bak, halkın verdiği röportajlara bak ne bileyim oku araştır gör artık ya! Ya afedersin bu kadar cahil olunmaz ki! Ülkece fakirleşiyoruz adam elinde dolarla geliyor senin alamadığın ya da almak için zar zor çalıştığın günlerini harcadığın şeyleri 2 saniyede alıyor. Paran her gün değersizleşiyor. Üretim yok her şey dışardan geliyor ve yurtdışına sen türk parası ile ödeme yapamazsın mecbur dolar ile yapacaksın. Ülkeden dolar çıktıkça doların değeri artıyor. Az olan şey kıymetli çünkü. Ve senin paran değersizleşiyor en basitinden yediğin en ufacık şeyin hammaddesini sana yurt dışı sağlıyor. Paranın değeri düştükçe sen fakirleşiyorsun. Bak basitçe anlatmaya çalıştım. Sen de araştır anlarsın gerçekten Allah akıl verdiyse vardır bir bildiği kullan lütfen
Cebimde kaç kuruş olduğunu sana ispat etmemi ister misin? Yoksa şu soruda @Gentleman3441 e verdiğim cevap senin için yeterli mi? Kimler benimle evlenmek ister? ↗
Ya senin cebin beni bağlamıyor. Ülke fakirleşiyor. Doları olan zengin türk parası olan fakir oluyor anla şunu artık
Ülkenin fakirleştiğine dair bir delilin var mı? Kişi başı milli gelir, Ak Parti döneminde, dolar bazında cumhuriyet tarihinin en yüksek seviyesine ulaşmış. Asgari ücret dolar bazında en yüksek seviyesine ulaşmış.. AVM ler pandemiye rağmen dolu dolu. yollarda araç park etmeye yer bulamıyorsun. Kim dedi sana halkın fakirleştiğini..
Ya off gerçekten çok komik. Bak m@la anlatır gibi anlatacağım. Gerçi cahile laf anlatılmaz ama deneyeceğim. Bak şimdi bu ekonomi ne biliyor musun dolar TL falan... Kısaca söyleyeyim sana senin ülken üretim yapmıyor. Zamanında yapıyordu ama uğruna öldüğün başkanın durdurdu çoğunu. Şimdi dışa bağımlı bir ülke olduk. Yani hammadenin çoğu dıştan geliyor. Hammadde ne demek bilmiyorsan kısaca işte tohum gibi düşün. Şimdi biz bunu dışardan almak için dolar ödüyoruz. Neden? Çünkü bu yurt dışı dedikleri yer türk lirası kullanmıyor mantıken. E şimdi bizim elimizde diyelim 5 tane dolar vardı 4 ünü verdik ne kaldı 1 e noldu? Azaldı yani az olan kıymetli oldu. Senin paran yani türk lirası bu ülkede çok yani değersiz oldu. E o zaman sen markete gittiğinde bir teneke yağa 130 birim vermek zorunda kalırken elin gavuru gelip 10 birim bile vermeden bu yağı alıyor. Yani noldu? Senin paran daha çok gitti sen fakirleştin. Anladın mı?
Yani seni çok büyük kandırmışlar arkadaşım. A haber mi izledin bilmiyorum ama git araştır bile demeyeceğim. Git bir market alışverişi yap anlarsın.
M@la anlatır gibi anlattım sana her şeyi daha da uğraşamayacağım. Umarım Allah'ın verdiği o aklı biraz olsun kullanırsın
Milli olsun da kim olursa olsun