Sigara, toplum baskısı?

Bir aydır falan sigara içiyorum. Günde dört tane falan. Vaaz verecekseniz lütfen yazmayın zararlı olduğunu biliyorum. Neyse. Okulda sürekli vaaz dinliyorum ya. Durmadan. Okulda sigara içen çok kişi var ama benim arkadaş grubumda yok. Akşam etütlerinde dışarıda sigara içebiliyoruz. Ben de içiyorum haliyle. Sürekli baskı hissediyorum. Kızanlar, paketi elimden alıp kaç dal olduğunu sayanlar... Ya iyiliğini düşünüyorlar diyeceksiniz okey düşünsün de zorluyorlar artık ya Bi salın benim tercihim ben içiyorum bir ay oldu ya. Bugün en son biri "sen bağımlısın" diye şak diye söyleyince patladım. Yeter artık hoşlanmıyorum aynı muhabbetlerden dedim. Size ne abi içiyorsam, ailem bu kadar karışmıyor. Sigara içenler bile haftalardır öğüt veriyor şiştim yemin ediyorum. Sürekli "ay sigara hiç sevmem, nefret ederim" diyen biri var. Yakın arkadaşım. Utanmasalar keko, keş muamelesi yapacaklar. Hep aynı şakalar, aynı vaazlar... Nasıl kapatırım bunların çenesini? Kalplerini kırıcam o zaman da olan bana olur, yalnız kalırım.
Güncellemeler
+1 yıl
Sigara zararlıymış vay arkadaş ya bravo çok zekisiniz ben bilmiyordum zaten. Ben içiyorsam zaten bunu göze alarak içiyorumfur herhalde. Bunu anlamıyorlar.
Sigara, toplum baskısı?