Recep Tayyip Erdoğan Mansur Yavası bosuna yazmayin. Mansur Yavas siyasi olarak Ak parti ve Mhp ye yakin bir isim. Bu sebeple CHP HDP ve İYİ partili siyasiler onu istemiyor.
Kimse olmasın valla kim gelse çalacak çırpacak Cumhurbaşkanlığını şaka ciddi anlayın nasıl isterseniz yabancı birisi göreve gelse hepsinden iyi yapar hepsi çalıyor
@şakaysakomikçünkü Blunt serbest olurdu sdfksdf dayıları düşünemiyorum ya o kafayla mavi mavi şirinler gibi bandanalar ile miting alanları dolup taşardı sdfjsd Snoop miting sahnesinde şarkı bile söylerdi valla s dmkfsd
@şakaysakomikçünkü Eminem Snoopun kankası sayılır ya muhalefete Bloods üyesi lazım 6ix9ine gibi zaten Snoop ile arası da açık tam olur sdjfsdf Ama Eminemi de Türk siyasetinde görmek isterdim sdfjksd
@şakaysakomikçünkü Evet rapin kralı beyaz olamaz tarzında bir tartışmaları vardı ama şu an araları nasıl bende bilmiyorum. Her şeye rağmen muhalefette Eminem olmamalı bence sjdfsd
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Recep Tayyip Erdoğan
Mansur Yavası bosuna yazmayin. Mansur Yavas siyasi olarak Ak parti ve Mhp ye yakin bir isim.
Bu sebeple CHP HDP ve İYİ partili siyasiler onu istemiyor.
Kimse olmasın valla kim gelse çalacak çırpacak Cumhurbaşkanlığını şaka ciddi anlayın nasıl isterseniz yabancı birisi göreve gelse hepsinden iyi yapar hepsi çalıyor
Halkın adamı hakkın aşığı
O milyonların umut ışığı
Mazlumlara sırdaş olan, gariplere yoldaş olan
Recep Tayyip Erdoğan
E hiç biri.
Ayrıca Selahattin demirtaş önce hapisten çıksın ne başkanı a:ya:aeQW:aeqwEA:qwEAWQEa
selehattin diyen yarr. ak kafalı kim Allah aşkına
hala o teröri. sti desetekleyen mi var şaka mısınız
Saraydaki şu an oturan hırsız köpek olmasın da artık Demirtaş bile gelse dah faydalı olur.
Mansur yavaş kavgacı olmayan insanları germeyen tek siyasetçi
Recep Tayyip Erdoğan 🇹🇷
Bence Snoop Dogg olmalı yoksa bu ülke batar.
https://pin.it/qojANzZ
@şakaysakomikçünkü yanlış bence bu olmalı 2023 için https://tr.pinterest.com/pin/656470083166173763/ birde bu sloganı kullanması lazım https://tr.pinterest.com/pin/415879346849363262/ Make Turkey Crip Again sdfjksd
mitingleri de ayrı keyifli olur :d
@şakaysakomikçünkü Blunt serbest olurdu sdfksdf dayıları düşünemiyorum ya o kafayla mavi mavi şirinler gibi bandanalar ile miting alanları dolup taşardı sdfjsd Snoop miting sahnesinde şarkı bile söylerdi valla s dmkfsd
ertesi sene de muhalefete eminemı almamız yok mu :d
@şakaysakomikçünkü Eminem Snoopun kankası sayılır ya muhalefete Bloods üyesi lazım 6ix9ine gibi zaten Snoop ile arası da açık tam olur sdjfsdf Ama Eminemi de Türk siyasetinde görmek isterdim sdfjksd
ben onları dissleşti diye hatırladım ama olsun hepsine varım
@şakaysakomikçünkü Evet rapin kralı beyaz olamaz tarzında bir tartışmaları vardı ama şu an araları nasıl bende bilmiyorum. Her şeye rağmen muhalefette Eminem olmamalı bence sjdfsd
Diğeri her kimse o olmali.
Mansur Yavaş dışında kimsenin şansı yok
Mansur yavas imamoglu
erdoğan hariç kim olursa olsun
Ümit Özdağ
Diğerleri bırak ülkeyi oturduğu semti yönetemiyor
Fatih terim
Ekrem
Hic kimseye oy yok
Maçoğlu
Okan olsun
ümit özdağ