Merhaba! 'Bizim için insan sağlığı her türlü hesabın üzerindedir' diyen Erdoğan; "Biz bu sigara müptelası olan vatandaşlarımızı çok seviyoruz. Onların sigara fiyatlarını arttıralım, belki o zaman bu işten yavaş yavaş kaçarlar diye düşünüyoruz fakat yine de kaçmıyorlar nedense? Ama biz yine vergiyi sigaraya bindireceğiz, böylece de bu yola devam edeceğiz." dedi.
Sigara içenlere psikolojik baskı uygulandığını düşünüyor musun?
Evet. Sigara tüketimi azaldıkça kanserin arttığını gören yok. 1. Kapalı bir alanda bir insana sigara dumanı verin yıllarca yaşar. Ancak ekzost dumanı verin yarım saatte ölür. 2. Parfüm ve oda kokuları akciğer kanserinin baş sebebidir. 3. Eskiler sigarayla 90ları görürdü. Çünkü ekzost ve parfüm, deodorant yoktu. 4. Hükümet ekzost, gdo, parfümle ilgili gerçeği açıklarsa suç kendilerine kalır ve işadamları batar. 5. Tiryakiyi hedef göstererek linç kültürü oluşturmak en kolayı. 6. Kocaeli ve İzmir Aliağa akciğer kanserinin tavan yaptığı yerlerdir. Ama sigaradan. Sanayi ve petrol rafinerileriyle alakası yok. Yoksa birileri para yiyemez.
Evet çoğu zaman bırakmak yönünde uygulanıyor ama genelde sigara içen insanların normal Bir psikoloji sahibi olmadığını gördüm. Ağabeyim ve ben hiç kullanmadım.
Sigara içenlerin bırakması için zam yapılıyorsa bu da bir bıraktırma yöntemi olabilir fakat sigaraya alışık olan birisi zamları çok kafaya taktığını düşünmüyorum yine içmeye devam ediyor
Sigara içen biri değilim. Şu insanların bir zevkleri var. Herşeye müdahale edipte insanların zevklerini kursaklarında bırakmasınlar. İnsanların yakasını rahat bıraksın. Kim ne yapıyorsa yapsın. Yanımda içilmesin ve suratıma duman üflenmesin yeterki.
Psikolojikten çok ekonomik baskı olduğunu düşünüyorum. Ki, beter de olabilirler. Umurcağızımda değiller. Onlar yüzünden içemeyen de zehirleniyor. nefret ediyorum yanımda içenden.
NE icene ne topluma faydasi olmayan hatta zarari olan birsey... Eroin kokain alana nasil aferin demiyorsak sigara icene de diyecek halimiz yok icmesinler sokaklardan izmaritleri ciksak sokakalrin yarisi tertrmiz olacak
Gıda maddelerinede millet obez olmasın diye zam yapıyor 😂 hatta dizel, lpg ve benzin vb. akaryakıtlara da insanlar yürüyüş yapsınlar açılsınlar diye zamlar uyguluyor ☺️