Yorumları Alalım
Recep Tayyip ERDOĞAN
Meral AKŞENER
Kemal KILIÇTAROĞLU
Muharrem İNCE
Ekrem İMAMOĞLU
Selahattin DEMİRTAŞ
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Bizim aile solcu ama bir ben RTEciyim. Evlatlık olabilirim.😂😂
Doğru yoldasın
Kanka şu 2023 hedeflerini gerceklestirsin ben ölünceye kadar o adama oy atarım😂
Ölünce bile atarim ben oy kağıdına merhum Erdoğan yazar basarım😀
😂😂
Mansur yavaş kazanacakmış 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
O da eski ülkücü üzülmem kazanmasına ama zor ya.
Abi kimse Erdoğan gibi yönetemez ülkeyi
Orasını Allah bilir Fatihten sonra Yavuzlar Süleymanlar veren Allah daha iyisini de verir. Yeter ki istikamet bozulmasın.
RTE...
Bencedeee
🤷🏻♀️😂
Cevap
10Cevap
En son anketlerde Mansur Yavaş, erdoğanın önüne geçmiş.
İmkânı yok
yoo bal gibi de var
Recep Tayip Erdoğan ülkeyi batırdı, onun olmaması bile ülkeye katkı sağlar. Meral Akşener veya Muharrem İnce olsun isterim.
Neden ülkeyi batırdığını düşünüyorsun
Ciddi olamazsın nasıl görmüyorsun. Başkan olduğundan beri ülkeye ne kadar katkı sağladı ekonomi kötü işsizlik oranı yüksek eğitim sisteminin kötülüğü daha geçen bir adam aylardır evime ekmek götüremiyorum dediğinde RTE bu adama bu bana biraz abartı demedi mi daha vatandaşının dilinden anlamıyor bence yerine artık yeni biri gelmeli
Bu durum bana da hiç inandırıcı gelmiyor millet iş beğenmiyor yok az maaşı varmış şuymuş buymuş ekonomi battı diyenlerin Altında son model araba lüks dairede villada oturuyor awmler ağzına kadar dolu ekonominin çökmesi demek devlet halkına maaşını veremeyecek duruma gelmesidir ülkemiz Erdoğandan öncesini de gördü berbattı hastaneler ilaç paraları baş örtüsü o kadar üni sınavına çalışanlar başı kapalı diye sınava alınmadı içecek su yoktu yaa adam resmen cağ kapatıp çağ açtı ha bu adam avrupaya amerikaya yalakalik yapmadığı için ambargo uyguluyorlar onu da diyeyim
Düşüncelerinin bazılarını doğru bulmuyorum iş beğenmemek filan ekonomi de sıkıntı olmaması ama saygı duyuyorum benim düşüncem bu
Öncelikle saygıyla karşıladığın için Teşekkür ederim ama gerçekten işsizlik yok bu ülkede çevremdeki insanlardan örnek verdim sadece boş konuşmadım yani adam açım diyor iş buluyoruz az maaş veriyor diye çalışmıyor
Atanamayan öğretmenler var doktorlar var ben o açıdan konuştum
O konuda söyle bak 60 yaşına gelmiş öğretmen doktor var ya zaten yaşın geçmiş emekli ol gençlerin önü açılsın bu halkın suçu haksız mıyım bu konuda hep paraya doymadığı için millet bunlar oluyor maalesef
Ama devletin verdiği maaş onlara yetmiyor bundan dolayı çalışmayı sürdüren çok insan var
Her ülke de var bu sorun hem başkası geldi diyelim maaşları artıracak parayı o nerden bulacak
İşte bu konu da ekonomi araya geliyor. RTE ülkeyi ekonomik anlam da iyi bir şekil de kalkındıramıyor. Bu yüzden başka bir başkan yerine geçmeli diyorum.
Ülkenin %90 satıldı Burada olanlar değil de bağımsız bir adaya ihtiyacımız var
Kemal’e burada bile oy vermemişler zuhahah
10 üzerinden yarim kemale kfnfkd
Kesinlikle
Devleti Meral akşener gibi bir asena yönetmeli.
Pkk ya destek verenler miiiii🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Meral akşener mi destek veriyor pkkya güldürme geldigi yer belli bi başa geçsin pkk yı ne hale sokuyor görürüz
Niye Mansur Başkan yok
Erdogan'ın karşısında şansı olmadığı için
Defalarca kaybetmiş insanların var onun yok öyle mi
Reis varken gerisi boş
Mansur Yavaş
🤢🤢
Ben tabi
Aday ol vermezsem ne olayım 😀😀
mansur yavas
Onu unutun 😂😂
Mansur yavaş
Reis tabiki