Çok çaresizim ne yapıcam?

Arkadaşlar gerçekten elim kolum bağlı ne yapicam bilmiyorum küçükken öz abim tarafindan istismar edildim iki yıl boyunca sürekli susmak zorunda kaldım 16 yaşıma kadar aynı evde kaldık olay yaşanmamış gibi davrandılar hep aksiklarim agriyodu o acı asla geçmiyordu ailem bunu biliyor bildikleri halde sustular en son ben dayanamadım poliste şikayet ettim çocuk olduğum için dava açıldı sureklu mahkemelrr gittik surundum aynı evin içindeki insanla psikolojim alt üst oldu avukat tuttular bide ona beni tehtid ediyorlardı inkar et diye hep inkar etmek zorunda kaldım ceza bile almadı serbest bırakıldı annemin psikolojik babamın da fiziksel şiddetine maruz kaldım sürekli sureklu kendimi öldürmemi söylüyorlardı bı iki gün ağlar unutuz tarzından annem bana bela okuyordu neden poliste şikayet ettin diye etmeseydim oğlu beni tecavüz etmekten vszgecmicekti hala ağrısı üstümde biraz korktu yaklasmadi ben şikayet edince arada böyle odamın kapısından saatlerce beni izliyor çok korkuyorum evden de gidemiyorum napicam ben
Çok çaresizim ne yapıcam?