Çok çaresizim ne yapacağım?

2017 de Türkiye'nın en iyi fen liselerinden birindeyim. Babam engelli ve tek koluyla inşaatlarda çalışıyor. Kitap alacak param yoktu. Etrafımdaki herkes dershaneye gidiyordu. Ben gidemiyordum parasızlıktan. Şeytana uydum bir hata yaptım arkadaşımın 100 tl sini çaldım. Sonra pişman olup o telaşla durumu başka bir arkadaşima anlatım ve parayı yerıne koymam için bana yardım etmesini istedim. Yurtta aynı odada kalıyorlardı. Kabul etmedi ve gidip herkese anlattı. Bir anda bütün okul düşmanım oldu müdür eğer başka okula gitmezsem hakkımda soruşturma açılacagını söyledi mecbur başka bir okula gittim. Psikolojim çok bozuktu o okulda da olay duyuldu orda da dışladım. Babam her gün her gün dövdü benı. Daha fazla dayanamayıp majör depresyonla mücadele etmeye başladım. Ardından travma sonrası stres bozukluğu ardından anksiyete ve bipolar. Uzun süre hastanede yattım. Bütün komşular akrabalar bana deli dediler. Arkamdan neler neler dendi. Bu arada 4 yıllık sevgilim o hırsızlık olayından sonra benı terk edip 1 ay içinde başka biriyle birlikte oldu. O sene sınav senemdi ve sınava giremedim hasta olduğum için bütün arkadaşlarım tıp, ODTÜ, boğaziçi kazandi. Ben sınava bile giremedim. Psikolojim daha da bozuldu. Cahil akrabalarım sınavı kazanamadım sanıp bana 3 defa görücü getirdi. Ağlamadığım tek bir gün bile yok. Geçen sene de kitaplarım olmadığı için çalışamayıp giremedim sınava. Bu sene babamdan kitap parası istedim dövdü yine benı. Sınava kalmış 5 ay ve ben çok hastayım. Bütün hayatım mahvoldu. Annemin başka bir adamla konuşmalarımı okudum bugün pislık babamı aldatıyor. Bütün hayatım mahvoldu ağlaya ağlaya yazıyorum bunları. Dayanacak gücüm kalmadı artık. Arkafaşlarım 3 yıl sonra doktor olacak. Hepsi tıpı para için yazan bencil insanlar. Bense sadece insanlara yardım etmek istiyordum acının her tonunu bildiğimden. Allahtan da nefret ediyorum bana hiç yardım etmedi. Kendimi öldürürürsem direkt cehenneme atacak benı ama neden bunları yaşamama izin verdi
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar bir şeyi daha merak ediyorum sizce o bencil, empati kuramayan ve benı linç edip hayatımı mahveden arkdaşlarım bir gün hatalarını anlayıp, vicdan azabı çekerler mi? Ya da pişman olmuşlar mıdır. Hiç biriyle görüşmüyorum
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar öncelikle bazılarınız o kadar güzel şeyler yazmiş ki... Gücüme güç kattım. Ama bir kaç kişi hangi kitapta okudun bunu, ne güzel senaryo vs yazında sinirden ağlıyorum resmen. Yaşadığımı tüm zorluklar geliyor aklıma. Yalan falan söylediğim yok, inanmayan söylesın okulun adını veriyim gidip araştırsınlar... Bu arada araştırınca yaşadığımı başka trajideleri de öğrenip utanırlar belki
Çok çaresizim ne yapacağım?